Små ting


{ Julehygge i Tivoli Friheden med gode venner }

{ Møde og arbejdsfrokost på Café Folkeven }


{ Juleklip og søde sager på min fødselsdag } 


{ Søndagsgåtur i Dronningens have }

{ Tapas i sofaen på en fredag }

{ Jeg stornyder årets julekalender som min daglige eftermiddagstreat (gave fra Karamel Kompagniet) }

{ Weekendmorgenmad i snegletempo efter en løbetur er noget af det bedste, jeg ved }

God-mandag-morgen, søde mennesker
Jeg siger jer! Vi har simpelthen haft den rareste weekend. Det perfekte miks mellem afslapning og hyggelige planer. I går var vi i Tivoli Friheden med Ida og Theis, og det var så herligt at bruge en eftermiddag på skyde zombier i spøgelseshuset, kravle rundt på forhindringsbanen og hyle af grin på grund af forlystelses-kriller i maven. Lige den kontrast til al bachelor-skrivningen, jeg havde brug for.
Denne uge bliver en blanding af work and pleasure, for selvom vores opgave er afleveret, har jeg stadig en del arbejde, jeg skal have samlet op på, inden jeg rigtig går på juleferie. Et kogebogs-manuskript, der skal rettes, eksempelvis. Men det er helt OK, for det kommer til at foregå i sofaen med julemusik i baggrunden. Når jeg ikke skal sidde foran skærmen, glæder jeg mig til at få ønsket god jul til en masse veninder og til at fejre verdens bedste Mias fødselsdag. Og så vender jeg ellers snuden mod Skive, hvor hele familien samles d. 24. ♥
Rigtig god uge til jer! Jeg håber, I er kommet i julestemning, og at ugen byder på en masse julehyggelige planer.
Klem,
Emma


 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar