VIDEO: 2. ADVENT // JULET SNACKBRÆT

Glædelig 2. søndag i advent ♥

Jeg har glædet mig helt vildt til at dele denne lille adventsvideo med jer. En guide til et overdådigt julet – og ikke mindst virkelig lækkert – snackbræt. Jeg kan ikke komme i tanke om noget mere festligt at servere, hvis man får gæster her i december

{ Konkurrence }
I slutningen af videoen deler jeg en konkurrence, som I kan deltage i ovre på min YouTube-kanal. Her finder I også vinderen af sidste uges konkurrence under videoen.

Nyd jeres søndag. Jeg håber, at den bliver mere julehyggelig end min – her sidder vi dybt begravet i bacheloren 😉


 

15 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Ej, hvor hyggeligt at se tilblivelsen af dine fine kreationer. Man kan godt se, at du har træning i anretningen og virkelig øje for detaljen!
    Uh, jeg kender det med at være begravet i en opgave. Hvornår afleverer i bachelor?
    Jeg håber, at du får en god adventssøndag alligevel 😉

  2. Jeg er ikke den store fan af julemad. Men jeg elsker tapas og fiskebord og det er netop hvad mon familien og jeg skal have 1juledag. Mums.

  3. Sikke et fantastisk fad, du kan bare noget med at få det simple til at se ekstraordinært ud!
    Jeg glæder mig voldsomt til at spise konfekt 🙂

  4. Hvor ser det bare overdådigt og lækkert ud! Sikke hyggeligt med sådan en video ? jeg vil helt sikkert overveje at servere noget lignende når jeg får familiebesøg i julen. Og ellers glæder jeg mig bare til at spise en masse lækre kål-jule-salater og and her i juletiden ?

Skriv en kommentar