Velkommen hverdag


Første hverdag efter ferien. Første dag med vækkeur, to-do liste og e-mails. En rigtig mandags-tirsdag. Jeg har virkelig stornydt juleferien, og det lykkedes mig at komme så langt ned i gear, at det går lidt trægt at få gang i hjulene igen. Men i gang skal jeg, så jeg startede morgenen med at udfylde den første side i min nye Atelier Aarhus kalender.
I år har jeg besluttet mig for, at jeg ikke blot vil bruge kalenderen til at holde styr på mine planer og pligter, men også som et redskab til at forblive lidt mere mindfull i hverdagen. I “DAGENS” feltet vil jeg skrive et mantra eller et par ord, som jeg gerne vil have med mig i løbet af min dag, og i “NOTER” vil jeg hver dag notere en eller flere ting, jeg er taknemlig for. Noget rart, der er sket den dag. Noget, der fik mig til at grine. Eller måske én, jeg holder særligt meget af.
Jeg ved, at nogle af jer brugte kalenderen på en lignende måde sidste år, og jeg synes, det var virkelig inspirerende, så nu giver jeg det et forsøg. Hvis I har andre idéer til, hvordan man kan bruge sin kalender på en mere opløftende og meningsfuld måde, må I endelig dele dem nedenfor ♥
Klem,
Emma

9 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Kære Emma,
  Godt nytår! Jeg er helt klar på et år til med din blog som inspiration.
  Jeg glæder mig vildt til at tage min Atelier Århus-kalender i brug. I julegave fik jeg Fabelagtige Fristelser, og i dag har jeg været til min første time i YO – jeg er startet, fordi du har talt så godt om det. Haha, nu må det stoppe. Du er i hvert fald super god inspiration, det ville jeg bare lige sige 🙂
  KH
  Marie

  1. Hej søde du 🙂 Haha, jeg er vild med det! Dejligt at høre, at jeg kan inspirere <3
   Kæmpe kram.

 2. Jeg skrev et par gange noget ned, jeg gerne ville huske. Det kunne være en erkendelse eller noget vigtigt, nogen havde sagt. Eller noget inspirerende, jeg havde læst eller hørt i et podcast.
  Og tak for tips, kære du. Jeg har indført begge ting med det samme.

  1. Er du så efterfølgende gået tilbage i kalenderen, eller hvordan? 🙂
   Godt nytår, søde Marie.

   1. Det, jeg skrev ned, var mest noget, jeg gerne ville huske i de omkringliggende dage. Så ja, i dagene efter gik jeg tilbage.
    Tak, og i lige måde!

 3. Jeg skal netop til at tage min atelier Aarhus kalender i brug. Den er så fin! Kan du anbefale en tusch/kuglepind til brug heri som ikke går igennem siderne?
  Stine

 4. Jeg har jeres kalender og er glad for at den endelig er i brug.
  Hvilken tusch bruger du og går skriften ikke igennem?

Skriv en kommentar