Blomstret kjolelykke

Links markeret med * er reklame

Som I ønsker, skal I få ♥ Og derfor er der i dag – for første gang i evigheder – et lille outfit-post til jer her på bloggen. Det er noget, mange af jer har efterspurgt de sidste måneder, og jeg vil egentlig også gerne blive bedre til at dele flere blogindlæg om mode, som jeg gjorde in the good old days. For jeg synes stadig, det er skægt at klæde mig ud på og snakke om kjoler, og så elsker jeg, at jeg her på bloggen kan samle alle mine interesser. Jeg kan lege model og linke til pænt tøj om tirsdagen, dele en opskrift om torsdagen og snakke om feminisme og religion om søndagen.

Kjolen, jeg har på på billederne her, er fra Second Female, og den har været et kæmpe garderobe-hit de sidste måneder. Den fungerer nemlig fremragende under en striktrøje, med strømpebukser og til et par sneakers (gerne med glimmerstrømper i, hvis jeg føler mig fancy). Men jeg gælder mig også til at kunne bruge kjolen til sommer med bare ben i et par sandaler med lidt hæl og en deminjakke over (lige som modellen her*). Kan lige forstille mig, hvor boho chic det vil være 🙂

Til jeres held kan jeg fortælle, at kjolen pt. er på udsalg inde på Zalando*, så hvis I har lyst til at få fingrene i den, er det nok nu, I skal slå til. Jeg fandt den i sin tid i Stylepaste her i Århus, og de af jer, der kender prisniveauet i dén butik, forstår nok, at jeg åndede lettet op, da jeg vendte prismærket og så, at kjolen “bare” var fra Second Female til en rigtig fornuftig (og nu endnu finere) pris.

4 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar