Morgenmøde

På repeat… First Aid Kit. Jeg gad godt høre dem til en af sommerens festivaller!

I min kop… Matcha latte med min favorit fra Clearspring.

På min tallerken… Knækbrød med tahin, royal jelly, bipollen og kakaonibs 

Møde-outfit… En blomstret kjole fra Selected og en vamset mintfarvet strik fra Stine Goya. Og sutsko!

Dagens agenda… Min søster og jeg startede dagen med et barre-hold i YO. Nu har jeg tusind småting, jeg skal have fikset på hjemmekontoret, inden jeg klapper skærmen sammen og tager ned og henter Simon efter job.

Dagens to-do’s…
* Redigér video
* Klargør podcast
* Første gennemskriv af madplan
* Send nyhedsbrev til opsætning
* Sælg studiebøger

Jeg tænker på…
* Indretning! Vi har gang i lidt af en omrokering i stuen med nye møbler og billeder på væggene.
* Hormonkuren. Jeg har tilmeldt mit Caroline Fibæks onlinekursus, og glæder mig meget til at blive klogere.
* Valentines day. Totalt cheesy, men tænker at hive Simon med på en lille date i eftermiddag.
* Solorejser… Jeg overvejer at tage på et lille work-getaway alene, for at kunne kombinere fordybelse og inspireret. Tænker Rom eller Lissabon, men modtager meget gerne jeres idéer ♥

Jeg er taknemmelig for…
* at have en dag, hvor jeg kan få samlet op på en masse løse ender.
* at solen skinner! Det kalder på en lang gåtur.
* gode venner, der kommer med blomster og brætspil.

Jeg glæder mig til…
* at forsiden til min næste bog er på plads
* at fejre min venindes fødselsdag i weekenden
* at vi skal besøge Paris for første gang til foråret


 

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jeg kan virkelig anbefale Lissabon. Og hvis du er interesseret i tips til byen, så har den svenske blogger Flora Wiström boet der i to måneder netop for at arbejde på sin bog. Så jeg kan anbefale at tjekke hendes blog ud. Og husk at sætte en del dage af. Jeg besøgte byen forrige år i 6 dage, og jeg kunne sagtens have brugt mere tid 🙂 Du må også glæde dig til Paris, ja. Den skønneste by!

  1. Uh, tak for anbefalingen. Min veninde har lige besøgt byen, og den ser så skøn ud. Jeg er bare bange for, at jeg ikke vil få arbejdet så meget, fordi der er alt for meget at opleve 😛

 2. Hej Emma
  Det lyder som en spændende idé med en arbejds-getaway. Jane Færber (madbanditten.dk) var på en arbejdstur til Paris sidste år, hvilket lød enormt spændende og givende. Måske du kan finde noget inspiration i nogle af hendes indlæg om turen? ?

  1. Jane inspirerede mig netop helt vild, da hun sad i Paris, da jeg optog podcast med hende sidste år. Synes det virker helt vildt tiltalende 🙂 Jeg må lige hoppe ind og finde hendes indlæg frem 🙂
   KH

Skriv en kommentar