Vlog: En almindelig arbejdstirsdag


Jeg ved det, jeg ved det! Det gik ikke så godt for mig med at holde løftet om, at der ville komme en video hver weekend. Jeg havde vist ikke lige gennemtænkt, at det ville ramle sammen med to lidt for travle uger for både jeg og Nanna, der normalt agerer kamerakvinde, når jeg har brug for en ekstra hånd. Men(!) nu er jeg tilbage på YouTube og denne gang for good. Jeg elsker at lege med videoformatet, og nu har jeg endelig tiden til at nørde løs 🙂
I dag er der en vlog på programmet. Flere af jer har efterspurgt et indblik i, hvordan min hverdag ser ud i øjeblikket, og selvom det virkelig er vidt forskelligt, er ovenstående et ret fint eksempel på en almindelig tirsdag for mig.
Jeg håber, at I vil hygge jer med video, og at I får en herlig lørdag.
Klem,
E


 

8 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jaa, hvor dejligt med en video. De er så inspirerende og og hyggelige og gode.
  Hvor er den grå højhalsede trøje, du har på, fra?

 2. Wow dine retter ser flotte og lækre ud ? Har du en video om foodstyling? Kunne være fedt med nogle tips til at få maden til at se pænt ud til gæster ?

  1. Tak, Line 🙂 Opskrifterne kommer snart på bloggen.
   Det er en mega god idé med en video om foodstyling. Det må jeg få fikset snart!

 3. Dine videoer er altid bare så hyggelige! Video om foodstyling vil jeg også gerne ønske. Eller nogle gode tips til at tage pæne mad billeder (lys, vinkler osv) når man kun bruger iPhone.
  Go’ dag!

Skriv en kommentar