Links I like #Week11

Links markeret med * er reklame

1) Det her er seriøst skræmmende, synes jeg.
2) Den fineste sommerkjole*. Så mangler vi bare solen!
3) Har I set, at man nu kan få MAC på ASOS*?
4) Hvordan går marts for jer?
5) Jeg har planer om at lave den her citrus-sag snart.
6) Hvis du overvejer en solorejse 
Den sidste uge på EmmaMartiny.dk…
Jeg delte opskriften på nemme og sunde besan puda-pandekager,
… samt den skønneste, beroligende Moon Milk, der er god inden sengetid.
Jeg inviterede til morgenmøde, hvor jeg delte, hvad jeg går og summer over for tiden,
… og så delte jeg mine favoritter fra den sidste måned i en video.
… I fik billeder af den sidste uges tid, som jeg brugte i Stockholm,
… og så delte jeg 2 x lækker morgenmad med granola uden sukker.
… Jeg fejrede genudgivelsen af Herlig & ærlig mad med et give-away,
… og delte et podcast om at have god energi i alle livets aspekter.


3 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Jeg har netop læst den Zetland artikel du linker til. Syntes faktisk det er enormt skræmmende! Især den her idé med “realitetsapati” – altså at vi giver op på virkeligheden og stopper med at følge med i nyheder. Jeg prøver selv at forholde mig enormt skeptisk til hvad jeg ser og hører af “nyheder” og kan da godt føle at jeg ind i mellem helt tager afstand fra nyhedsmedier fordi jeg hellere – ikke vil være oplyst end at blive fodret med falske nyheder :/ Men omvendt vil jeg jo egentlig rigtig gerne følge med i hvad der foregår både her i lille Danmark og ude i verden 🙂

    1. Jeg er så enig, Katrine. Det er vildt skræmmende, og det bliver spændende at se, hvordan folks medievaner kommer til at ændre sig over de næste år.

Skriv en kommentar