Links I like #Week9


1) Nej, piger er ikke for sårbare til succes
2) Den her vil jeg gerne danse rundt i til sommer
3) Og så overvejer jeg at klikke den her pæne buksedragt hjem
4) Hvad skal der til for at skabe succes? Vildt mange fejl
5) If literature’s “complicated men” were on Tinder
6) En tur i sauna er (næsten) så sundt som et workout
Den sidste uge på EmmaMartiny.dk…
… Jeg delte opskriften på en lækker og lunende suppe,
… og I fik en rundtur på vores nye soveværelse.
… Jeg delte et sjældent outfit-post med en pæn kjole
… og kiggede tilbage i fotoarkivet fra den sidste uge.
… I Martiny Podcast talte jeg om moderne kvindelighed,
… og så delte jeg en video med min yndlings-frokost pt.


2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma ?
    Ret random i forhold til blogindlægget, men kunne du ikke tænke dig at lave en vlog, hvor du viser, hvordan du laver surkål? Jeg har selv givet mig i kast med det før, men i mange opskrifter står der, man skal lave et “låg” af kålblade ovnen på det fermenterede kål. På den ene side forstår jeg godt, hvad der menes med det, men på den anden side er jeg i tvivl, om jeg gør det rigtigt ?

Skriv en kommentar