Ny udgave af Herlig & ærlig mad // Give-away


Se lige engang! Min kogebog Herlig & ærlig mad er udkommet i en ny udgave, og den er simpelthen blevet så fin. Måske jeg er en lille smule bias, men manner, jeg synes, resultatet er blevet godt.

Jeg er enormt stolt af Herlig & ærlig mad, så det gør mig så glad, at den har solgt godt – endda så godt, at mit forlag har besluttet sig for, at det var på tide at lave en opdateret udgave. Første udgave er jo en stor dame, og der er brugt virkelig lækkert papir og materialer på coveret, men det gør også, at bogen koster derefter. Derfor har vi denne gang trykt bogen i et mindre format og uden brug af lærredsstof på ryggen. Det gør både bogen betydeligt billigere men også mere handy, så den er lettere at have med og ikke fylder helt så meget på køkkenhylden.
Hver uge modtager jeg billeder af folk, der har brugt kogebogen i deres eget køkken, og jeg tror slet ikke, I forstår, hvor meget det betyder for mig. Det er så uvirkeligt, at andre får glæde af noget, jeg er så passioneret omkring, og hver gang, jeg modtager et billede, viser jeg det stolt frem til Simon. “Sé! Hun har lavet min opskrift!!”. Og han er sød og viser interesseret hver gang, hæhæ 🙂

{ GIVE-AWAY }
Jeg tænkte, det kunne være hyggeligt at lave et lille give-away for at fejre udgivelsen af den nye udgave. Jeg ved jo, at mange af jer, der følger med herinde på bloggen allerede ejer første udgave, men i så fald kan bogen vel blive en gave til én, I ved, savner inspiration i køkkenet.
Hvis du ejer kogebogen, skal du gøre følgende for at deltage:
♥ Skriv en kommentar til dette blogindlæg, hvor du deler din favoritopskrift fra Herlig & ærlig mad. 
Ejer du endnu ikke et eksemplar af Herlig & ærlig mad, kan du naturligvis deltage alligevel. I så fald skal du gøre følgende:
♥ Skriv en kommentar til dette blogindlæg, hvor du en opskriften her fra bloggen, som du har prøvet eller glæder dig til at teste i fremtiden. 
Vinderen finder jeg i på mandag d. 19. Held og lykke alle sammen 🙂

 

234 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma,
    Ih hvor ser den fin og god ud. Jeg er desværre ikke den heldige ejer af dine kogebøger endnu, men jeg er en flittig læser, der finder stor inspiration i dit univers – især i dine opskrifter. Jeg kan spise din tahindressing til næsten alt! Og for nyligt har jeg fået øjnene op for din opskrift på Matcha Latte – tak!
    xx Trine

  2. Jeg ejer allerede bogen, men ville forære den til min søde søster. Jeg er vild med mange af opskrifterne, men dem jeg har lavet absolut flest gange må være bagt banangrød og mirakuløse havrepandekager 🙂

  3. HVER gang jeg skal lave falafler og humus er det altid dine opskrifter jeg bruger. De er så gode!
    Jeg har et gavekort til bog og ide som jeg har gemt i 4 måneder nu, og jeg venter bare på at din nye bog udkommer, men denne bog, herlig og ærlig mad, vil jeg i den grad også blive glad for at have på min bogreol. ☺️

  4. Jeg har endnu ikke prøvet den, men har store planer om at prøve din opskrift på falafelpizzaer ? Og så vil jeg bare super gerne vinde denne give-away, for at have alle dine opskrifter samlet ved hånden?

  5. Kære Emma.
    Så fin din nye bog er blevet! Jeg ejer desværre ikke din bog, men opskriften på Panang curry med kyllingekødboller fra bloggen har jeg lavet en del gange efterhånden. Det er SÅ lækkert.
    Kh. Katrine

  6. Solgule kokoslinser må være favoritten! Selv min kæreste, der elsker kød, er helt vild med retten. Jeg har også serveret den for veninder, og den tager altså bare kegler hver gang. Bliver så glad af at lave den. Jeg har fået bogen af min veninde, og hvis jeg vandt, ville jeg forære den til hende 🙂

  7. Jeg brugte opskriften på “verdens bedste chokoladekage” til nytår, hvor jeg stod for desserten. Selvom alle var mætte allerede inden dessert, var der bred enighed om, at den smagte fuldstændig vidunderligt – og det er i sandhed et succeskriterie! I øvrigt kæmpe optur med så forholdsvis simpel en opskrift med så lækkert et resultat! 🙂

  8. Jeg har efterhåndenprøvet mange af dine skønne opskrifter, men har desværre kun din første bog. En af de retter jeg glæder mig til at lave igen er din tærte med sød kartoffelbund og det lækreste varme fyld med kylling og chorizo – mums.

  9. Hej ? jeg har lige haft lånt din kogebog på biblioteket og har desværre lige afleveret den. Det er fantastisk kogebog og besluttede mig for at jeg ville ønske mig den og så kom dem her give away. Jeg har prøvet lidt forskelligt fra kogebogen, men det jeg elsker ved den er at det er ikke avanceret og det er mad som ikke koster meget at lave ? kæmpe fan ?? Så mangler jeg bare bogen hehe

  10. Hej Emma
    Hvor er den bare smuk og lækker den bog! Jeg ejer den desværre ikke endnu, men jeg vil hellere end gerne have fingre i din første kogebog ? Min yndlingsopskrift fra bloggen (og som måske endda også er i bogen, synes jeg, at jeg har set på din story) er bagt havregrød med peanutbutter og banan. Det stod på morgenmenuen endnu en gang i morges, og jeg synes, at det er noget nær morgenlykke, når sådan en omgang kommer ud af ovnen ?
    Jeg krydser alt hvad jeg kan for at jeg er den heldige vinder ??
    Knus Louise

  11. Årh har ønsket mig den bog så længe!!! Har indtil videre benyttet mig af opskrifterne på din blok. Forkælesessalaten laver jeg ofte en stor portion af så jeg har til madpakken dagen efter?
    Mvh

  12. Jeg brugte opskriften på “verdens bedste chokoladekage” til nytår, hvor jeg stod for desserten. Selvom alle var mætte allerede inden desserten, var der bred enighed om, at den smagte fuldstændig vidunderligt, og det må siges at være et kæmpe succeskriterie, at kunne imponere mætte munde. I øvrigt kæmpe optur med så forholdsvis simpel en opskrift med så lækkert et resultat! 🙂

  13. Jeg har desværre ikke bogen endnu, men har jo fulgt en del med herinde og på din youtubekanal. Jeg elsker Din fantastiske dadle-karamel! ??? Også har jeg lært min kæreste at værdsætte salater takket være din simple men skønne tahindressing.
    Stort tillykke med den nye udgave. Jeg krydser fingre ??

  14. Jeg har desværre ikke bogen endnu, men har jo fulgt en del med herinde og på din youtubekanal. Jeg elsker din dadelkaramel ??? Også har jeg lært min kæreste at værdsætte salater takket være din simple men skønne tahindressing.
    Stort tillykke med den nye udgave. Jeg krydser fingre ??

  15. Hej Emma!
    Jeg vil så gerne have fingrene i Herlig og Ærlig mad. Jeg gav den til min veninde i gave og sammen lavede vi opskriften med kylling i kikærter og bagt blomkål – perfekt ret.
    Kh Camilla

  16. Min ynglingsopskrift er mexitærte med bund af søde kartofler. Jeg har lavet den 5 gange nu, og tror det er begyndt at blive min livret. Hver person jeg har lavet den til elsker den også. Super god kogebog med super gode opskrifter, én af mine ynglings kogebøger.
    Hilsen Alma

  17. Congratulations for the new book 🙂
    I don’t have it yet, but from the blog would like to try Boghvede-galette med rødbede & feta next. A perfect dish for these rainy days & I’ve never tried to make a galette before!

  18. Jeg har efterhånden lavet dine “sunde” romkugler med dadler og sorte bønner nogle gange – de er så lækre og en fantastisk snack, når den lille sult melder sig ?

  19. Jeg ejer desværre ikke et eksemplar af herlig & ærlig mad, men herhjemme er vi vilde med mange af dine opskrifter, bl.a solgule kokoslinser og sobanudler med grønkål og peanutbuttersauce ? dine opskrifter er superlækre og jeg afprøver dem jævnligt – er ikke blevet skuffet endnu ?

  20. Jeg ejer desværre ikke den fine bog – men jeg er vild med alle de lækre opskrifter på salat her på bloggen ??

  21. Den ville jeg elske at vinde, da jeg endnu ikke ejer en af dine kogebøger.
    Jeg finder ofte inspiration her på bloggen til mine ugentlige madplaner, men min absolut yndlingsopskrift må være din marrokanske salat. Selvom det er en af de lidt “ældre” opskrifter herinde, er den stadig et hit i madpakken <3

  22. Det må uden tvivl være din Marrocanske Gulerodssalat. Den har jeg lavet utallige gange til både hverdag og fest siden jeg smagte den første gang for et års tid siden hos en veninde, og den er altid et kæmpe hit. Jeg har udleveret opskrfiten flere gange 🙂
    Den fungerer både helt nylavet. Men også kold dagen efter, fx til frokost på arbejdet.
    Selvom jeg også er vild med mange af dine andre opskrifter, så er denne klart min go-to favorit.
    Tak for en skøn blog! 🙂
    KH Trine

  23. Ih jeg vil da så gerne vinde din bog! Har prøvet flere af dine opskriften fra bloggen, en af mine favoritter er dine Valentins raw kugler! ❤️

  24. Ih, hvor kunne jeg godt tænkte mig at vinde din fine kogebog! Den opskrift jeg meget gerne snart vil lave fra bloggen er dine “Sunde cookies i et snuptag” ?

  25. Jeg er helt tosset med din Indisk cashew-karry med ristet blomkål. Den er et hit både i hverdagen og weekenden og denne vinter er den blevet brugt flittigt. Det ville dog være dejligt med en god ny opskriftsbog her til det forhåbenligt forstående forår! 🙂

  26. Både første og anden udgave af din kogebog er rigtig smukke, synes jeg! Sådan en vil jeg gerne vinde, så jeg kan prøve opskrifterne 🙂 I går bogmærkede jeg desuden dine nudler med rejer, som jeg glæder mig til at lave

  27. Har din bog fabelagtige fristelser som jeg ELSKER, og jeg elsker især islagkagen. Den er intet mindre end fuldkommen vidunderlig! ❤️

  28. Uhhh der er så mange gode opskrifter. Vi laver havretærten… Muffins med banan…
    Jeg har lånt bogen ud, og hvis jeg vinder skal Maiken have bogen. Hendes datter på 10 år er så glad for bogen og den dag de lånte den, tog datteren den med på sit værelse for at kikke i den. Hun synes også den er fin.

  29. Følger troligt med på insta og lurer også tit herinde. Elsker alle dine smukke madretter og opskrifter og får lyst til at prøve det hele. Men mest af alt så har dine smukke billeder af moon milk fanget min opmærksomhed så det skal jeg helt sikkert prøve! ??
    Og så ville elske at bladre dine fine bog igennem og prøve en masse god mad af ?

  30. Jeg er ret vild med din opskrift på “tærtebund af havregryn med hokkaido græskar, spinat og feta” og så er den så dejlig nem at variere af fyld ? så den bliver ofte brugt herhjemme. Ummm ? jeg ville meget gerne have fingrene i din bog med flere lækre opskrifter!

  31. Hej Emma 🙂
    Jeg har desværre ikke haft fornøjelsen af Herlig og Ærlig mad i nu, med nøjs det ville være lækkert!
    Lige for tiden består min morgenmad af din pandegrønt med spejlæg som du lavede en Youtube video med for ikke så lang tid siden. Den ligger en dejlig solid bund til resten af dagen + det smager helt fantastisk 😉
    Jeg vil i øvrigt også gerne sige dig tak for alt hvad du deler – lige fra youtube, podcast, blog mm. Du er en kæmpe inspiration og giver en masse motivation til hverdagen. Så 1000 tak for det <3

  32. Jeg er vild med tærte og derfor skal jeg helt klart prøve at lave din tærte med gedeost, spinat og karmelliserede løg. Den ser virkelig lækker ud.
    Pssst… så har jeg også planer om at lave de sunde saltkaramel chokolade som jeg modtog opskriften på i sidste nyhedsbrev ✨

  33. Jeg kan anbefale mange opskrifter fra denne bog, enten fordi de er udtrolig smukke elller fordi de smager præcist som man forestiller sig, når man ser de lækre fotos. Skal jeg fremhæve en særlig er det den super velsmagende vegetar gæste ret Linsemoussaka med blomkålsbechamel, fordi den smager &antastisk og får meget ros af ikke vegetarer, og derfor kan bruges som fællesmåltid, når man gerne vil undgå kød i en gæstemiddag. Hvis jeg er så heldig at vinde, skal den foræres til min ældste veninde, der har købt vegetar kogebøger, alene fordi hun gerne vil lave god mad, når jeg kommer på besøg. Den betænksomhed fortjener da opmærksomhed, ikke?
    Tak for dine fantastiske smukke og velsmagende opskrifter. Og ikke mindst dine bøger, som pynter i mit køkken. Mvh Sanne

  34. Jeg er generelt ny i køkkenet, og da jeg er fuld i gang med at finde min egen lejlighed i år, ville jeg elske, at prøve en masse nye opskrifter. Jeg er jo fra asian og vil gerne tvinge mig selv til, at trylle noget andet frem! 🙂
    Jeg har mange favoritter fra din blog, især dine dessertopskrifter. Det er så svært at vælge kun én. 😉

  35. Åh jeg vil virkelig gerne vinde den smukke kogebog. Jeg har lavet en del af dine opskrifter her fra bloggen, er især vild med alle opskrifter fra din mellemøstlige buffet… Åh den gulerodssalat med feta og saltmandler, og også de bagte auberginer ♡♡♡♡

  36. Jeg er ærlig talt ikke ret god til at følge opskrifter, men dine henter jeg inspiration fra flere gange i ugen! Det er jo ikke let at, vælge én opskrift, men din mexi-tærte med kylling har været en kæmpe succes begge gange jeg har afprøvet den. Tak for dejlig mad- og livsinspiration <3

  37. Årh! Den er flot!
    Jeg ejer endnu ikke en af dine smukke bøger, men min kæreste og jeg laver tit opskrifter fra bloggen eller dem du har lavet til femina. Vores favorit er din sweet potato burger, mums! Vi har lavet den flere gange og til gæster. Det er min favorit burger. Vi har tilføjet lidt og leget med den. Jeg krydser virkelig fingre, jeg synes dine opskrifter er fantastiske og lige til vores smagsløg herhjemme.
    – mega godt arbejde!
    Mvh Nina

  38. Ih, hvor er det bare en lækker konkurrence! Dine skønne kogebøger står alle højt på ønskelisten herhjemme, særligt efter at have prøvet din opskrift på bagt havregrød, som selv en køkkenklovn som jeg kunne fremstille! Det smagte skønt, og jeg er sikker på at bøgernes smukke layout bidrager yderligere til en dejlig madoplevelse. Jeg krydser fingre! ????

  39. Hej Emma. Jeg er for nylig begyndt at følge med her og er virkelig glad for at kunne få del i dit madunivers som har givet ny inspiration i mit køkken. Særligt din brug af tahin jeg vidste slet ikke man kunne bruge det i så mange forskellige retter med så stor succes. Jeg prøvede for nylig at lave tahin blondines og var en smule skeptisk men hold nu op hvor var de lækre! ?

  40. Hvor er den nye udgave fin (altså, det var den “gamle” også), den vil jeg gerne vinde :)!
    Jeg har en måske lidt sær fascination af æbler: en “hverdagsfrugt”, som i mine øjne er lidt undervurderet og overset. Men æbler findes bare i et utal af smagsnuancer, og jeg synes det er ret sjovt at sammenligne sorter. Jeg er glad for alt med æbler både i det søde og det salte køkken: æbler i råkost og salater, stegte æbler som tilbehør til vildt, æbler i farsbrød, æbler på havregrynene eller i havregrøden om morgen, æbler i brød og boller, æbletærte, gammeldags æblekage, æble crumble og jeg kan anbefale at stege nogle æbler i smør, honning og kanel og putte dem på risengrøden sammen med nogle hakkede, ristede mandler som et alternativ til klassikeren med kanelsukker og smørklat. Din æblecrumblekage blev derfor bagt sidst jeg mødtes med mine veninder i vores nyopstartede strikkeklub (ja, ja, lidt mormor har man vil lov at være). Den var himmelsk, og da mine veninder gik, var der ikke mere kage tilbage.
    Tillykke med genudgivelsen :)!

  41. Ejer endnu ikke et eksemplar – men har smagt opskriften på svinekæber ? Perfekt fødselsdagsgave til min fødselsdag den 20. Marts??

  42. Vil prøve opskriften “Overdådig cæsarsalat med pære, kylling og sprøde kikærter” ? og krydser fingre for at vinde den fine kogebog!

  43. Stort tillykke med den nye udgave af din kogebog 🙂 Jeg har lånt bogen mange gange på biblioteket, men mangler den stadig i min samling – den er SÅÅ lækker. Jeg skal have afprøvet “kyllinge frikadeller med harissa gulerødder” fra bloggen. Fra bogen husker jeg de solgule kokoslinser som favorit og så er der en mega lækker kyllinge opskrift med bagte vindruer, jordskokker og hvidvin som er totalt favorit hos både børn og vokne herhjemme 🙂

  44. Min søster og jeg har med stor succes lavet “burrito bowl” flere gange, og det må vist næsten være min yndlings <3

  45. Jeg kan godt lide dine opskrifter, din hummus – og varianter hereaf – er en supergod opskrift, som kan bruges til mange måltider 🙂

  46. Jeg har ikke bogen, men jeg har tænkt på at lave din opskrift på date-night-mexi-bowls mange gange 😀

  47. Din dadelkaramel/creme til nogle af dine boghvedeboller elsker jeg at lave! Og generelt er der bare så meget inspiration at hente i fine bøger, især salater tyr jeg til opskrifter fra dine bøger☺️

  48. Hej Emma
    Jeg er lige stødt på din blog for en uge siden så ejer desværre endnu ikke din kogebog. Men det håber jeg på nu, for hold nu op hvor er det et fantastisk univers du har fået skabt herinde. Jeg har lyst til at prøve ALLE dine smækre og inspirerende opskrifter, og har netop lige lavet en af dine opskrifter for femina – wok med nudler, squash og tigerrejer, mums! Glæder mig til at prøve dine tahin blondines!! Tak for dig og keep up the good work

  49. Jeg har prøvet dine thaifrikadeller og vandmelonsalat – et skønt mix!
    Håber jeg er heldig at vinde din fine lyserøde bog ?

  50. Jeg har så mange favoritter fra denne lækre kogebog. Har lavet både shakshuka og Idas wok 1000 gange. En opskrift jeg skal have prøvet af næste gang, jeg har et hokkaido-græskar, er græskar-gnocchi (:

  51. Jeg har netop lavet squashpasta med laks, avocado og edamamebønner, og vi elskede den herhjemme! Din blog og nu også lækre opskrifter i Femina har virkelig været en redning for min mave, der hverken er god til gluten eller ris og gerne styrer uden om for meget rødt kød – så tak for det. Jeg glæder mig sådan til en mere SU-venlig udgave af bogen, der ser ud til at kunne blive min nye madbibel.
    Kh Nanna

  52. Jeg er helt vild med din indiske kylling bragt i femina. Ejer endnu ikke bogen, men ville ELSKE at få lov til at prøve flere af dine opskrifter ♥️

  53. Jeg elsker simpelthen din opskrift på kold linsesalat med vaniljemarineret mango og sprødstegt skinke. Den har efterhånden været lavet et hav af gange og den er lige lækker hver gang??

  54. Ej hvor er den bare blevet fin! Jeg er selv rigtig glad for bogen – jeg kommer dog gang på gang tilbage til opskriften på tomatsauce i vegetar-kapitlet, den kan simpelthen bruges til så meget forskelligt, og jeg har altid alle ingredienserne i mit køkken 😀 hvis jeg er heldig at vinde, vil jeg forære min mor bogen, da hun er lidt utilfreds med, at jeg har taget alle mine kogebøger med mig, da jeg flyttede hjemmefra 😉

  55. Bedste kogebog jeg nogensinde har ejet <3 Har aldrig brugt en kogebog så meget som din (og er blevet ved med at bruge den igen og igen) – hvilket også kan ses på de efterhånden meget fedtede sider ?

  56. Denne kogebog er uundværlig hjemme hos os, der er altid retter i vores ugentlige madplan. Bogen er et mekka af skønne billeder, velsmagende mad og gode råvarer. Vi har flere gange lavede de marinerede koteletter (en ellers lidt træls spise for mg) men den er himmelsk?? ellers bitternut squash fyldt med din lækreste chili con carne. Vi kunne blive ved ? Ville bruge bogen til gave til min veninde der mangler inspiration til lækkert mad ?? Nu har jeg efterhånden givet 5 af første udgave i gave og altid med stor succes. Tak for daglig inspiration og god karma de er værdsat. ❤️

  57. Jeg glæder mig til at prøve nogle af dine inspirerende opskrifter på forskellige salater! Ejer endnu ingen af dine kogebøger, men har stor glæde af Atelier Aarhus kalenderen?

  58. Sikke fin din kogebog er. Herlig og ærlig mad har stået på min ønskeseddel længe.
    Jeg bagte Snickerskage i weekenden, og den var så lækker.

  59. Jeg er ret så vild med butternutsquash burgerne med quick pulled pork, som er en af de opskrifter, som min til tider grønsagsforskrækkede familie også er vilde med. Jeg har lånt bogen på biblioteket, så jeg ville elske at vinde min helt egen udgave.

  60. Jeg har endnu ikke et eksemplar af din skønne kogebog, men jeg er vild med alle opskrifterne her på din blog – især din mexitærte med bund af søde kartofler! 🙂

  61. Jeg har endnu ikke denne kogebog. Men “fabelagtige Fristelser” står på hylden og bliver brugt ofte. Jeg er specielt glad for kokos opskriften på overnight oats – verdens bedste morgenmad 🙂

  62. Kære Emma!
    Tusind tak for dine mange fine opskrifter. Du har formået at åbne øjnene på både min kæreste og mig ift. at få integreret mere grønt (og til tider færre mængder kød) i madlavningen. Jeg har endnu ikke været den heldige ejer af nogen af dine kogebøger, men har bevæget mig ud i dine opskrifter på blandt andet “Shakshuka”, “Solgule Kokoslinser”, “Indisk kylling med ristet blomkål”, “Spinat-wraps” m.fl. Jeg har egentlig skrevet “Herlig & Ærlig mad” på min ønskeliste til min fødselsdag, som er lige rundt om hjørnet – men hvis jeg skulle være så heldig at vinde den, så vil jeg helt sikkert skrive “Skønne salater” på i stedet ☺️ Krydser fingre ??

  63. Din “Indisk kylling med ristet blomkål” er altid en sikker vinder – en klar favorit?? Det er generelt en fornøjelse at følge din Instagramprofil med alle dine fine billeder ?

  64. Er kæmpe fan af hele dit koncept og din blog og mange af dine opskrifter har stjerneplacering hos mig, men da jeg går i gymnasiet og ofte har savnet lidt andet til madpakken end bare salat eller rester, er dine sunde morgenmadscookies med søde kartofler blevet en kæmpe favorit pt – så mange tak for dem! 🙂

  65. Er kæmpe fan af hele dit koncept og din blog og mange af dine opskrifter har stjerneplacering hos mig, men da jeg går i gymnasiet og ofte har savnet lidt andet til madpakken end bare salat eller rester, er dine sunde morgenmadscookies med søde kartofler blevet en kæmpe favorit pt – så mange tak for dem! ?

  66. Jeg ejer desværre ikke et eksemplar (endnu 🙂 ), men min all-time favorite opskrift fra bloggen er laks bagt i sweet potato rösti – SÅ lækkert jo 🙂

  67. Jeg har et nytårsforsæt om at lave lidt mere mad herhjemme, og da en veninde kom på besøg, afprøvede jeg din opskrift på æggewraps med laks, spinat og flødeost, og jeg var SÅ henrykt over, hvor både let og lækker den opskrift var! Det er helt sikkert en, jeg vil bruge igen, da den var meget lettere end jeg troede – den gav mig blod på tanden til at kaste mig ud i mere madlavning; det behøver jo slet ikke være så svært, før det er lækkert! TAK, Emma! Og derudover: du er mega sej! Tak fordi du er dig; så ærlig, inspirerende og bare mega sej :-)!

  68. Jeg har lige købt ind til din luksus pulled chili con carne, og glæder mig vildt meget til at prøve den! Dine opskrifter er altid vildt indbydende, så jeg krydser fingre for at vinde bogen. Kram fra Anna

  69. Fantastisk smuk bog ?
    Jeg har haft en del problemer med at sove på det sidste, så jeg glæder mig helt vildt til at prøve opskriften på den flotte lyserøde moonmilk med hindbær???

  70. Jeg har ikke bogen ENDNU, meeen jeg har fabelagtige fristelser og den elsker jeg, bruger den så tit. Og der er lige plads på hylden til Herlig og Ærlig mad. Er slet ikke i tvivl om den vil blive brugt flittigt.

  71. Jeg har desværre ikke din kogebog endnu, men vil så gerne 🙂 jeg skal meget snart have prøvet din opskrift på Panang curry – det lyder vildt godt

  72. Hvor er det sejt Emma, at den er kommet i en ny udgave! Jeg ejer allerede kogebogen (så hvis jeg vinder, vil jeg give den til min søde veninde), og min klare favoritopskrift, som jeg laver igen og igen, er de solgule kokoslinser, haps!

  73. Jeg er (bl.a.) vild med din burrito-bowl, og så elsker, elsker, elsker jeg dine romkugler med sorte bønner! Jeg ville blive så glad for et eksemplar af din smukke bog <3

  74. Min favorit opskrift er uden tvivl din thai-Beef nudelsalat som min kæreste og jeg har lavet sååå mange gange og i andre modeller f.eks også med rejer vendt i kokos jeg så fra en anden af dine opskrifter og andre grøntsager. Det min absolut ynglings kogebog og derfor vil jeg gerne give den nye udgave videre til min veninde der skal opleve dit lækre mad Universe, som jeg elsker og jeg ved lige er noget for hende 🙂

  75. Jeg kan umuligt vælge én favoritopskrift fra bogen. Vi bruger den flere gange hver eneste uge, og har endnu ikke lavet noget derfra, vi ikke var vilde med. Vi har flere gange serveret de solgule kokoslinser for gæster, og hver gang har de spurgt efter opskriften. Min svigermor har også lavet retten efter at have fået den hos os, så det må næsten være hende, der skal have et eksemplar, hvis jeg er så heldig at vinde. 🙂

  76. Dine rødbedepandekager med varmrøget laks er skøn! Men må indrømme at det er svært at vælge én opskrift frem for alle de andre lækre! Ville elske at vinde din bog (og ellers vil jeg ønske mig den i fødselsdagsgave!) ?

  77. Ihhhh, hvor ville det være skønt med ent eksemplar af Herlig & ærlig mad!
    Jeg har gennemgået en livsstilsændring, hvor jeg har fundet rigtig meget inspiration fra dine opskrifter – især salaterne. Jeg har især været vil med at eksperimentere med kikærter, da jeg virkelig elsker dem!! Dine opskrifter har været med til at gøre det meget lettere og ikke mindst lækre at ændre min livsstil – og det vil jo bare være endnu lettere, hvis jeg havde opskrifterne lige ved hånden;)

  78. Uhh.. jeg elsker din blog og den bog har jeg sukket efter længe.
    Jeg hopper ofte tilbage til dine opskrifter, og især Butterbean-dip med artiskokhjerter.. den er bare god til alt fra grøntsagsstave, sandwich, madpandekager og alt der imellem ❤️
    Jeg krydser fingre..
    Knus og kram Fra mig..

  79. Hej Emma
    Jeg glæder mig helt vildt til at prøve at lave den Moon milk du lige har lavet et opslag om. Jeg har fortiden enormt svært ved at falde i søvn og vågner ofte op med ondt i hoved efter en dårlig søvn. Sengen er lige som den skal være og jeg har dertil anskaffet mig en ny pude. Det har hjulpet, men jeg håber på at denne vidunderlige drik lige kan hjælpe det sidste på vej til en god nats søvn. ???
    Mvh Jana

  80. Jeg ejer ikke “herlig og ærlig mad” med jeg vil meget gerne, da jeg er stor fan af dine opskrifter. Opskriften på tærten med søde kartofler, spinat og feta laver jeg ofte. Den er SÅ god! Din mexitærte vil jeg lave snart!
    Hilsen Emma

  81. Hvor er den bare smuk. ❤️ Jeg ejer ikke bogen, så min favoritpopskrift her fra bloggen er din fantastiske amarantmüsli, som jeg laver mindst en gang om måneden. Den forsvinder alt for hurtigt!

  82. Den ville være så fantastisk dejlig at vinde, for det er altid lækkert at blive inspireret til opskrifter og kombinationer, og det er faktisk mest sådan jeg har brugt især quinoasalaten med ristet blomkål, mozzarella, sprød skinke og honning-sennepsdressing, så den er optrådt mange gange i mere eller mindre komplette versioner og med mine egne variationer ind over. Mest glad har jeg faktisk været for en opskrift fra din første kogebog på havregrynkiks fordi de, modsat dem med nødder og kerner, passede ind i mit SU-budget. Og mest glæder jeg mig til at få prøvet en opskrift du havde i femina på grøntssagssamosaer med hjemmelavet mangochutney. Det var lidt af både gode ting der er prøvet og ting jeg glæder mig til at prøve, men sådan er det nok tit med mad, og så snart jeg har prøvet een ting er der bare 5 nye ting at prøve og 10 gamle jeg gerne vil prøve igen men ak, så lidt tid der dog er!

  83. Min ultimative favorit må være den indiske lammegryde. Min kæreste lavede den til mig forleden dag, manner hvor er den god!!! Skal klart snart også have afprøvet vegetarudgaven 😉

  84. Kære Emma.
    Jeg har lavet ret mange af dine opskrifter og altid med stor succes. Senest din gulerodssuppe fra Femina madplanen, som virkelig blev noget særligt pga den spændende topping. Bestemt ikke sidste gang jeg har lavet den. Er dog særligt begejstret for din blomkålspizza som er årsagen til, at jeg i sin tid fandt frem til din blog. Den opskrift vender jeg tilbage til igen og igen.
    Pt er jeg den glade ejer af Fabelagtige fristelser, og det ville da være helt fantastisk at udvide samlingen med din smukke Herlig & ærlig mad?

  85. Jeg har desværre ikke din bog, men jeg har efterhånden lavet MANGE af dine opskrifter. Sidst lavede jeg indisk kylling med ristet blomkål og den var så lækker?

  86. Hej Emma,
    Tillykke med anden udgave af din fine bog. Hvor er den smuk! Ville elske at have den stående i min bogreol og få inspiration fra den hver dag. Jeg ejer ikke den første, så er virkelig interesseret i at se hvad den byder på. Jeg laver ofte dine lækre salater – elsker specielt den med bagte squash og quinoa.
    Knus

  87. Heeej Emma! Jeg har desværre ikke kogebogen endnu, selvom den har stået på min ønskeliste et stykke tid. Jeg flytter hjemmefra om et år og der skal jeg i hvert fald eje den, så jeg rigtig kan prøve dine lækre opskrifter!
    Jeg prøver at eksperimentere med noget mad herhjemme, det bliver dig mest snacks fx din saltede karamel chokolade.. uhm!!
    Tak for dit altid gode humør og den fantastiske inspiration du leverer overalt på Instagram, blog, podcast, nyhedsbrev osv ❤️

  88. Jeg er desværre heller ikkeden heldige ejer af din vildt lækre bog, men har lige prøvet din opskrift på Moon milk og det er bestemt ikke sidste gang og den havde god effekt på søvnen ☺️?

  89. Jeg vil hjertens gerne vinde din Herlig & ærlig mad bog! Jeg er vild med din blog. Bliv ved i samme spor :o)
    Sjovt nok inviterede jeg min veninde til morgenmad og kaffe i morges, hvor menuen stod på din skønne Bagt gulerodskage-grød med vaniljeskyr ovenpå. Min veninde var vild med den og det duftede skønt i hele min lejlighed :o)

  90. Har desværre ikke bogen endnu har haft glæde af mange af dine opskrifter online. Ville være skønt at vinde bogen. Ville gerne prøve at lave granola tærte

  91. Jeg ejer endnu ikke denne smukke bog, men den står klart på ønskelisten. En kogebog er bare stadig noget særligt, selvom du jo også flittigt deler opskrifter på bloggen. Jeg ser frem til forhåbentligt snart at få afprøvet dine ischokolader, som jeg også har hørt dig snakke om på Youtube. De minder mig simpelthen om min barndom, da de omkring juletid altid røg med hjem fra familiens indkøb i Tyskland.

  92. Der er godt nok mange af dine opskrifter, der har været inspiration til mange spændende og lækre middage hjemme hos os. En af dem, jeg bliver ved med at vende tilbage til i mit basiskøkken er bl.a. din ‘Immunboostende blomkålssuppe’, som er nem at twist i lige præcis den retning, man har lyst til. Tak for den.

  93. Din Instagram-profil har i tidernes morgen åbnet mine øjne for en verden af grøntsager. I dag kaster jeg mig glædeligt ud i hjemmelavet surkål og havremælk. Jeg ejer desværre ikke Herlig & Ærlig mad – til gengæld serverede jeg din seneste madvideo (grønkål, gulerod, æg, ghee) for min mor og efter at se hendes begejstring for retten, stryger den utvivlsomt op som nr. 1 på favoritlisten. Du spreder grøntsagsglæde Emma og tak for det?

  94. Jeg ejer ikke selv bogen i forvejen (men er skrevet op til den på biblioteket og glæder mig til at den kommer hjem) så jeg kan desværre ikke tale med om, hvilke opskrifter jeg særligt har set mig varm på. Men af andre Emma Martiny retter som er blevet en del af vores faste repetoire herhjemme er dine romkugler, bagt abrikokoshavregrød, tundeller, efterårssalater med græskar, feta, avokado, ristede græskarkerner og something-something der ellers kunne passe godt til får mig altid til at sende dig en kærlig tanke 🙂

  95. Min favorit? Åh! Mega svært! Jeg bruger din skønne kogebog ugentligt – så jeg har altså mange favoritter! Men især Idas wok og mexibowls er et hit til aftensmad, og de mægtige pandekager og chiagrøden fra morgenmadskapitlet! Ville elske at kunne glæde en veninde med et fint eksemplar 🙂 Klem

  96. Har desværre ikke din bog men ville elske at få fingrene i den…
    Hvilken opskrift skal jeh vælge der er så mange!!! Men snickrrskagen går rent ind hos alle

  97. Shashuka? Er det det den hedder? I hvert fald er det en enormt lækker ret som jeg først har fået øjnene op for efter jeg fik din bog i gave sidste år.
    Tænker jeg vil give bogen til min søster hvis jeg bliver den heldige. Hun kunne godt bruge lidt inspiration ?

  98. Jeg ejer, desværre, ikke bogen endnu, men en af dine opskrifter, som jeg laver igen og igen er aubergineruller. Jeg laver dem gerne, når jeg skal overbevise folk om, at vegetarmad altså er dødlækkert – for de er så lækre!
    Faktisk var dit indlæg omkring bogreceptionen på Herlig og Ærlig Mad et af de første indlæg, jeg læste herinde på bloggen, og så har jeg fulgt med lige siden 🙂

  99. Uh jeg har prøvet flere af dine opskrifter med fornøjelse men en tilbagevendende opskrift er bagt morgengrød med banan og peanutbutter. Selv min skønne mand spiser den med velbehag.
    Hvis jeg får en ekstra bog skal min kusine have den da hun ikke kan tåle laktose og gluten så den her kogebog vil være lige i vinkel til hende

  100. Tillykke med genudgivelsen! Jeg er blevet vildt inspireret af dit indlæg med falafelfesten med den lækre menu! Sådan en omgang kunne jeg godt tænke mig at servere for mine venner.

  101. Peanutbuttermuffins og chokoladekagen har jeg lavet flere gange – så de må deles om favoritpladsen! Hvis jeg vinder vil jeg forære kogebogen til min mor. Har tit givet hende inspiration fra dine kogebøger, så er sikker på at hun vil blive glad for den 🙂

  102. Jeg skal uden tvivl teste din “toblerone” på et tidspunkt, og chokoladekage på sorte bønner 😀 De ser så lækre ud!

  103. Årh ville elske at vinde din bog Emma, jeg ejer den desværre ikke endnu, men jeg er en flittig bruger af dine opskrifter her på siden. Som studerende kan det være svært at prioritere kogebøger i et stramt budget, desværre 🙁 🙁
    Opskrifter jeg har lavet mange gange er din tærte med gedeost og karamelliserede rødløg. Tærtebunden bruger jeg hver gang jeg laver tærte, den er genial!
    Derudover har jeg ofte lavet den indiske kylling med ristet blomkål, den er også en sikker vinder i vores lille bofællesskab 🙂

  104. Jeg har ønsket mig den her bog SÅ længe, men aldrig fået den. Så nu må jeg prøve her i stedet for :p
    Jeg har din første kogebog Skønne salater og vidunderligt tilbehør, og den er smækfyldt med gode opskrifter! Er især fan af broccolisalaten med vindruer, den asiatiske rejesalat med mango og marinerede rejer, og i går gav jeg mig i kast med puller chicken, hvilket var endnu en succesoplevelse 😀

  105. Jeg vil elske at vinde den. Jeg ejer desværre ikke 1.udgave men har valgt at sætte denne her på ønskelisten samt med din nye kommende kogebog.
    Det er svært at sige hvilken ret jeg vil lave, men havrepandekagerne lyder som et hit så det er hvertfald en ud af de mange jeg vil begive mig ud. Også fordi jeg har en kæreste som har den største kærlighed til pandekager!

  106. Jeg lavede din daydari-dip for tre dage siden. Haps både min kæreste og jeg er kæmpe fans! Ellers plejer jeg af lave din jordbærtærte med ricotta til min fødselsdag i stedet for traditionel lagkage.

  107. Åh, jeg ville elske at eje din smukke kogebog. Har lånt den på biblioteket engang, men jeg nåede slet ikke at blive færdig med at eksperimentere med alle de skønne opskrifter deri 😉 Jeg elsker både din opskrift på trøfler lavet på bønner, butter beans-dip, Panang Curry og mange andre. Krydser fingre fo, at jeg bliver den heldige!

  108. Jeg har ikke bogen, men lavede din lammeskanker til mine svigerforældrene, som mit første store madprojekt. De sagde det var stor køkkenkunst, så jeg var stolt!

  109. Jeg ejer desværre ikke din kogebog, men er storfan af dine havregrynscookies med chokolade! Virkelig lækre, og virkelig nemme.

  110. Jeg er ejer ikke bogen, men har lånt den på biblioteket. Jeg er vild med den og ville meget gerne eje den. Der er mange favoritter rødbede-quinotto, linsemoussaka, kokoslinsrr er alle skønne, men da jeg lavede fisketacos spiste min 1-årige datter og mand nærmest det hele inden jeg havde stegt den sidste tortilla, så det må være favoritten:)

  111. Jeg er helt vild med dine kålchips! Og så glæder jeg mig til at prøve at lave din Moon Milk, den ser vildt spændende ud! ?

  112. Vil elske at vinde den bog! Elsker dine opskrifter og altid så indbydende billeder. Har bagt din æblekage og chokoladekage flere gange. Vil prøve de havrepandekager som flere nævner. 🙂

  113. Tillykke med din nye bog. Den vil jeg så gerne vinde. Jeg (og mine unger) elsker din bønnebrownie og mange af dine andre lækre opskrifter 🙂

  114. Jeg har endnu ikke din bog, selvom den stod på ønskelisten til jul. Jeg har dog flere gange bladret igennem den hjemme hos en veninde samt lånt den på biblioteket.
    De solgule kokoslinser er klart en af de favoritter, som jeg vender tilbage til konstant. Den er mættende, sund, lækker, budgetvenlig og nem at lave.
    Jeg ville elske at have din fine bog stående på køkkenbordet.

  115. Min yndlingsopskrift er helt sikkert den kikærtepizza som jeg efterhånden har lavet så mange gange, at jeg ikke behøver at åbne bogen! Generelt er Herlig og ærlig mad min ultimative yndlingskogebog og da jeg flyttede hjemmefra fik jeg den med, og derfor mangler min far den rigtig meget derhjemme 🙂

  116. Jeg elsker din kogebog! Har lavet mango/bønne salsaen så mange gange, og den vinder altid! Hvis jeg var så heldig at vinde en eksemplar så skulle min søde veninde, der også elsker mango salsaen, have den. <3

  117. Min kæreste og jeg rejser pt rundt i Asien som backpackere, og selvom vi har fået mange fantastiske madoplevelser, så har vi altså også fået i den anden ende af skalaen. Jeg er begyndt at savne mit eget køkken lidt, og noget af det første jeg skal lave, når jeg kommer hjem er dine “spinatwraps med laks og kikærter”, som jeg har gemt i mit bloglovin-bibliotek.

  118. Hej Emma! Jeg har desværre ikke nogen af dine kogebøger, men så er det jo godt, at bloggen indeholder så mange gode sager. Din indiske curry med blomkål har jeg lavet mange gange, og det er altid en sikker vinder – og virkelig lækkert med en stor portion til madpakkerne dagene efter.

  119. Jeg er så dødheldig, at have Fabelagtige Fristelser, hjemme i mit køkken, og bliver altid imponeret over, hvor lækker den er – både i indhold og layout. Min ynglingsopskrift derfra, er snickerskagen – den er for sindssyg!

  120. Tillykke! Hvor er det sejt!
    Jeg vil SÅ gerne vinde et eksemplar, har den desværre ikke, men jeg anvender dine opskrifter på ugentlig basis (især dem du udgiver sammen med Femina). Derfor ville det være så luksus med dine opskrifter i bogform.
    Den sidste opskrift jeg lavede var kyllingefrikadeller med Harissa gulerødder (anvendte dog Sambel Oelek, da jeg ikke kunne få Harissa) og det smagte himmelsk!

  121. Stort tillykke med den nye udgave!
    Jeg har desværre ikke din kogebog, men i sidste uge lavede jeg din tærte med gedeost, spinat og karameliserede rødløg. Den smagte helt fantastisk!

  122. Jeg ejer desværre ikke din kogebog – endnu. Men jeg har hørt, at den skulle indeholde en masse lækre vegetariske opskrifter, og dem ville jeg helt sikkert begrave mig i, hvis det var mig der vandt. Jeg har netop indført minimum 1 kødfri dag i ugen, så jeg kunne sagtens bruge en masse inspiration til opakrifter ?

  123. God formiddag søde,
    det er bestemt en meget smuk og dejlig bog du har udgivet.
    Jeg har den desværre ikke, men finder ofte god inspiration på din helt igennem gode blog. Du har et helt særligt madunivers med gode sammensætninger og gode krydderier:-)
    Jeg ville bestemt lave falafelpizzaer til familien og nyde dem:-)
    Hilsner og snart et smukt forår til dig:-)

  124. Hej Emma,
    Jeg er for nyligt flyttet hjemmefra, og ejer desvaerre ikke din kogebog endnu, men din blog er min bibel, naar det kommer til madinspiration! Jeg har for nyligt brugt din opskrift paa falafer, og det bliver ikke sidste gang 😉
    Krydser fingre

  125. Jeg har lige lavet din tahin-blondie – og den er for lækker. Den smager præcis som om, den var fyldt med smør, mel og sukker 😉 Helt sikkert ny yndlingskage!

  126. Hej
    Jeg er meget glad for Herlig og ærlig mad. Hvis jeg fik en mere, skulle min søster helt klart have den. Jeg laver ofte mad fra kogebogen, men de opskrifter jeg har lavet flest gange er nok bagt grød, hvor jeg skifter bananen ovenpå ud med frosne bær og mexi-kikærter – uhm det er gode sager:-)

  127. Jeg købte den til min søster i julegave og hun roser den til skyerne! Jeg har kun prøvet den fyldte hokido fra forsiden, men hold op hvor den også bare lækker. Jeg studere og elsker hvordan næsten alle opskriver passer til frokost som kan tages med 🙂

  128. Som den chokolade elsker jeg er, er “Verdens bedste chokoladekage // Dessert til Nytårsaften” VIKRLEIG Verdens bedste chokoladekage. Laver den første gang til nytårsaften 2015. Den gik rent hjem 🙂

  129. Jeg ejer desværre ikke din kogebog, men har kigget i den MANGE hos min veninde.
    Èn af mine favoritopskrifter på bloggen må være din comfort-food tærte med sød kartoffel, kylling og chorizo! MUMS.

  130. Hej Emma – sikke en dejlig nyhed. Tillykke med den. Jeg har delt så mange opskrifter med mine veninder fra din bog og ville glæde mig til at kunne give dem en udgave. Mine veninder er mad nørder som mig og vi elsker at lave mad sammen. Min ynglings opskrift er helt klart de ovnbagte auberginer med granatæble og thahin dressing.

  131. Jeg laver gang på gang din indiske Cashew-karry og ristede blomkål. Det er en af mine yndlingsretter 😛

  132. Jeg ejer desværre ikke bogen, men jeg går ind på din blog hver gang jeg skal lave hummus 🙂 Den sidste opskrift jeg lavede var kartoffelpanden med laks, så lækkert jo!

  133. En af dine opskrifter jeg har lavet, er den der mexicanske-lignende tærte med søde kartofler som bund. Vi var tre veninder som spiste den, og vi var meeeget glade!
    Kram

  134. Hej Emma.
    Jeg har desværre ikke din kogebog endnu, men jeg ville elske at have den stående på hylden i mit køkken. Det kan være svært at vælge mellem alle dine lækre opskrifter, som altid virker og som er super delikate. Jeg kan særligt godt lide dine indiske retter fra bloggen! Tak for en rigtig god blog og for altid at lave lækre, inspirerende, appetitvækkende og imponerende billeder.

  135. Jeg kan ikke tælle hvor mange gange jeg har lavet hverdagsgranola med banan og kokos. Min far elsker den også og han er ikke altid nem at imponere hvad angår “sundt” mad, så det er et stort kompliment 🙂

  136. Kære Emma 😀
    Dine kogebøger ser alle virkelig gode ud, men desværre står de ligenu kun på min liste over kogebøger jeg gerne vil have fingrene i. Det er efterhånden en lang liste, men madglad er man jo 😉
    Jeg vil gerne lige råbe op om opskriften på Tahin-Blondies med chokolade. De er super lækre! Jeg byttede dog tahin ud med en anden nøddesmør (chokolade nøddesmør) og kokossukker med brun farin da jeg ikke lige kunne skaffe det i min lokale Netto.
    Kh Tine

  137. Min ultimative favorit er din mexicanske taxi-suppe. Den laver jeg gerne et par gange om måneden, så opskriften er sidder efterhånden på rygraden. Jeg er også kæmpe fan af din havretærtedej, som er helt genial til et SU-budget. Krydser arme og ben!

  138. Din mexi-tærte er blevet en ren klassiker herhjemme, det er den mine veninder altid beder mig om at lave, hver gang vi skal have en hyggemiddag:-)

  139. Jeg ejer desværre ikke kogebogen, men den ser simpelthen så flot og indbydende ud. Jeg har flere gange brugt din opskrift på “verdens bedste chokoladekage”, og den er et sikkert hit hver gang! 🙂

  140. Jeg elsker din kogebog og bruger den ofte! Hvert år holder jeg fødselsdagsbrunch for mine venner, og her er især granolatærten og luksusmorgenægget favoritter. Ellers er jeg også stor tilhænger af de braiserede svinekæber – der nok snart må på menuen igen, nu hvor foråret lader vente på sig.?

  141. En af dine nyeste opskrifter på pulled chili con carne – glæder mig til at prøve den i morgen, når min familie kommer forbi 🙂

  142. Jeg knuselsker Idas wok. Så simpel at lave og samtidig så fantastisk til smagsløgene! En sikker vinder!

  143. Jeg ejer desværre ikke bogen, men jeg er blevet meget glad for din opskrift på den nemme butterbean, grønkål, æg ret, både til de aftener hvor jeg er for træt til andet, men også som en god måde at spise noget grønt og let.

  144. Hej Emma. Du er medvirkende årsag til at jeg har købt et vaffeljern. Efter du har delt dine opskrifter, er jeg overbevist om at der findes et hav af forskellige vaffelvariationer, som kan spises til morgenmad, frokost, dessert etc. Så mange tak for inspiration!
    Jeg ville i øvrigr elske at eje et eksempel af din fine bog i mit nye kommende hus! <3

  145. Jeg har ikke din bog, men har kigget på din Pulled chili con carne et par gange, og vil glæde mig til at prøve den af!

  146. Hej Emma
    Jeg har endnu ikke fået fingrene i dine smukke bøger, men de står bestemt på ønskesedlen! I morges stod yndlingsmorgenmaden: din bagte havregrød med banan og peanutbutter på morgenbordet, og jeg nyder hver gang køkkenet fyldes med duften af den skønneste hverdagsluksus ? (Jeg har endda luret at opskriften netop er i din første kogebog, er det ikke korrekt?)
    Jeg krydser fingre for, at jeg er den heldige vinder ???
    Knus Louise

  147. Jeg har lavet dine lækre bønne-daddel-romkugler utallige gane efterhånden – de er så gode. 🙂 I stedet for 1 tsk romessens bruger jeg 1 spsk god rom – det er heller ikke dumt 😉 Næste gang vil jeg prøve med appelsinskal eller kaffe.

  148. Jeg gav kogebogen til min mor sidste år og bruger den flittigt, når jeg er hos hende. Og hun bruger den flittigt uden mig også selvf 😉 Men jeg vil så gerne eje et eksemplar selv. Vi var fx virkelig glade for retten med jordskokker og laks!

  149. Nu er jeg ‘kun’ så heldig at være indehaver af fabelagtige fristelser som er intet mindre end hel fænomenal! Derfor MÅ jeg også bare have fingre i herlig og ærlig mad og se om opskrifterne deri ikke også er lige så dejlige som i fabelagtige fristelser ?

  150. Nu er jeg ‘kun’ så heldig at være indehaver af fabelagtige fristelser som er intet mindre end hel fænomenal! Derfor MÅ jeg også bare have fingre i herlig og ærlig mad og se om opskrifterne deri ikke også er lige så dejlige som i fabelagtige fristelser ?

  151. Tough choice, MEN islagkagen er U-I-MOD-ståelig.
    Jeg glæder mig sådan til din nye bog, for dine grønsagsopskrifter er i absolut verdensklasse 🙂

  152. Jeg sværger til mange af dine opskrifter ? Jeg laver altid mine tærter med din havregrynsbund, og har engang lavet et helt festmåltidsbord med alle mulige “Emma retter”, og mine gamle faster og onkel udbrød lVi savner slet ikke kød”! Jeg er vegetar, men finder så mange af mine yndlingsretter hos dig!
    I aften skal jeg faktisk lave din work med squash, sesam og tigerrejer som du lagde på bloggen forleden… tænker bare med marinerede kikærter istedetfor rejer ?❤️
    Krydser fingre ?

  153. Min favorit er Kyllingpande med butterbeans. Hurtigt, nemt, minimal opvask men super lækkert! Er generelt vild med denne meget inspirerende kogebog

  154. Det må klart være solgule kokoslinser ☀️ Selvom jeg har lavet den så mange gange, at jeg næsten kan lave den i søvne, så finder jeg altid opskriften frem alligevel, for din bog er så pæææn (og en af de få kogebøger jeg ejer i denne i “online-opskrifts-verden”)?

  155. Jeg leder stadig efter en lejlighed til at prøve alle opskrifterne i falafelfest-indlægget. Jeg håber snart lejligheden byder sig 🙂
    Derudover har jeg været glad for din opskrift på nem tomatsauce bagt i ovnen!

  156. Uh en lækker konkurrence!? Min farvoritopskrift fra bogen er helt sikkert Morgenmads-æblecrumblen. Den er fast inventar på morgenmadsmenuen flere uger i streg i efteråret, og jeg laver den hver gang, at jeg har overnattende gæster, der skal imponeres med noget lækker morgenmad. ? Hvis jeg vinder bogen skal min mor have den. Hun er mest til det gamle danske køkken, men med dine opskrifter er hun ved at få modet på at prøve nogle nye ingredienser og opskrifter. Så hun følger troligt med hver uge på Femina. Det er også blevet helt et kvalitetsstempel mellem os, at hvis vi snakker om en ny ret, og det så er en “Martiny-opskrift”. Så ved man den er godt og det skal afprøves ??

  157. Jeg har ikke din bog, men jeg er særlig glad for din opskrift med havregrød a la gulerodskage her fra din blog. Men har haft lånt din bog på biblioteket og det er en virkelig pæn layoutet bog, en lækker kogebog

  158. Tillykke med den nye udgave! Har lånt bogen på biblioteket flere gange end jeg kan tælle, og har givet den i gave, men jeg ejer desværre endnu ikke selv et eksemplar. Favoritten herhjemme må være Date Night-Burritobowl. men Mirakuløse havrepandekager sniger sig meget tæt på 🙂

  159. Dine butterbean-quinoabøffer! Det er så nemt og lækkert, og er blevet en af mine yndlingsretter 😀

  160. Kæreste Emma!
    Hvor er det bare en god idé, med en handy udgave- tænker jeg ville elske at slæbe den med i sommerhus, rundt til veninder og lignende !
    Faktisk har jeg efterhånden afprøvet en del af opskrifterne, da min veninde ejer den første udgave (som lige præcis bare er SÅ luksuriøs i den fysiske form, lækker, smuk og bare knald flot !). Og vi har altså efterhånden haft fat i denne kogebog et utal af gange, når vi har skulle kokkerere eller ganske enkelt for inspiration til nye retter. Faktisk synes jeg netop bogen er genial, fordi man nemt kan udskifte ingredienser med andre, hvis man ikke lige har det ved hånden og på den måde også opleve den “samme ret” i forskellige versioner !
    Mine favorit opskrifter fra dig, er blandt andet ‘idas wok’, granola-morgenmadstærten (som er sååå flot), mexitærten og en speltsalat med tahindressing. YUM!
    P.s. glæder mig simpelthen så meget til din nye kogebog kommer ud ! Selv ejer jeg kun Fabelagtige fristelser, som også tit hives frem og ellers låner jeg af og til Skønne salater og vidunderligt tilbehør af min mor, som har den stående 🙂
    Alt det bedste og stor ros, Camilla Kirstine.

  161. Jeg har prøvet dine polentapande og dine opskrifter på nøddesmør, som var en stor succes hos min familie! Jeg elsker generelt at lave mad, og jeg vil så gerne prøve flere af dine opskrifter, som jeg synes forener noget hverdagsagtigt med et twist af luksus 🙂 Jeg er vegetar, og synes selv det er svært at finde inspiration altid, og du er fantastisk til at gøre grøntsagersretter til mirakkelretter; jeg bliver simpelthen altid lækkersulten af at kigge på din blog og youtubekanal!!! Desuden elsker jeg din kærlighed for tahin, for jeg tror du elsker tahin lige så meget som jeg 🙂
    Hav en god dag! 🙂

  162. Jeg har desværre ikke bogen, men ville ELSKE at vinde den – det ville passe så fint med min intention om at lave mere og bedre mad, eksperimentere og have det sjovt med det. Jeg har prøvet at lave dine havrepandekager og squashpastaen med laks..og vil vildt gerne prøve solgule kokoslinser, kylling med ristet blomkål…og ja, så mange andre opskrifter! Mums! ?

  163. Jeg ejer desværre ikke Herlig & Ærlig mad (endnu), selvom jeg har kigget langt efter den på boghylderne 😉 Den er simpelthen så æstetisk flot! Jeg glæder mig til at prøve dine tahin-blondies med chokolade. Gerne i den kommende weekend. Jeg elsker tahin og laver tit tahindressingen du har delt på bloggen 🙂

  164. Min yndlingsooskrift er din tærte med gedeost, spinat og karameliserede rødløg. Min kæreste tror ikke rigtigt på, at mad uden kød kan være spændende, men én tærte ad gangen er jeg begyndt at omvende ham ? I herlig og ærlig mad er jeg sikker på, jeg kunne finde en masse inspiration ?

  165. Jeg har desværre ikke din kogebog endnu, men kunne godt bruge noget inspiration.
    Har lavet flere opskrifter fra bloggen men kan ret godt lide dine havre pandekager…. Men alt er jo bedre som pandekager

  166. Tillykke med bogen! Den er bare så fin ? jeg er VILD med solgule linser og så ellers altid inspireret af dine smukke salater og lækre tærter! Krydser fingre for at blive den heldige ejer af den fantastiske kogebog ???☀️?

  167. Jeg har ikke din bog, men hvis jeg vandt, så ville jeg helt sikkert kaste mig over nogle hverdagsretter. Synes det kan være svært at finde på sund, spændende aftensmad

  168. Så sent som i går aftes lavede jeg din Mexi-tærte med kylling og chorizo; som min søster sagde – den er total “fråderen” at spise! Lige hvad jeg trængte til efter en lang arbejdsdag 😉 Derfor ville jeg blive ovenud glad for din nye udgave af Herlig og ærlig mad, som jeg har lånt et par gange på biblioteket. Krydser fingre! I øvrigt tak for altid inspirerende opskrifter 🙂

  169. Hej Emma,
    Jeg ejer desværre ikke bogen, men hold da op hvor ser den flot og indbydende ud. En af de mange opskrifter, som jeg elsker fra din blog, er Snickers kagen. Den var vildt lækkert og mindende overraskende meget om selve Snickers barren. Og så indeholder kagen ikke mel, hvilket er godt når man laver kage til sin kæreste, der er gluten allergiker 🙂
    Så tak for en super blog!
    Hilsen Bjørk

  170. Jeg er desværre ikke den heldige ejer af denne skønne kogebog i forvejen, så jeg ville elske at få lov til at prøve den af i køkkenet. Af alle dine lækre opskrifter er kikærtepizzaen en klar favorit! Den har været på bordet utallige gange, og den bliver kun bedre for hver gang!

  171. Jeg har ikke din skønne kogebog (endnu), men har fulgt med på bloggen i noget tid. I slutspurten på jeres Atelier Aarhus kalender-salg, fik jeg overtalt mig selv til lidt selvforkælelse, og bestilte kalenderen til mig selv. Nu er jeg blevet lidt bidt af at have bøger i hånd-format igen, og ønsker mig alle dine kogebøger. Så jeg håber denne bliver den første til samlingen!
    Mange har nævnt det, men jeg er også stor fan af kikærtepizzaen, som min mand også efterspørger om jeg kan lave en gang imellem. Den er et hit!

  172. Jeg har både testet dine falafler og kikærtebrød med haydari – bestemt nogle opskrifter, der skal prøves igen ❤️

  173. Det er jo helt umuligt at vælge én enkelt af alle dine lækre og inspirerende opskrifter. Falafelpizzaerne ligger dog meget højt! 🙂

  174. ÅRhh den vil jeg gerne vinde! Jeg er desværre ikke den heldige ejer af den, men jeg vil elske, elske, elske at være det! For dine opskrifter og fine billeder er SÅ inspirerende! 😀
    Jeg kunne nævne så mange af dine opskrifter, men jeg er nok særlig vild med dine falafler (og det du kan lave med falaffel”del”) og din mexi-tærte med kylling 😀 Krydser fingre og tak for en skøn blog!

  175. Har ingen af dine kogebøger endnu, men bruger flittigt dine opskrifter – bl. a. nytårsmenuerne, galetterne, talrige salater og elsker at forsøge mig med nyt hele tiden.

  176. Jeg har desværre endnu ikke fået fingrene i bogen, så jeg vil meget gerne vinde den.
    Lige nu er din sødkartoffel-bønne-bøffer og falafler altid at finde i min fryser og jeg forestiller mig at bogen kunne tilføje endnu flere favoritter <3

  177. Først og fremmest stort tillykke med den nye udgave – Den er godt nok PÆN! Mit eksemplar af Herlig og ærlig mad bliver også flittigt brugt og har efterhånden nogle beskidte og slidte sider 😉 Sådan skal en GOD kogebog se ud i min optik – Så kan det ses at den bliver brugt!
    Jeg kan ikke vælge én favoritopskrift, men jeg vil nævne dem, jeg laver gang på gang: Mirakuløse havrepandekager, bircher müsli, bagt bananhavregrød, mexikansk kyllingetærte (en ret min kæreste OFTE efterspørger, hvilket siger lidt om, hvor fantastisk det smager), quinoa nuggets, knækbrød og mange flere som jeg i skrivende stund ikke kan komme i tanke om 😉

  178. Jeg er vild med din opskrift på bagt havregrød, som jeg varierer med forskellige frugter og bær alt afhængig af, hvad jeg lige ligger inde med 🙂

  179. Hej Emma
    Jeg er så glad for alle din opskrifter, både på bloggen og i dine lækre bøger. For nylig lavede jeg din rødebede-quinotto. Det var en hitter! Hele min familie og jeg selv er SÅ vild med den.
    Tak for inspiration og god energi. xx

  180. Der er et utal af opskrifter jeg har gemt til senere brug, men én som jeg har været bestemt glad for er din snickerskage, den er guld værd <3

  181. Hej Emma! Jeg lavede din citrus/tahin-kylling forrige weekend, og det var en succes på mange måder; jeg har nemlig aldrig haft modet til at tilberede en hel kylling før, let alone røre ved den (meget grænseoverskridende for mig af en eller anden grund). Jeg tænkte på, at det havde DU gjort, og så kunne jeg også 😀 Det var en stor succes. Krydser fingre for at vinde, så jeg kan prøve en masse mere af! Kh en fast halv-aarhusiansk læser

  182. Solgule kokoslinser!
    Lavede retten halvspontant en dag jeg havde mine gymnasiepiger på besøg. Én af dem er vegetar. Men alle var ovenud begejstrede! Så lækkert 🙂

  183. Ej, hvor er den nye udgave bare fin! Jeg skal have besøg af madklub x2 i næste uge og tænker at prøve både at lave din brownie af sorte bønner og de sunde romkugler til dessert! 🙂

  184. Ej, hvor er den nye udgave bare fin! Jeg skal have besøg af madklub x2 i næste uge og tænker både at prøve din bønnebrownie og de sunde romkugler til dessert! 🙂

  185. Falafel pizza er alt, alt for god. Sindssyg lækker og gode idéer til toppings.
    Generelt deler du kun ud af gode opskrifter, som jeg ivrigt følger 🙂
    God lørdag,
    Mvh

  186. Hej Emma, tillykke med den nye udgave af bogen, det er bestemt velfortjent. Jeg er allerede den lykkelige ejer af dine 2 første kogebøger og jeg er vild med dem! Elsker din passion for mad og god smag – det gør dit navn et kvalitetsstempel i sig selv. To af mine livretter er Hokkaido tærten og jordskokke fadet, både med og uden laks, mmmmh❤ Glæder mig til at få fingrene i din nye kogebog lige om lidt. Tak fordi du deler din madglæde og glæder så mange mennesker?

  187. Fin anledning til at få sagt tak for alle de fine og inspirerende opskrifter, du deler i dine bøger, her på bloggen og i Femina! Jeg har din første kogebog, og både min kæreste og jeg er fans! Jeg har lavet din salatskål med kikærter, sød kartoffel og fetadressing et utal af gange – simpelt, sund og lækkert – og helt sikkert udenfor min fantasi, som er ganske begrænset, når det kommer til madlavning 😉

  188. Hey Emma
    Jeg har endnu ikke din kogebog, men det ville glæde mig at have den til at stå på hylden.
    Jeg er helt forelsket i din quinoasalat med figner, den er god varm om aften, og så er det tit rester til madpakken dagen efter, hvor den er mindst lige så god. Jeg er vild med det

  189. Tillykke med den nye udgave af kogebogen 🙂 jeg låner den igen og igen på biblioteket, men har endnu ikke fået anskaffet den til min samling. Jeg mangler at få testet den immunboostende blomkålssuppe fra din blog. Når jeg har lånt kogebogen på biblioteket, så er favoritterne blandt både børn og voksne herhjemme de solgule kokoslinser og den lækre kylling med bagte vindruer, hvidvin og jordskokker 🙂 så jeg krydser fingre 🙂 🙂

  190. Hej Emma.
    Jeg ville elske at vinde et eksemplar af din flotte bog. Har smugkigget i den hos en veninde, og der er simpelthen så mange flotte billeder og lækre opskrifter.
    Jeg er helt vild med solgule kokoslinser. Opskriften har jeg fundet her på din blog og har lavet det adskillige gange. Det er lige lækkert hver eneste gang!
    Kh.

  191. Jeg knuselsker herlig og ærlig mad, det er min farvorit kogebog, som altid har svaret på mit “hvad skal vi have at spise” spørgsmål ? jeg spiser ikke særlig meget kød, så jeg er især glad for vegetaropskrifterne, hvor de solgule kokoslinser og Idas wok nok er dem der laves allermest. En anden farvorit er morgengrøden med banan og peanutbutter, mhm! Hvis jeg er den heldige vinder, så går bogen til min kære søster, der altid spørger hvor jeg dog får de lækre ideer fra ☺️

  192. Hej ☀️ Jeg har ofte taget udgangspunkt i “Salatskål med kikærter, sød kartoffel & fetadressing”Den har fået mig til at nytænke mine salater, så de ikke længere er en side order. ✨

  193. Vi fik en af dine opskrifter til vores bryllup for snart to år siden. Blomkål vendt i sådan en dej agtig? Jeg tror samtlige 40 mennesker til brylluppet kom og roste dem og det var det der hurtigst (eller i virkeligheden det eneste, slap op på buffet bordet. Mums, jeg tror snart vi må lave dem igen og mindes den bedste dag nogensinde.
    Jeg laver tit opskrifter fra din blog, men den her er altså favoritten ❤️

  194. Min kæreste og jeg spiste som et lille forsøg rent vegetarisk i hele sidste uge, og her lavede vi bl.a. huevos rancheros efter din opskrift, og det blev super lækkert! Har efterhånden prøvet en del af dine opskrifter her fra bloggen og altid med succes, så jeg ville elske at vinde din bog 🙂

Skriv en kommentar