Video: Marts Favoritter


Glædelig lørdag, søde mennesker ♥
Først og fremmest vil jeg lige sende et kæmpe virtuelt kram og sige tak for opbakningen til min Grøntsagsglæde Workshop. Hold nu op, billetterne røg hurtigt, da jeg satte dem til salg torsdag aften. Dét havde jeg ikke lige regnet med, og jeg beklager virkelig, at så mange af jer ærger jer over, at I ikke nåede af få billetter. Der er desværre ikke plads til flere, og jeg kan ikke oprette ventelister, men(!) jeg lover, at de ikke er sidste gang, jeg kommer til at afholde en workshop. Og så håber jeg på at se en masse af jer til den åbne reception efter workshoppen, så jeg får mulighed for at hilse på jer ♥
Nu til dagens agenda 🙂 En ny måned betyder jo, at det er tid til at kigge tilbage på, hvad jeg har synes ekstra godt om den sidste tid. Jeg har nogle virkelig skønne anbefalinger til jer (især hvis I er lige så store chokoladesnuder som jeg), og jeg håber, at videoen vil inspirere jer til selv at opdage nye produkter, der også vil blive favoritter hos jer.
{ Nævnt i videoen }
Links markeret med * er reklame
Miild bronzing powder
Varm kakao – find opskriften her
Kokosmælkspulver*
Ombar raw chocolade*
Weekday bukser
Hvide bukser fra H&M


 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar