Links I like #Week17

Links markeret med * er reklame

1) En interessant artikel om et emne, der tror kommer til at fylde meget mere i SoMe-verdenen fremover. Heldigvis!
2) Jeg overvejer, om jeg vil have denne her maxikjole* på til Mette og Jacobs sommerbryllup
3) “For der findes ikke noget eksistentielt immunforsvar over for den kendsgerning, at der ikke følger en mening med, når man bliver født”
4) Har I set Wild wild country på Netflix? Jeg elskede den…
5) … og den der artikel er til jer, der lige som jeg er mere nysgerrig på livet i Rajneeshpuram.
6) Jeg kan lige forestille mig den her top* til sommer med en højtaljet demin nederdel
Den sidste uge på EmmaMartiny.dk…
… Jeg delte opskriften på den bedste vegetar-lasagne
… og en guide til Paris med seværdigheder og spisesteder
… I fik billeder fra den sidste uges tid,
… og et outfit-post med mine nye yndlingsbukser.
… I podcastet snakkede jeg om min forretning,
… og så delte jeg en vlog fra en almindelig arbejdsdag.


 

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Så spændende artikel fra Zetland – tak, fordi du delte. Ej, hvor bliver jeg altså forarget over, at der er sådan en industri i at sælge følgere og likes. Det er ærgerligt for de virksomheder, som ikke får tjekket godt op på, hvem de sponsorerer.
  Og mht Wild Wild Country – jeg har også set den – kunne ikke helt beslutte mig for, hvem jeg mener, der er “the bad guys”… 😉 Altså ideen om Rajneeshpuram synes jeg er fed, men ham Osho blev da også lidt af et luksusdyr..? Og Sheela – hun er på én gang skøn og komplet sindssyg!? Hvad syntes du? 🙂

  1. Hej søde Caroline 🙂
   Ja, det er virkelig ærgerligt. Men heldigvis oplever jeg, at flere og flere virksomheder begynder at forholde sig mere kritisk til kvaliteten af de følgere, de køber “adgang til” igennem sponsorerede samarbejder.
   Jeg synes netop, at det var det, der var så fedt ved WWC. Det var ikke sort/hvidt, og det er svært at gennemskue, hvem man skal holde med. Især synes jeg, at ham Osho virkede sindsyg og utrolig usympatisk, men jeg kan forestille mig, at jeg nok ville synes om dele af han budskaber, hvis jeg læser hans bøger.

 2. Hej Emma. Ja, det er jo nok et meget bevidst valg at vise begge sider af sagen i WWC. Jeg har hørt godt om mange af Oshos bøger, men de har ligesom en lidt negativ betydning for mig, efter jeg har set dokumentaren.. hmm…
  kh 🙂

Skriv en kommentar