Morgenmøde

I min kop… varm kakao efter opskriften fra mit nyhedsbrev med ekstra collagen og kokossmør.

Mødelokale… Sofaen med udsigt ud mod det fineste snevejr.

Møde-outfit… Lululemon thigst og min yndlingshoodie fra YO

Dagens agenda… planen var egentlig at starte med en løbetur, men sneen fiser rundt udenfor, så nu må vi se, om jeg kommer afsted. Dernæst har jeg et hav af to-do’s og en lægetid, der skal klares, så jeg er klar til at forlade Århus i 1,5 uge. 

Dagens to-do’s…
* Rettelser til Atelier 2018
* Redigér video
* Talepapir podcast
* Menu til madkursus på FADL
* Ny skærm til iPhone
* Indkøb til femina-shoot
* Indkøb til Eva Solo-shoot
* Nyhedsbrev
* Aflever bog på biblioteket
* Eventbrite

Jeg er taknemmelig for…
* at interessen mine arrangementer i forbindelse med udgivelsen af Grøntsagsglæde har været så stor. Ses vi til den åbne reception d. 6. maj?
* alle ansøgningerne til det job, jeg slog op på facebook i sidste uge. Blev blæst helt bagover!
* at min veltrænede pyt-muskel virkelig fungerede i går, da jeg blandt andet smadrede min iPhoneskærm. Pyt! 

* at få penge tilbage i skat. Fjollet men sandt, hæhæ 🙂
* at Sims lige gav 5 minutters fodmassage, inden han tog på arbejde i morges.

Jeg tænker på…
… denne uges soloshow til Martiny Podcast. Jeg tænker, jeg vil fortælle lidt om livet som selvstændig og min forretning. Mon nogle af jer har spørgsmål? I så fald må I gerne sende dem min vej i kommentarfeltet. 
… den seneste fuldmåne. Er det bare mig, der er skør, eller har energierne været helt vilde i ugerne op til? Sjældent har jeg haft så mange veninder i røret, og har også selv følt mig helt rundt på gulvet følelsesmæssigt. 

Jeg glæder mig til…
* at opleve byerne by for første gang på søndag.
* at holde ferie
* at afholde både workshop og reception d. 6. maj.
* et par dage i København.
* at se alle mine fætre og kusiner i weekenden.
* forår! Sne er pænt og alt det, men nu har vi vist også prøvet det. Hvor er solen?!?


 

13 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Energien har været SÅ skør! Jeg har været enormt træt, haft mareridt, har rendt på toilettet hele tiden (som om jeg virkelig giver slip på noget, sorry for detaljerne), følelserne har siddet udenpå tøjet… For mig har fuldmånen virkelig vist mig alle mine frygte (i ét mareridt! Crazy shit) og givet slip på en masse 🙂

  1. Det er så vildt og samtidig helt fantastisk, hvordan så mange kan opleve den samme energi. Jeg har haft mange snakke med folk de sidste uger, der har haft det på nogenlunde den måde, du beskriver, og samtidig føler alle sig så alene, selv om vi i virkeligheden er lige det modsatte <3

 2. Hej Emma! Så hyggeligt med et lille morgenmøde 🙂
  Jeg har et spørgsmål – meget random ? Men jeg har tænkt over, at du på dine instastories (som jeg i øvrigt er meget begejstret for!) udtaler Simons navn med engelsk udtale. Er han mon englænder? 😀

  1. Hej du 🙂 Det jeg kan godt forstå, du undrer dig over. Vi lærte hinanden at kende en højskole, hvor mangle talte engelsk, og der hed han altså “Simon” med engelsk udtale, og det har hængt ved. Siger kun Simon på dansk, når jeg er utilfreds, haha 😛

 3. Endnu et hyggeligt morgenmøde! Tak for en inspirerende start på sådan en mandags tirsdag. Og hvor må jeg altså bare rose din sides æstetik, den er simpelthen så smuk.
  Emmajo.dk

 4. Yes til den “pyt-muskel”! Det er simpelthen så uproduktivt (er det et ord?) at bruge energi på at ærgre sig over små uheld. I dag kom jeg en time for tidligt til en undersøgelse på sugehuset, og først blev jeg lidt frustreret over den “spildte” tid, men der var jo intet andet at stille op end at få det bedste ud af ventetiden ?

  1. Halleluja! Hæhæ 🙂 Jeg forsøger at øve mig i at sige PYT og at rose mig selv, når det lykkes 😉

 5. Det er altid så hyggeligt at følge med i kommentarfeltet 🙂
  Jeg er blevet nysgerrig; flere nævner energier og fuldmåne. Jeg har netop fået en interesse for emnet da jeg bl.a. synes det bringer empati, sammenhold og forståelse ind i vores liv – specielt ift. følelseslivet. Men hvor læser I om emnet?

 6. Hej Emma. Du er så inspirerende!
  Jeg har lige meldt mig til dit nyhedsbrev og har fået den lækre opskrift på karamelchokolade?
  Jeg ville dog meget gerne have den med din varme kakao. Mon man kan få det nyhedsbrev også?
  Har lige købt collagenpulver og andre lækre sager.

Skriv en kommentar