Små ting

{ Arbejdsmorgen på Street Coffee med udsigt ud mod en usædvanlig stille Vestergade }

 { Lørdagens luksusfrokost var en sødkartoffelbund med avocadopesto, kål og spejlæg }

{ Kaffepause efter en gåtur i kulen med en sød veninde }

{ En meget grøn salatskål, der gjorde mig helt forårskuller }

{ Hygge på Plantecaféen. Ih, der er altså bare så pænt. }

{ Brunch med mine to søstre på Café Fika (gave) }

Glædelig mandag, søde mennesker. Jeg håber, at I stornyder påsken ♥
Vores feriedage har været et godt miks af total afslapning, lidt familietid og samtidig en del arbejde. Vi skal jo til Paris i næste uge, så det betyder, at jeg har en del to-do’s, jeg skal have klaret, inden mailen kan blive sat på auto-reply. Men det er helt OK, at vi gemmer lidt på feriefornemmelserne, når en tur til byernes by venter lige rundt om hjørnet. Og jeg synes faktisk, det har været helt hyggeligt at trisse ned gennem de tomme gader om morgenen for at arbejde på nogle af byens fineste kaffebarer, imens byen nærmest er gået helt i dvale.
En af de ting, jeg brugte sidste uge på, var at få de sidste detaljer til arrangementerne, jeg holder i forbindelse med udgivelsen af Grøntsagsglæde d. 6. maj. Og hold nu op, hvor blev jeg blæst helt bagover over hvor hurtigt, billetterne til min workshop røg. De blev sat til sagt torsdag aften, og da jeg vågnede næste morgen, var der simpelthen udsolgt, og min indbakke var fyldt med beskeder fra folk, der ikke nåede at få fingrene i en billet. Jeg vill ønske, at jeg kunne samle jer ALLE til en kæmpe frokost, men da det nok ikke er så realistisk, må jeg hellere må se at få afholdt nogle flere workshops i fremtiden. Og så håber jeg altså, at I har lyst til at kigge forbi om eftermiddagen til receptionen, hvor dørene er åbne, og alle er mere end velkomne.
Denne uge bliver lidt en underlig størrelse. Jeg tager til København midt på ugen for at tage nogle dage med møder, og så joiner Simon mig i weekenden, hvor vi skal til en fest, inden at vi så flyver vi til Paris søndag. Der skal altså pakkes en ret broget kuffert, og det virker ærligt talt en smule uoverskueligt, men samtidig bliver det fint at komme lidt væk hjemme fra.
Hav en skøn dag, folkens! Påskehyg lidt for mig, ikke? 😉
 


 

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma 🙂 Jeg tænkte på om du har nogle fifs til nogle gode cafeer her i Århus, hvor det er godt at sidde og arbejde/læse? Jeg bliver nogle gange lidt kuk i hovedet af at sidde herhjemme, og læsesale er det måske det mindst uinspirerende sted i verden 😉

    1. Hej Rikke 🙂 Altså LYNfabrikken er jo en klassiker til studiearbejde. Har du været der? 🙂

  2. Tusind tak for tippet om Plantecaféen, den har jeg aldrig hørt om før, men det ser jo for fint ud – dér må jeg hen i den nærmeste fremtid
    emmajo.dk

Skriv en kommentar