Små ting

{ bananbrød med hjemmelavet chokolade og mandelflager }

{ frokost med søde Emily på Apollo Bar }

{ et lille yoga-win }

{ når du finder lyserød bladselleri, og din trøje matcher din salat }

{ Nye negle klar til paris – med en lille detalje i de franske farver }


{ frokost på farten – Fika laver de lækreste salater (gave) }

{ Matcha med fine Nelle }

{ Lørdag morgen lokkede min moster mig med ned til søen for at “vinter”bade }

Godmorgen fra Paris ♥
Som så mange gange før ligger Simon ved siden af mig og snorkbobler, imens jeg var lysvågen fra en times tid siden. Og da det er ret begrænset, hvad man kan give sig til på et hotelværelse, er det jo skønt, at jeg kan undeholde mig selv med at kigge forbi her på bloggen 😉
Paris skal I nok høre meget mere om – jeg kan kort fortælle, at vi ankom i går, og at jeg allerede føler, det er en af de fineste byer, jeg nogensinde har besøgt – men her til morgen får I en omgang ‘små ting‘ fra ugen, der gik. Jeg brugte den første del af ugen på at forberede min lille biks til, at jeg kunne gå i feriemodusog så tog jeg ellers til København et par dage, hvor jeg brugte hele fredagen på at gå fra møde til møde til frokostaftale til møde. Og så nåede jeg også hygge med min moster, onkel og kusiner, som jeg sommetider overnatter hos, når jeg er i hovedstaden.
Nu vil jeg gøre mig klar til en dag i byernes by og klappe skærmen sammen – måske så hårdt, at ham, der ligger ved siden af mig, vågner 😉
Klem,
Emma

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
    1. Det er opskriften på banankage fra min kogebog Fabelagtige fristelser – bare bagt som brød 🙂

Skriv en kommentar