Små ting

{  Klar-parat til champagne med røde læber og paris-outfit }

{ Turist 1 og 2 på toppen af Montmartre }

{ Tilbage i Århus var der sket en ramsløgseksplosion i Riis Skov }


{ Frokost med Ida på nyåbnede Green Neighbour (inviteret) }

{ Kaffe med min søster Kirstine på Street Coffee (der har en fremragende filterkaffe, hvis I ikke ved det) }
{ Grill på altanen og sommerfornemmelser i mit køkken }

{ Elsker(!) at vi bor så tæt på så alsidig natur. Her er det Brabrandsøen på en tidlig morgenløbetur }

{ Perfekt weekend-kit! Sustain Yearly og en Betterbox fyldt med bæredygtig forkælelse (gave) }

{ Jeg føler mig helt forårsforelsket i ham her i øjeblikket. Og tænk engang: Vi fejrer 5 år sammen i morgen! }

Hej hverdag! Hvad siger I? Er vi fan af mandag denne uge, eller ville I ønske, I kunne blive under dynen?
Siden jeg holdt fri det meste af sidste uge, da vi var i Paris, har jeg arbejdet en del her i weekenden. Fridage og hverdage fylder samme, og sådan er det jo egentlig de fleste uger i øjeblikket. Jeg stornyder fleksibiliten, og de sidste måneder har det fungeret vildt godt for mig at arbejde, når inspirationen rammer, og tage et yogahold, gå en tur eller drikke kaffe med en veninde, når det er det, jeg craver. Nydelse før ydelse er mantraet, lige meget om det er mandag eller lørdag.
Efter vores tur til Paris (der i øvrigt var SKØN!) er jeg vendt hjem med fyldte energilagre og masser af ny inspiration. Det er tit det, der sker, når jeg rejser væk. Jeg tænker, så det brager, og fylder min dagbog med idéer og skriblerier, så jeg nærmest ikke kan vente med at komme hjem, så jeg kan føre det hele ud i virkeligheden. Og Simon griner af mig, når jeg flere gange dagligt prikker ham på skulderen for at præsentere ham for min mest geniale idé nogensinde. “Er det en app?” spørger han altid, drillende. Og nej, der kommer ingen app fra mig i nærmeste fremtid, men til gengæld noget MEGET federe, haha! Vi er så småt begyndt at arbejde på et fælles projekt, som vi gik og brainstormede på i Paris, og nu er det ikke for at blære mig, men han er røv-dygtig, ham min kæreste, så I kan godt glæde jer 😉
Men nu skal det ikke virke til, at det hele går op i arbejde. Som I kan se på billederne ovenfor har der (som altid) også været tid til nogle lange gå- og løbetur i den skønne natur omkring Århus, til et par yogahold og god mad, og så nåede jeg også at få lidt kvalitetstid med begge mine søster, som jeg stor-nyder at have så tæt på. Johanne bor nærmest lige rundt om hjørnet, og Kirstine har boet på vores gæsteværelse siden nytår. Hun flytter dog her til d. 1.. Heldigvis ikke mere end 10 minutter væk, men jeg vil alligevel sørge for at tanke hende godt op med storesøster-kærlighed og Emma-mad, inden hun flytter rigtigt hjemmefra.
P.S. Imens jeg har været på ferie, har kommentarfeltet ikke fungeret, og det beklager jeg! Forhåbentlig bliver det fikset i dag, og så giver jeg lyd, så vi kan tale sammen under blogindlæggene igen ♥


 

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Skønt, at dit kommentarfelt virker igen. Jeg har helt savnet “samtalen”, haha.
  Min mandag har været rar. Egentlig har jeg haft en lang dag og meget arbejde, men efter en weekend, hvor jeg gav mig selv fri, så føltes det helt okay. Jeg fik også lyttet til din podcast på en laang gåtur, og hvor var det et fint afsnit!
  I weekenden gik jeg i gang med at læse WomanCode, hvilket jeg har villet gøre længe, men ikke har fået taget mig sammen til. Og hvor er det interessant læsning! Tak for anbefalingen 😉

  1. Du kan også tro, jeg har savnet det! <3 Hvor er det fedt at høre, at podcastepisoden resonerede hos dig. Og FEDT du er begyndt på WomanCode. Den er liiidt overfladisk, synes jeg, men et super super udgangspunkt, hvis man ønsker at lære mere om vigtigheden af at have hormoner i balance.
   KH <3

 2. Hej Emma
  Jeg ville have skrevet en kommentar til din podcast fra sidste søndag, så du får lige kommentaren her i stedet ?
  Sikke en dejligt reflekterende og inspirerende episode! Jeg var – og er selvfølgelig stadig – vild med din pointe om at VÆRE noget i stedet for blot at GØRE noget. Det er så sigende i forhold til det mindset, jeg (og sikkert mange andre) har. Jeg synes også, du beskriver work-life-balancen rigtig godt i relation til nutidens samfund, forpligtelser og målsætninger. Du har helt sikkert fat i den lange ende med hensyn til, at man godt kan nyde og føle sig fri uden først at skulle yde. Dog tror jeg også, det afhænger meget af, hvilken branche man er i. Eksempelvis er der stor forskel på at være sygeplejerske og at være selvstænding. Ikke desto mindre tror jeg på, at uanset hvilken beskæftigelse man har, er anerkendelse, loyalitet og værdi/værdsættelse enormt vigtige faktorer, når det handler om arbejdsglæde. Jeg glæder mig til at høre dine kommende episoder om at være selvstændig ?
  Knus ❤️

  1. Hej søde Anne
   Herlig kommentar – omend lidt forsinket 😉 Dejligt at du synes om episoden. Og du har helt ret i, at der selvfølgelig er forskel på, om man arbejder i det offentlige eller om man er selvstændig, hvor man helt selv kan sætte sine rammer.

 3. Jeg kom til at kigge ældre blogindlæg igennem (igen, igen). Her kan vi vist tale om at være fan af din blog 😉 Jeg faldt over billedet nederst og bliver nød til at spørge til billedet over jeres sofa. Jeg har ledt efter et lignende i evigheder. Kan se på din instagram, at det er fundet på allposters.com. Desværre har jeg ikke haft held med at finde det derinde. Kan du evt. linke til det eller oplyse kunstneren/titlen på billedet? 🙂 Og kan du huske prisen?

  1. Hej Thilde 🙂 Det er også en meget stor webshop 😉 Du kan finde plakaten ved at søge på kunstneren “KATSUSHIKA HOKUSAI” 🙂 Prisen var vist mellem 600-900 kr mener jeg.

Skriv en kommentar