Små ting

{ Ariel 1 og 2 til havfruesvømning }

{ Min nye baby! Åh, jeg glæder mig til at dele hende med jer lige om snart ♥ }

{ Tacos i Kødbyen }
 { Gennemført smuk og velsmagende frokost på Acacia }

{ Morgentræning i YO København – der er mindst lige så fint som i Århus }

{ Back for seconds – nogle gange er pandekager og vafler til frokost det eneste rigtige }

Sidste uge var mægtig god men også en smule skør. Jeg brugte de fleste dage i København sammen med Ida, hvor vi havde taget nogle dage ud af kalenderen for at finde tid til at brainstorme og hente inspiration til en stor fælles drøm, vi arbejder på at realisere (jeg ved det, teasers er træls, men det her bliver så godt, at det er værd at vente på!).
Måske nogle af jer har set på Instagram, at vi også var til havfruesvømning? Det har godt nok ikke noget med vores projekt at gøre (trods alt, hæhæ), men det var min fødselsdagsgave, vi endelig fik indfriet. Ida gav mig jo havfrue-gavekortet (en af de sjoveste og bedste gaver, jeg nogensinde har fået!) tilbage i december, men da der ikke rigtig er nogle steder i Jylland, hvor man kan få lov til at lege den lille havfrue, har vi ventet på en anledning, hvor vi alligevel skulle til hovedstaden sammen. Der findes nemlig et sted i Hellerup, og her fik vi en times privatundervisning i en lille svømmehal, der lå i kælderen til en villa – sådan et sted, man nok ikke havde turde at gå ind alene. Den unge pige, der underviste os var vildt sød, og vi lærte både lave saltomortaler under vandet og at stå på hænder. Så sjovt!
Efter havfruesvømning spiste vi herlig frokost på Acacia, og så skulle jeg ellers afsted for at afholde et madkursus for 50 medicinstuderende. Det, nogle bare lige havde glemt at fortælle mig, var, at der kun var én ovn, fire blus og måske 3 skærebræt. Ahmen altså, aldrig har jeg da oplevet noget lignende, haha! Folk lavede mad i opvaskebaljer, og ovnen var på konstant overarbejde. Kaos! Alle var dog rigtig søde, og vi fik lavet noget gode retter trods omstændighederne, men I kan nok forestille jer, hvor træt jeg var, da jeg kom hjem til vores Airbnb om aftenen efter både at have leget Ariel og prøvet at styre et kæmpe køkken-kaos på én og samme dag 😉
I København nåede jeg også forbi mit forlag for at hente det første eksemplar af min nye kogebog Grøntsagsglæde. Det er altid helt vildt spændende, når manuskriptet og de billeder, man har brugt måneder på at finpudse, endelig kommer fra trykkeriet og pludselig er forvandlet til en vaskeægte bog. Og jeg siger jer! Denne her bog, den er altså virkelig noget særligt. Ved ingen af mine andre bøger har jeg haft samme fornemmelse af at være 100% tilfreds. Der har altid været et eller andet, jeg ville ønske, jeg kunne ændre, men denne gang har jeg endnu ikke kunne sætte en finger på noget. Den er smuk, utrolig brugbar, personlig og sprængfyldt med mine bedste salater og grønne opskrifter. Og ja, jeg er bare helt vildt stolt 🙂
Grøntsagsglæde udkommer på fredag, og det er hvad det meste af min uge kommer til at dreje sig om. Vi er jo alle inviteret til bogreception på søndag mellem 14-16, hvor jeg disker op med en grønne lækkerier og håber på at se en masse af jer ♥
Klem,
Emma


 

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hey Emma. Jeg tænkte på, hvor ofte du spiser kød på en uge? Umiddelbart virker du til at spise en helt masse grøntsager, men spiser du også kød og fisk?

  2. Hey Emma
    Der er ikke meget, jeg hellere vil end at deltage i din bogreception (som du nok ved, hehe), men jeg kan simpelthen ikke komme søndag. Jeg sender dig nogle gode tanker, og så glæder jeg mig til at købe og bruge bogen <3
    Hav den bedste uge og bogreception!

    1. Åh øv, Nicoline! Det er der jo ikke noget at gøre ved, men jeg håber, vi ses ved anden anledning snart <3 KH

Skriv en kommentar