Grøntsagsglæde workshop & bogreception


Hermed en masse glimt fra min workshop og bogreception i søndags. Jeg bliver helt glad i låget af at kigge dem igennem, og jeg er så glad for, at jeg fik den lokket den dygtige fotograf Marie til at forevige dagen. Hun listede rundt i baggrunden i det smukkeste røde sæt, og jeg synes, hun har fanget stemningen så fint.

Til workshoppen var vi 40 skønne kvinder, og folk var kommet fra hele Danmark – alt fra Hanstholm til København! Dét gjorde mig vildt beæret men samtidig også ret nervøs for, om jeg nu kunne sørge for, at det var den lange køretur værd.
Da folk ankom fik alle en matcha latte lavet af min søde søster (tak Kir!), og så var det tid til at finde plads ved langbordene, inden jeg bød velkommen og holdt et lille oplæg. Alle de deltagende kunne bladre i deres nye eksemplar af Grøntsagsglæde og smugkigge i goodiebagen, der blandt andet indeholdte en skål fra Marianne Hansen og lækker raw chokolade fra Green Goddess.

Totebagsene, som I kan spotte på nogle af billederne, er designet af Simon, og jeg synes simpelthen, de er blevet så seje. Joken kan jeg dog tage æren for, og hvis I ikke forstår den, kan jeg afsløre, at der står “Let the ‘beet’ drop”. Hæhæ 🙂 I løbet af dagen løb vi tør for totebags, men jeg tænker, jeg vil få nogle ekstra produceret, siden de var så populære. Måske nogle af jer kunne være interesserede I at eje et stofnet til jeres grøntsagsshopping?

Jeg havde lavet en overdådig salatbuffet med opskrifter fra Grøntsagsglæde, og alle fik mulighed for at anrette smukke salater, der blev foreviget på billeder, så man kunne deltage i en Instagram-konkurrence. Folk var så kreative, og jeg tror, de fleste anrettet 2-3 forskellige salatskåle, så der var rig mulighed for at smage på det hele.
Under middagen snakkede alle sammen på kryds og tværs, og det gjorde mig simpelthen så glad at se, hvordan alle bidrog til at skabe en god stemning, hvor alle følte sig velkomne. Jeg forsøgte også at komme hele vejen rundt og hilse på alle, og det var simpelthen en fornøjelse at have tid til at lære folk lidt at kende.
Jeg drømmer om at kunne holde flere workshops i fremtiden og er nysgerrig på at høre, om det mon er noget, I er interesserede i? Hvordan og hvorledes, det skal strikkes sammen, er jeg ikke helt sikker på, men jeg synes simpelthen, det var så fedt at skabe et rum, hvor jeg kunne få lov til at dele ud af noget af det, jeg brænder for. Og at møde jer, der følger med – dét skal simpelthen ske noget mere.
    
Kl 14 gik det ellers for alvor løs, da vi åbnede dørene til den åbne bogreception. Der var både en masse af mine venner, der kiggede forbi men også mange af jer, der læser med her på bloggen. Jeg signerede den ene kogebog efter den anden, krammede til højre og venstre, og så var der ellers vin og smagsprøver til folket. Og vejret var jo simpelthen noget så fantastisk, så de fleste satte sig ud i baggården og slappede af i solen.
Det eneste, jeg ville have ændret ved dagen, var, at jeg havde haft bedre tid til at snakke med alle dem, der mødte op til receptionen. Det var en smule kaotisk, og jeg var totalt overvældet, men alle var så søde og forstående. Og så ville jeg selvfølgelig også ønske, at Simon havde været med. Han er, som jeg har nævnt tidligere, i USA med sit arbejde, og selvom vi normalt er helt udramatiske og ret gode til at væk fra hinanden, savner jeg ham virkelig meget denne gang. Han er jo trods alt min største klippe, og dét har altså været lidt svært at undvære den sidste små-kaotiske uge.

            

22 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma! Jeg kunne ikke komme til bogreceptionen, men har allerede været i boghandelen og fået fingrene i din bog. Hvor er den smuk. Du er min yndlings kogebogsforfatter, for du tænker mad på en helt ny og SÅ spændende og god måde! Tillykke med bogen <3

 2. Altså workshops lyder som en rigtig god ide! Specielt med den oplevelse, du har haft i weekenden. Count me in 😉

 3. ej, hvor jeg elsker det billede, hvor hende med den grå t-shirt holder dig i hænderne. man kan jo næsten mærke anerkendelsen og glæden 🙂 <3 og tillykke søde!
  kram

 4. Ja tak til flere workshops!
  Hvor har du købt det fine træservice? Helt vildt fint og dekorativt alternativ til det dumme plastik 🙂

  1. Hej Emma 🙂 Jeg har købt dem på en webshop, men kan ikke lige huske navnet. Søgte bare på bambus service 🙂

 5. Mega meget tillykke med bogen! Den er SÅ fin! Og jeg vil mega mega gerne have fingrene i sådan et net, så sæt du endelig en produktion i gang 😀 Gerne så man kan købe det særskilt, for jeg har selvfølgelig allerede købt bogen 😉

  1. Tusind tak, Emma! 🙂 Jeg giver lyd så snart, jeg har nogle flere net. Så kan du helt sikkert købe et særskilt 🙂

 6. Tillykke med bogen! Mit eksemplar kom med posten i morges, så jeg glæder mig så meget til at få fri i dag, så jeg kan komme hjem og bladre i den sammen med en iskaffe- selvom jeg allerede har smugkigget i den i en boghandel i weekenden 😉

  1. Ih jeg håber, du bliver glad for den! Lyder som den herligste eftermiddag med kogebogslæsning og iskaffe i solen <3

 7. Jeg bliver glad helt indeni – sikke en dejlig dag . Selvom jeg ikke var med kan jeg mærke de godt vibrationer helt ud gennem skærmen. Hvor er det godt gået Emma og tillykke med bogen igen igen

 8. Tak for en dejlig dag! Det var et vellykket arrangement,som jeg helt sikkert gerne vil deltage i igen, hvis du skulle finde på det 😉
  Grønsagslæde er en smuk, gennemført og inspirerende bog som jeg helt sikkert vil få en masse glæde af, hvilket jeg også i forvejen gør af dine andre bøger, podcast, blogindlæg og youtube.
  Knus <3

 9. Det ærgrede mig så meget at jeg ikke kunne tage til Aarhus og deltage i arrangementet pga. eksamensopgave, så jeg stemmer helt sikkert for at flere workshops, også i København! Stort tillykke med den fine bog, jeg glæder mig så meget til at kigge nærmere på den 🙂

  1. Tusind tak, Maria! 🙂 Du må med næste gang – jeg håber på at kunne holde et arrangement i KBH en dag 🙂 KH

 10. Tak for en rigtig god workshop! Lidt sjovt at se sig selv på din blog! ? har allerede lavet et par opskrifter og jeg er vild med dem :-)!

Skriv en kommentar