I dag udkommer Grøntsagsglæde! // Konkurrence

Links markeret med * er affiliate og reklame for eget produkt

Hip hip hurra! I dag udkommer min nye kogebog Grøntsagsglæde*, og hvor har jeg altså glædet mig til at kunne den med jer alle sammen – sådan rigtigt. Udgivelsesdatoen betyder nemlig, at I alle fra i dag kan finde bogen i boghandlere over hele landet, og jeg håber sådan, I har lyst til at svinge ind forbi en af dem og bladre lidt i min nye øjesten.
Jeg er simpelthen så stolt af resultatet, og i dette blogindlæg vil jeg dele lidt flere billeder af bogen samt fortælle om, hvad I kan forvente af indholdet. Hvis I gerne vil have fingrene i et eksemplar, kan I som sagt finde kogebogen hos jeres lokale boghandler, og ellers vil jeg anbefale jer at købe den hos GreenGoddessGuide*. Hvis I har mulighed for at svinge forbi min bogreception på søndag, kan I også købe bogen med en god rabat der.

Grøntsagsglæde indeholder – som du nok har gættet – opskrifter med masser af grøntsager. Jeg deler ud af min grøntsagsglæde gennem 100 opskrifter på sæsonens bedste salater og grønne retter, der kan serveres både som tilbehør eller i en farverig salatskål.

I Grøntsagsglæde har jeg valgt at opdele opskrifterne efter sæsonerne; Forår, sommer, efterår og vinter. Friske, modne ingredienser efter årstiden er kernen i min madlavning, og jeg håber, at bogens bogens stemningsfulde kapitler vil inspirere jer til at følge sæsonerne.

Kogebogen indeholder desuden en værktøjskasse med basisopskrifter på både dressinger, dips og drys, der kan bruges til at fremtrylle de skønneste salater af lige de råvarer, man har i køleskabet. Kombinationsmulighederne er uendelige, når du først har lært værktøjskassen at kende. Derudover får man i starten af bogen også et inspirerende kapitel med både nemme og overdådige salatskåle, der viser, hvordan man kan skabe mættende, grønne måltider af bogens opskrifter.

Mit ønske med denne kogebog er at give jer redskaberne til at være kreative, når I står foran køleskabet efter en lang dag samt at give alle mod på at skabe sine egne grønne favoritter. Ja, faktisk håber jeg ikke blot, at I vil følge mine favoritopskrifter, men også at I vil forsøge jer med egne køkkeneksperimenter ud fra bogens basisopskrifter.


{ KONKURRENCE }
For at fejre udgivelsen af bogen, vil jeg gerne udlodde et eksemplar til en af jer.
Det eneste, I skal gøre for at deltage, er at skrive en kommentar til dette blogindlæg, hvor I svarer på, hvad jeres yndlingsgrøntsag er, og hvordan I holder af at tilberede og servere den.
Vinderen trækkes på mandag. Husk at udfylde feltet med jeres e-mail, så jeg har mulighed for kontakte jer.


{ KOM MED TIL BOGRECEPTION }
På søndag d. 6. maj kl 14:00 – 16:00 inviterer jeg til en åben bogreception, hvor alle er velkomne. Jeg uddeler krammere og smagsprøver, og sælger min nye kogebog til en fordelagtig pris. Arrangementet foregår i de smukker lyse lokaler under LYNfabrikken i Vestergade i Århus C.
Tilmeld dig gerne Facebook-eventet, så jeg ved, hvor mange grøntsager, jeg skal snitte.
Jeg håber på at se en masse af jer
TILMELD DIG FACEBOOK-EVENTET 

191 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Elsker rå gulerødder snittet i strimler med en kartoffelskræller. De tynde bånd smager bare så yums!

 2. Sjovt spørgsmål. Det fik mig virkelig til at tænke☺ Men min yndlings grøntsag er Majskolben- jeg holder af at servere den helt simpel. Altså lift i vand. Og spise den med salt og smør? Mine tænder løber i vand bare ved tanken om Majs med salt og smør. Så enkelt og alligevel så lækkert. Virkelig flot bog du har udgivet Emma. Hvis jeg ikke vinder Den, skal jeg ud og købe den selv?☺

 3. Ææææælsker dine kogebøger Emma! Mums, altid fuld af lækker mad! Jeg holder rigtig meget af noget så kedeligt som gulerødder ? kogt, bagt eller rå, men din skønne hummus eller anden dip er det jo bedre end søde sager!

 4. Min favorit er så meget artiskok! Jeg elsker både de marinerede hjerter og den hele slags og spiser det flere gange om ugen ?

 5. Uh, det er svært at vælge en favoritgrøntsag! Men lige nu glæder jeg mig ihvertfald til aspargessæson – især de hvide med lidt brunet smør og ristede hasselnødder!

 6. Kære Emma
  Tillykke med den smukke nye bog ??
  Min yndlingsgrønsag er blomkål, som jeg gerne tilbereder efter din opskrift med spinatbund og chili/honningmandler som drys. Men man kan så meget med det skønne blomkål ??

 7. Jeg eeeeelsker søde kartofler! Til tærtedej, til pomfritter, til ovnbagte grøntsager.. MUMS 😀

 8. Min yndlingsgrøntsag er rå rød peberfrugt.
  Ja, jeg er ikke så kreativ med tilberedningen 😉 Desværre bliver det mest ved at kigge på dine lækre opskrifter og ikke få dem lavet. Men vil super gerne vinde bogen til min samling. Og håbet lever endnu om at jeg en dag også får lavet maden 🙂

 9. Min ultimative favorit grønsag er blomkål. Jeg ELSKER blomkål!!! Rå, kort, bagt i ovnen, stegt på panden, som mos, puré, som blomkålsris, som din blomkåls-bechamelsovs (!!!!) eller som hovedingrediens i eks. Hollandaise og persillesovs. Åååh, hvor jeg dog elsker blomkål! ?

 10. Ih stort tillykke!! Har dine andre kogebøger, så denne ville være perfekt til samlingen.
  Jeg ELSKER gulerødder: revet, most, bagt, ristet, blandet i falafler, hummus, gryderetter, som snack og i i kager ❤️?

 11. TILLYKKE, seje!
  Jeg er sådan helt åndsvag glad fro hokkaido græskar. Så meget, at jeg i sensommeren og efteråret spiser det flere gange ugentligt, hvilket resulterer i en træls orange kulør – som dog er det hele værd 😉
  Min absolutte yndlingsmåde at tilberede det, går på din opskrift med mozeralla og pesto. Se-ri-øst, det er godt. Jeg krydser fingre for at jeg heldig med at vinde et eksemplar og ellers kommer den helt sikkert på fødselsdags ønskelisten i juni 🙂

 12. Du beder mig om at vælge?! Det er svært? Hvis jeg skal vælge, ender det nok med at blive aubergine! Grillet, bagt eller stegt i olie med salt og peber! Smagen er fantastisk! Generelt har jeg dog også noget kørende med aubergines grøntsagsvenner 🙂

 13. Tillykke med din meget flotte bog!!? Jeg tror min ynglings grønsag for tiden må være grønne bønner – elsker at lave bønnefritter i ovn. En smule god olivenolie, salt & peber – og så i ovnen indtil de er lækre og crispy. Mhmm – evt med en god dip el. Hummus til ???

 14. Åh det må næsten være sød kartoffel bagt i ovnen i en times tid med paprika og olivenolie på, det er bare SÅ godt <3 og stort tillykke med den fine nye bog!

 15. Det kunne jo være fantastisk at vinde den smukke bog!
  Jeg tror min yndlingsgrøntsag skifter – lidt efter humør og årstid – men jeg er virkelig glad for spidskål, især stegt på panden med godt med peber 🙂

 16. Jeg er vildt dårlig til at udpege yndlings, da jeg har mange. Men, hvis jeg skal vælge, så bliver det faktisk hvidløg, fordi det smager så godt og jeg kan bruge det i både lasagne, salater, dressinger, guacamole og supper! Kun fantasien sætter grænser med denne!

 17. Den ser virkelig helt fantastisk ud. Stort tillykke med den!
  Min favorit grøntsag er på trods af sin ellers ret eksotiske farve en af de helt billige, der kan købes året rundt. Guleroden. Jeg holder af at bage den i ovnen, men jeg kan faktisk allerbedst lide den skrællet og rå. Måske skåret i skiver.

 18. Min ynglingfrøntsag er grillet spidskål da,penge varm med cremet friskrørte rygeost creme Mvh og god weekend Sanne Møller

 19. Stort tillykke med udgivelsen! Min yndlingsgrøntsag er asparges. De skal blancheres og serveres med lidt olivenolie, salt og et pocheret æg.

 20. Uha. Jeg kan slet ikke vælge, hvad min favourit grøntsag er. Jeg er halv dansker og halv thailænder, så jeg kender til en del grøntsager fra to forskellige verdener. Jeg er VILD med kål – alle former for kål. Generelt bare til salater, men også til wok, forårsruller og så meget mere – mums! Krydser fingre for jeg vinder denne overfede konkurrence, ellers må jeg ud og investere i den 🙂

 21. En aj mine yndlingsgrøntsager er grønne asparges.
  De skal skæres i store stykker og lægges på babyspinatblade.
  Derefter skal der drysses marinerede belugalinser over.
  Mums det er lækkert og dejlig mættende.

 22. Wow, en flot bog! Tillykke med den! Min yndlingsgrøntsag er rimelig sæsonafhængig. På denne tid af året er det asparges, som jeg hungrer efter.

 23. Min yndlingsgrøntsag er svær at vælge. Men det må næsten være en frisk, sprød agurk, der kommer lige fra min morfars drivhus. Den skal ikke tilberedes, men måske lige skylles 😉 Det er ren grøntsagskærlighed ❤️

 24. Tillykke med dine nye fine kogebog!! Min yndlingsgrøntsag er blomkål, for man kan bruge det til så meget… I ovnen, som ris, purée.. Det er godt!

 25. Stort tillykke med den fine kogebog!
  Min favorit grøntsag må være spidskål! Jeg elsker det helt fintsnittet i en salat sammen med en god eddikedressing og ristede mandler, men det er også godt at bruge i supper og grøntsagsgryder.

 26. Helt klart gulerødder som jeg nyder både i rå og tilberedt tilstand. Min favorit må dog være at bage gulerødderne i ovnen og derefter nyde dem som de er eller som ingrediens i en lækker salat med andre grøntsager. Krydser fingre for, at jeg vinder din lækre bog! Tillykke med den 🙂

 27. Tillykke med din fine nye bog Emma. Min favoritgrøntsag er nok asparges. Lige nu den hvide af slagsen, som min far har med hjem fra Tyskland. De skal blancheres og derefter koges i vand. Altså meget lidt tilberedning. Så er de helt perfekte og smager SÅ godt til enten fisk eller kødetter.

 28. Min ultimative yndlingsgrøntsag er spinat. Jeg bruger det i alt: Som base i min salat, i mine morgensmoothier eller i en WOK/pastaret. Det er en nem (og lækker) måde at få nogle ekstra, gode vitaminer ned <3

 29. Tillykke med din nye smukke bog? Tror min favoritgrøntsag er blomkål, da den har så mange forskellige tilberedningsmuligheder. I øjeblikket spiser jeg den så ofte som muligt i min yndlingssommersalat m bl.a. jordbær, asparges, feta og ristede mandler?

 30. Jeg elsker spidskål. Det kan bruges til alt. Jeg kan godt lide det råt, fintsnittet med lidt æblecidereddike og krydderier, mums.

 31. Hej.
  Glæder mig til den fantastiske bog. Som forholdsvis nyudsprunget vegetar (1 år nu) er jeg altid glad for inspiration ?
  Min yndlings grøntsag må være rødbede! Den kan bruges på et hav af måder og specielt hel eller flækket, hvis de er store, bagt med lidt olivenolie, balsamico, peber og rosmarin ELSKER jeg?
  Ville elske at vinde bogen, og ellers er den på ønskelisten til min fødselsdag i starten af juni?
  Kan desværre ikke komme på søndag!
  Mvh Rikke

 32. Et svært spørgsmål. Lige nu må det være asparges. Jeg elsker at stege i smør og spise med store flager parmesan. Behøver næsten ikke noget andet i denne season. Tillykke med boge, den ser fantastisk ud.. Herhjemme er dine vegetariske opskrifter på bordet hver eneste uge, til stor glæde for både børn og voksne.

 33. Hej og tillykke med bogen. Som forholdsvis nyudsprunget vegetar (1 år nu) elsker jeg ny inspiration.
  Min yndlings grøntsag må være rødbede, som kan bruges på et hav af måder og specielt hel eller flækket bagt med lidt olivenolie, balsamico, peber og rosmarin ELSKER jeg?
  Jeg vil elske at vinde bogen, men under alle omstændigheder er den på ønskelisten til min fødselsdag i starten af juni?
  Jeg kan desværre ikke komme på søndag!
  Mvh Rikke

 34. Tillykke med bogudgivelsen, Emma. Hvor er den smuk!
  Min yndlingsgrøntsag er en gulerod. Man kan få den året rundt, og den giver et godt bid i en salat. Den er alsidig, fordi den kan tilberedes på et hav af måder. Min farvorittilberedning af gulerødder er en tur i ovnen med frisk timian og groft salt, til de har en let gylden farve og stadig har bid. De bagte gulerødder er både lækre i sig selv, til at komme i en salat eller blende til suppe ?

 35. Min favorit er græskar (som teknisk vist er et bær) og rabarber, der faktisk er en grøntsag 🙂 Græskar bagt i ovnen og rabarber som kompot til fx en ovnstegt kylling. Det er helt fantastisk!

 36. Min yndlingsgrøntsag må være guleroden, som jeg især elsker om sommeren, hvor de købes med top. De smager skønt stegt i smør med havsalt og serveres i et flot fad 🙂

 37. Min ynglings grøntsag må være en aubergine – bruger den som oftest som substitut for kød, da jeg elsker at lege med kødfrie retter 🙂

 38. Jeg er helt vild med aubergine! Specielt at bage skiver i ovnen og servere dem med feta og lidt honning

 39. Min favorit grøntsag er fennikel og jeg elsker den på grillen med lidt olie og salt. Mums ?

 40. Tillykke med udgivelsen! Løg,. Løg, fordi de redder mig igen og igen. Når de bliver langsomt brunede, er de jo næsten magiske i vegetariske retter som tærte, på pizza, som basis i gryderetter. Samtidig pifter de som rå tyndskårne mange tunge måltider op med deres skarphed. Og så er de der altid, også i april, hvor udvalget at lokale råvare er begrænset.

 41. Tillykke med den nye bog – jeg er spændt på at få fat i den. Det er svært at vælge en yndlings, men søde kartofler bagt i ovn er i hvert fald en favorit. Hvidløg, salt og måske chili eller stærk paprika, giver dem en rigtig god smag

 42. Min yndlings grøntsag er “grønsager” alt er godt. Den grøntsag jeg bruger suverænt mest af er spidskål….den kan snittes til salater…i varme retter og laves til krautsalat. Flot bog du har begået 🙂

 43. Uh, den er svær vil jeg sige 😉 Men jeg er særligt glad for sød kartoffel, som jeg bruger i alle afskygninger, fx skåret til stave og drysset med olie, salt, peber og timian – og så i ovnen, det er lidt som fritter. Smager formidabelt til det meste. Den er nu også god i en gryderet, fx daal, hvis man som jeg ikke rigtig spiser kød 🙂

 44. Virkelig smuk bog?
  Min ynglings grønsag er vist en spidskål, den kan rives til råkost, den kan lynsteges på panden og spises som “pasta” og bedst af alt kan den grilles og marineret med citron som tilbehør til sommerens grillaften ??

 45. Min yndlingsgrøntsag er rød peber. Jeg kan lide den på alle måder, men elsker når den bliver grillet. Og ellers er jeg virkelig også glad for agurk, haha!

 46. Min yndlings geøntsag er kartofler. Man kan kan tilberede på så mange forskellige måder, men min favorit er som kartoffelbåde bagt i ovnen med en masse rosemarin (og andre krydderier). 🙂

 47. Her bruger vi ofte bladselleri i en spidskålssalat. Når vi griller laver vi ofte stanniol pakker med masser af grøntsager i, og altid selleristykker. Vil elske at vinde din bog, og få ny inspiration. Og så er jeg bare vild med bøger som er så smukke, at man bare har lyst til at læse i dem ???????

 48. Jeg er vild med frisk spinat, både i morgensmoothies, æggekage, i en frisk salat eller en lækker cremet pastaret <3

 49. Min yndlingsgrøntsag er rødbeder. De har en fantastisk dyb smag – både rå og bagte. Og de pifter altid en salat op med sin gennemtrængende, smukke farve 🙂 Tillykke med din nye kogebog! Jeg vil glæde mig til at prøve dine opskrifter. De plejer altid at være gode for maven, smagsløgene og øjnene 😉

 50. Som teologi-studerende hører jeg meget om æblet. Selvom det ikke er en grøntsag, så holder jeg af æblet i samspil med grøntsager; især som friskpresset æblemost der lige bliver skvættet ned i et fad med alverdens grøntsager som bages i ovnen med frisk timian, havsalt og løg.
  Smuk bog, kh. Louise.

 51. Det er uden tvivl rød peberfrugt, og holder allermest af at spise dem, når de er grillet – enten brugt som tilbehør, i en salat eller i en dip. Tillykke med den smukke kogebog! 🙂

 52. Tillykke med udgivelsen – den er sørme blevet fin!
  Min yndlingsgrøntsag må være butternutsquash i en lækker græskarsuppe med kokosmælk 🙂

 53. Hvor ser din bog bare flot og indbydende ud! Jeg ELSKER virkelig rødbeder – gerne bagte eller revet sammen med lidt æble:-)

 54. Sødekartoffel… Øøhh bliver pludselig i tvivl om det overhovedet er en grøntsag…????? Men den er jeg tosset med! Og spinat! Og er faktisk inspireret af din spinat-sødekartoffeltærte, som jeg bare laver som en æggekage/tortilla uden bund, der “sætter sig” i panden på blusset og derefter kommer i ovnen. Det er så lækkert!!

 55. Det må helt klart være avokado. elsker den både i diverse blandet slater med også til forskellige slags dip

 56. Sikke en fin bog!
  Mit yndlingsgrønt er spinat – frisk eller frossen! Om det kommer i en tærte, en lasagne, en æggewrap eller i en salat, så er det næsten en fast inventar i mit køkken ?

 57. Græskar… Helst grønt hokaido ….. elsker det.. men er generelt grøntsags fan… Jordskokker er også højt på listen. .. og svampe

 58. Stort tillykke med udgivelsen af kogebogen!
  Hvis jeg skulle vælge en favorit grøntsag skulle det være en squash, den smager fantastisk i så mange retter.

 59. Virkelig en flot bog! ? Min yndlingsgrønsag er blomkål, elsker at koge dem og derefter blænde det til en blomkålsmos med hvidløg i. ?

 60. Stort tillykke!
  Min ynglings grøntsag må være guleroden og allerhelst lige hevet op med ‘top’. Spiser den næsten hver dag og min kærlighed til den er lige stor, hver gang ☺️.

 61. Tillykke med den nye fine kogebog.
  Det er svært at vælge en grøntsag da det skifter lidt efter årstid og hvad der er i sæson.
  Men.herhjemme har vi næsten altid spidskål og det er så lækkert i en spidskåls salat med æble. Eller har jeg altid elsket cherrytomater gerne som de er. Det er en fantastisk snack

 62. Stort tillykke med bogen Emma – hvor er den bare smuk! Jeg ELSKER hokkaidogræskar, særligt ristet, med pinjekerner og med masser af olie. Mhm! Det smager simpelthen ganske vidunderligt.

 63. Uh, det er faktisk lidt svært. Det er jo så mange! Men jeg er i hvert fald tosset med knoldselleri og spidskål. Noget så simpelt som lækre smagfulde tomater er dog også helt fantastisk ??

 64. Den søde kartoffel er en favorit hos mig – bagt i ovnen med olie og lidt salt – så lækker sød smag og en syndig cremet fornemmelse i munden, det er outstanding lækkert! Men der er mange lækkerier gemt i naturens guld – svampe, aubergine, spinat, spidskål er mine gode venner til et smagfuldt måltid i min familie.

 65. Jeg elsker champignon og svampe. En svampestuvning på ristet brød eller bare en portion ristede champignon, så er jeg glad. Jeg er også glad for en simpel rå gulerod og englene synger, når jeg får lavet en gammel favorit, som er revne gulerødder og fintsnittede Golden delicius-æble blandet med hytteost og så i nybagte vandbakkelser som fyld.

 66. Jeg er vild med kartofler, fordi de kan tilberedes på virkelig mange forskellige måder. Så mange, at jeg næsten ikke kan vælge en favorit. Men råstegte kartofler er altid et hit!

 67. Jeg er vild med spidskål! Både fintsnittet i salater, men også stegt og ikke mindst den syndige stuvede version 😉

 68. Tillykke med bogen. 🙂 – Min favoritgrønsag er spidskål i salater, stegt på panden, eller i lasagne som “plader” 🙂

 69. Jeg elsker rødbeden! Rødbedemos, bagt rødbede eller som tynde strimler i en salat ? Den efterlader desværre bare et værre svineri ?

 70. Min yndlingsgrøntsag er aubergine, som jeg elsker når den er bagt helt mør og lækker. Mums!

 71. min ynglingsgrøntsag er gulerødder. De kan det hele. Steges,koges, bages,osv. Er både gode i det salte og søde køkken 😀

 72. Uh, der er mange gode… Men min favorit må være spidskål, som lynsteges på en pande med diverse krydderier og lækre olier over:)

 73. Jeg elsker majskolber! Det minder mig om sommerhus med min familie, hvor de bliver grillet og efterfølgende spist med smør og salt – så saftigt og lækkert. Og jeg associerer det med barndom og familie, hvilket bestemt ikke gør den mindre yndlings!

 74. Åh den ser fantastisk smuk ud, din nye kogebog. Tillykke med den!
  Min første indskyldelse var asparges. Både rå, grillede og blancherede.,, men ved nærmere eftertanke, så må jeg nok være ærlig og hoppe på den kedelige vogn og sige kartoflen. Den kan laves på uendeligt mange måder. Som pomfritter, mos, suppe, rösti, smørstegte osv. Og smager fantastisk!
  Krydser fingre 🙂

 75. Min yndlingsgrøntsag må være sød kartoffel, fordi der er et utal af muligheder den kan tilberedes og bruges på. Bagt, stegt, som fritter eller som mos i havregrød eller cookies! Jeg er vild med det!

 76. Stort tillykke med bogudgivelsen! Vil blot lige takke dig for de skønneste opskrifter, som glæder (og overrasker) min dejlige familie hver gang 🙂 Yndlingsgrønsag… den er meget svær, men tror det må være sqaush, som er nem blot at tilberede med en spirali eller blot lynstegt på panden. Desuden er squash også helt fantastisk revet og i bagværk – mums.

 77. Rigtig stort tillykke Emma! Jeg glæder mig helt vildt til at se bogen.
  Min yndlingsgrøntsag er helt sikkert den søde kartoffel. Jeg elsker den helt simpelt bagt enten alene eller som lækker, lækker bestandel af en god og mættende salat. Og så er jeg blevet vild med at tilføje den til min Dahl sammen med gulerødder på samme måde som jeg flittigt laver hummus med sød kartoffel.

 78. Min yndlingsgrøntsag må være asparges. Jeg ELSKER at tilberede dem på grillen en varm sommerdag sammen med hvidløg, chili og et skvæt olie 🙂

 79. Tillykke med din nye bog, Emma! Er vild med dine bøger!
  Mine grøntsagsfarvoritter står i mellem bagt hokkaido, grillet aubergine eller den søde kartoffel – enten ovnbagte eller som fyld i gryderetter. Men spinat, fennikel, artiskok og tomat ville jeg nødigt undvære i køkkenet☘?

 80. Uh, det er jo et svært spørgsmål ? Men min yndlings må simpelthen være en gulerod. Jeg holder allermest af at spise den rå – og den er perfekt som snack i madpakken. Jeg ELSKER også at nyde den sammen med en god humus eller grillet til sommer med en masse andre grøntsager ☺️?
  Ps.: Kæmpe tillykke med din smukke bog!

 81. Min yndlingsgrøntsag må være gulerod. Den orange sag kan bruges i SÅ mange forskellige sammenhænge, at det kun er fantasien, der sætter grænser ? Den fungerer fantastisk som fyld i tærter og kan desuden agere tærtebund, hvis den får lidt hjælp af æg, krydderier osv. En “hasselback gulerod” er bestemt heller ikke dårlig, og når vi snakker søde sager, går man jo aldrig galt i byen med en gulerodskage med creamcheese-frosting ? Gulerodden er en sikker vinder herhjemme, og jeg har altid en pose eller to i køleskabet!

 82. Jeg ELSKER aubergine, der ellers er en grøntsag, som ofte skiller vandene. Jeg mener dog, at hvis kan kan tilberede den rigtigt – og med masser af kærlighed – så er den intet mindre end fantastisk. Én af mine yndlings måder at tilberede den på, det er ovnbagte skiver med tomat, ost, pesto og frisk basilikum- lige som en pizza. Og Emma: stort tillykke med din nye kogebog!

 83. Mine ynglingsgrøntsager er noget så kedeligt som agurk og løg 😉
  Agurken er et frisk pust til diverse salater og løg som jeg bruger i alt!!! Både rå, smør-stegte, i ovnen og på alle mulige andre måder!!
  Jeg ville elske at vinde din kogebog og få en lille bid af dit univers! 🙂 <3
  Kæmpe stort tillykke med bogen!

 84. Tillykke med endnu en meget smuk og flot bog:-)
  Du er en ørn i et køkken og jeg er vild med dine sammensætninger og smage.
  Min yndlings er tomat, jeg elsker at lave den i en lækker tomatsalat, sylte dem som søde, salte eller stærke. Eller i en lækker tomatsuppe, tomatsauce eller bagte tomater. Det er næsten kun fantasien som sætter grænser.
  Held og lykke med bog event og et smukt forår til dig:-)

 85. Det ville være fantastisk at vinde noget inspiration til grønne retter. Vi forsøger at implementere flere vegetariske dage herhjemme og måske det ville hjælpe med at overtale manden, når der kom nogle lækre og spændende opskrifter på bordet 🙂

 86. Så fi bog – den ville fuldende min samling 🙂
  Min ynglings grøntsag er nok asparges. Både de grønne i salater og gerne med bacon om – eller fe hvide med bruner smør og nødder ?

 87. Min all-time favorit må være en solmoden tomat. Serveret helt simpel med bøffelmozzarella og basilikum, det kunne jeg spise alle dage!

 88. Min ynglingsgrøntsag må være en gulerod fordi den kan bruges på så mange måder. Jeg er vild med den i kolde salat, wokretter eller bagt i ovnen 🙂 Tillykke med bogen fine Emma!

 89. Åh, det er godt nok svært at skulle vælge én yndlings grøntsag – jeg spiser overvejende plantebaseret, så min kost består af så utrolig mange fantastiske og farverige former for frugt og grønt. MEN den absolutte yndlings må være hokkaidogræskaret. Især bagt dejlig sprød og karamelliseret i oven med for dip til i form af tahindressing, guacamole eller hummus!

 90. Gulerødder! I alle afskygninger! Skrællede, helt friske fra jorden, revet, i coleslaw, bagt, kogt, dampet, i salater, lynsyltede, svitsede på panden, lavet til mos og hvad man ellers kan med vidunderroden!

 91. Min yndlings grøntsag er aubergine. Aubergine er fantastisk enten grillet eller stoppet med hvidløg og derefter bagt i ovnen indtil helt mør.

 92. Favorit grøntsagen må helt sikkert være auberginen – jeg elsker den ristet i ovnen og eksempelvis på pizza, i en salat, eller i en indisk ret – mums! Mulighederne er mange. Jeg ville blive så glad for din kogebog og får ny inspiration til mad med eksempelvis auberginen 😉 Keep up the good work! Altid en fornøjelse at følge med 🙂

 93. Tillykke med din nye kogebog!
  Min yndlingsgrøntsag må være blomkål, det er simpelthen så lækkert. Tilbereder det oftest ved at stege det på en pande med fedtstof og salt, og dernæst bare spise det 🙂

 94. Tillykke med den fine kogebog! Min yndlingsgrøntsag er… knoldselleri. Min mor lavede ofte selleribøffer i min barndom, så der er en masse gode minder forbundet med smagen af selleri.

 95. Jeg ELSKER sød kartoffel – helst bagt i ovnen med røget paprika og hvidløgspulver. Begge dele noget jeg har lært at brug, fra dine opskrifter. Tak for det! 🙂

 96. Uha, den var svær! Hvis en sød kartoffel tæller, så må det helt klart være den! Jeg kunne spise den 24/7 – noget så simpelt som skåret i skiver og så en tur i ovnen med krydderurtesalt, så er jeg tilfredsstillet på højt niveau ?

 97. Min yndlings grøntsag går på skift. Om sommeren er det friske ærter, om efteråret hokkaido i skiver, som er bagt i ovnen, om vinteren rodfrugter i alle afskygninger og foråret er det asparges, gerne i grillet. All-time favoritten er guleroden! Den bliver jeg aldrig træt af 🙂

 98. Stort tillykke med din nye bog! Er sikker på det er endnu en skøn bog med masser af inspiration.
  Min yndlingsgrøntsag er sød kartoffel, fordi den er så alsidig. Den er både skøn som pomfritter, mos, hele bagte kartofler med fyld, i tern i alverdens skønne salater, til mexicanske vegetarbøffer, og i det søde køkken i pandekager og vafler… og jeg kunne blive ved! Mums.. jeg skal vidst i køkkenet og lege med søde kartofler…

 99. Det må blive guleroden, haha 😀 Fordi den kan bruges til alt! Som gnavegrønt, til morgenmad i havregrøden, som salat, i deller af alle slags (bøde frikadeller af kød og de vegetariske), som juice, som bedste makker til hummus, som fyld i kødsovse, wokretter, gryderetter, panderetter, pita, tortillas, pandekager… gulerødder kan komme ind alle steder! Virkelig et sjovt spørgsmål. Håber jeg er heldig, for dine opskrifter er så gode, og selvfølgelig vil jeg gerne have fingrene i din nye kogebog også ❤️

 100. Spidskål snittet blandet med pesto og toppet med cashewnødder eller salte mandler ☺️

 101. Min yndlingsgrøntsag må være broccoli – kan allerbedst lide at koge det ca. fem min. og bruge det i en broccolisalat bestående af en creme fraiche dressing, de kogte broccoli, fetaost, tørrede tranebær og ristede pinjekerner ???

 102. Selvom det teknisk set ikke er en grøntsag, så ELSKER jeg champignon – og helst på panden eller i ovnen. Ellers så er pastinak som fritter i ovnen også mega lækkert.
  Kan ikke vente med at tilføje din nye smukke bog til samlingen <3

 103. Tillykke med din nye bog 😉
  Jeg tror min yndlings grønsag må være blomkål, jeg elsker den på utallige måde. Men min favorit tilberedning må være blomkål stegt på panden i lidt smør, og med revet parmesan drysset over lige inden servering.

 104. Min yndlingsgrøntsag er avocado. Det skal moses let, blandes med soya-fraiche, citronsaft, salt og friskkværnet peber. Og så skal det i alt! Blender man det med lidt vand, har men den skønneste dressing <3
  Stort tillykke med bogen. Jeg har alle dine andre kogebøger, og det ville være en skøn tilføjelse til samlingen.

 105. Arh, det er svært at vælge!! Det må nok blive majs. De er søde søde og sprøde, når man spiser dem fra kolben, der lige har været en tur på grillen! Uhm!

 106. Ville elske at have denne bog stående hjemme i køkkenet!
  Min ynglingsgrøntsag er søde kartofler, som jo kan bruges på uendelige måder og i mange grønne retter. Bedst kan jeg lide den tilberedt i ovnen med lidt olivenolie og salt i en lækker grøn salat – nam!

 107. Glæder mig til at kigge i din nye bog!
  Min yndlingsgrøntsag må være gulerødder, fordi de smager herregodt og kan bruges på så mange måder og i så mange retter! Jeg har altid gulerødder i køleskabet, og de når aldrig at blive for gamle, fordi jeg spiser dem på alle mulige forskellige måder, både rå, som fritter, revet i råkost og salater, wok, kødsovs eller en hvilken som helst anden ret.

 108. Spidskål! Det er så utroligt alsidigt. Jeg elsker det rå og snittet i en salat, i kvarte stegt i smør på panden, eller i strimler til wokken.

 109. Kogebogen ser meget fin ud, jeg krydser fingre! Og hold da op, det er svært at vælge en yndlingsgrøntsag. Men jeg går med blomkål – der er ikke noget bedre end at bage det i ovnen med lidt olie og salt. Mums! 😀

 110. Hvor ser den bare smuk og god ud din bog! Min ynglings grøntsag må være artiskokken, som bare skal blanceres og spises med smør og salt til efter min mening! Jeg har først lært rigtigt lært “den” at kende, efter at jeg er blevet voksen og flyttet hjemmefra. Så hver gang jeg får den føler jeg stadig, a det er super ekstravagant og fornemt 🙂

 111. Hvor er det bare en smuk bog! Ihh, den må jeg have fingre i, håber jeg vinder den, ellers må den på ønskesedlen! Som ny udeboende, er min kærlighed faldet på auberginen. Halveret i ovnen med diverse krydderier på, og så bare en halv feta på efter, der er den simple lækre aleneaftensmad, som føles SÅ luksus. Skiver som bunde til minipizzaer (som fra din salatbog) er auberginen også helt fantastisk! Ovnbagt i tern med andre grøntsager (ratatouille) som tilbehør til laks eller lækker kylling, eller skiver på grillen – auberginen er bare dejlig! 🙂 Tillykke med din fine bog og tak for dit dejligt inspirerende univers til en balanceret sund livsstil 🙂

 112. Min ynglings grøntsag skifter jævntligt, hvilket hænger lidt sammen med hvilke grøntsager der nu engang er i sæson. I øjeblikket er det grønne asparges 🙂

 113. Kartofler, hehe. Gerne som i kartoffelmos. Måske denne bog ville kunne udvide min grøntsagsglæde?

 114. Tillykke med endnu en smuk og sej bog.
  Min yndlingsgrøntsag er rosenkål; ristet på panden med til honning og chili.

 115. Auberginer, åh auberginer ! Skåret på langs (meget vigtigt for smagen), vendt i god olivenolie og salt og så grillet på grillen. Der findes intet bedre ! ????

 116. Min yndlings grøntsag er gulerødder, jeg elsker dem som de er, men også med olie/citron, bagte og med dip 🙂 Tillykke med din nye bog! Jeg har din første bog, som jeg er meget glad for.

 117. Sikke en fin bog. Min yndlingsgrøntsag er majs. Jeg elsker majs på alle tænkelige måder men en grillet majskolbe må indtage førstepladsen over gode måder at tilberede majsen på. En grillet majskolbe kan da ikke andet end at lede tankerne over på sommer.

 118. Kæreste Emma!
  Hvor ser den dog både smuk og særdeles inspirerende ud! Du må være stolt og helt lettet over at dit hårde arbejde nu forløses! Jeg ejer dine andre bøger og de er uden sammenligning blandt de kogebøger jeg i mit liv har brugt mest (og det siger en del!).
  Ift. min favorit grøntsag, er jeg nok lidt kedelig og triviel. Fordi jeg eeelsker bare guleroden! Rå, blancheret, stegt, bagt, pureret, i kage og brød m.m. Og når jeg falder over gulerødder i flere farvenuancer er min lykke gjort 😉

 119. Ih men altså. Jeg kan jo næsten ikke vælge! Det er ret sæsonafhængigt, men tror jeg lander på asparges. Den skal helst grilles på grillen eller alternativt en grillpande. Godt med flagesalt på og eventuelt et par dråber god olivenolie og lidt parmesan 🙂

 120. Jeg er vild med gulerødder… Stave i madpakken, revne sammen med spidskål og knas, bagte, stegte, dampet i hyldebærsaft, suppe, der er så mange muligheder 🙂

 121. Jeg tror min yndlingsgrøntsag er aubergine bagt i ovnen. Jeg ved ikke hvad det er, men jeg synes det er det lækreste i verden. Og tillykke med din smukke bog – den når helt nye højder for finhed 🙂

 122. Tillykke med udgivelsen! 🙂
  Min favorit grøntsag skifter lidt efter sæson, men søde kartofler bagt i ovnen med røget paprika er altid et hit

 123. Spidskål! Jeg elsker at bruge det råt i salater, smørstege det på panden eller fermentere det til kraut. Mmmm så mange muligheder 🙂

 124. TILLYKKE med din bogudgivelse – hvor er den bare FLOT at se på.
  Jeg elsker grøntsager, men er desværre ikke for god til at bruge dem. Min yndlingsgrøntsag må være avocadoen (eller er det mon egentlig en frugt?). Skåret i fine skiver og drysset med (hav)salt er den perfekt som en lille snack.
  Kh Anne – http://www.altogintet.dk

 125. Min yndlingsgrøntsag er uden tvivl broccoli – jeg elsker den både rå, stegt, grillet, bagt og kogt ? favoritretten med broccoli er uden tvivl når den blir stegt med hvidløg og championer, mums!

 126. Tillykke med udgivelsen Emma! Bogen ser skøn ud 🙂
  Min indlægsgrøntsag er aubergine! Stegte auberginer smager SÅ godt, kan spise til alt og hver dag 😉
  KH

 127. Jeg elsker gulerødder. Jeg kan spise dem rå i uanede mængder – alene eller fx med hummus. Derudover elsker jeg også at tilberede dem enten på panden eller i ovnen med timian

 128. Min yndlingsgrøntsag må være en gulerod. Den fungerer bare altid og smager godt! Lige fra helt rå i madpakken, revet i en råkostsalat, bagt i ovnen sammen med andre rodfrugter, eller kogt eller most.
  Måske jeg kunne finde på en ny måde at tilberede den på, hvis jeg var så heldig at vinde din smukke bog.

 129. Tillykke med bogen, Emma!
  Jeg holder virkelig meget af ovnbagt hokkaido! Jeg synes det fungerer i så mange forskellige sammensætninger, da det både kan bruges som fyld i en lækker sandwich, element i en grøn salat eller bare spises som de er. De er bløde og søde og det er derfor et super lækkert pift til de fleste retter!?

 130. Jeg er vild med broccoli for tiden, og propper det gerne i alt hvad jeg kan komme på. Min favorit er helt klart pizza på broccolibund, men lækre boller med broccoli går jeg heller ikke af vejen for☺️

 131. Min yndlingsgrøntsag er aubergine! Elsker at tilberede den halveret i ovnen med miso-glace eller bare olivenolie og spidskommen, og så med en god gang tahin-dressing over og nogle granatæblekerne. Mums!

 132. En af dem er rødbeden. Den er rigtig god i ovnen med lidt olie, honning og timian serveret med grønkål eller spinat til falafler, kylling, you name it

 133. Tillykke med din nye bog 🙂 jeg har dem alle i forvejen og skal helt sikkert også have din nye bog. hver søndag laver jeg madplan til ugen udfra dine og Mia Gardums kogebog. Jeg elsker jeres mad.
  Min ynglingsgrønsage er søde kartofler. Lavet som vegetarbøffer, pommes og alt andet. 🙂

 134. Jeg elsker sød karftofel – helst bagt i ovnen med hvidløg, timian og god olivenolie og så med en rucolasalat på siden! Haps!

 135. Det er godt nok svært kun at vælge 2 grøntsag.. . Men tror det må blive løg. Det bidrager med så meget god smag, sprøde syltede, søde karameliserede når de er bagte, skarpe og friske i en salat.. .

 136. Jeg er vild med grøntsager generelt, og der er jo så mange gode og lækre! Jeg er generelt ret vild med de ordinært set “kedelige” grøntsager, altså dem, man hadede som barn. Broccoli, blomkål, rødbeder, rosenkål etc. De kan varieres i det uendelige, og smager bare dejligt. Dog må min ultimative yndlingsgrøntsag dog være asparges, grillet med olivenolie og så med lidt citron, balsamico og parmesan drysset over. Dét er altså himmelsk i sommermånederne 🙂

 137. En af mine yndlingsgrøntsager er sødekartofler, jeg kan især godt lide dem som ovnbagte fritter.

 138. Min yndlingsgrøntssag må være gulerødder. De er gode som snack, som bånd i salat, bagt i ovnen og revet i salater. De kan bruges til alt muligt og smager skønt!

 139. Jeg elsker auberginen! Både på grillpanden og i ovnen. Den giver sådan en dejlig fylde og smag – og så passer den altid perfekt ind i det fantastiske mellemøstlige køkken. Så lækkert.

 140. Det er svært, men lige nu, i dette øjeblik – blomkål. Jeg elsker at skære den i buketter, pensle med olie og krydre med lidt forskelligt; nogle gange bare salt, men næsten altid også paprika. Perfekt bare at snacke på, men også lækkert tilbehør til stort set hvad som helst!
  Eller, at lade blomkålshotwings. Åhhhh, det er godt!

 141. Helt klart ærter! Jeg elsker friske ærter og har i flere år spist omelet med frosne, optøede ærter til morgenmad! Gode proteiner, masser af mæthed og så elsker jeg at med æg +ærter+salt kan jeg få en af mine yndlings retter! ?

 142. Mhh min yndlingsgrøntsag må næsten være rødbede! Jeg elsker den røde sag, kold som varm, i salater som i juicer. Mums! <3

 143. Tillykke med den! ☺️ Min yndlingsgrøntsag er broccoli. Da jeg var barn havde jeg et lidt forskruet forhold til mad hvor jeg enten var over eller undervægtig. Min mor tilberedte altid de lækreste grøntsagsretter med asiatisk præg (min mor er fra Thailand) og en af mine favoritter var broccoli lynstegt med oystersauce (og masser af kærlighed ofcourse). Det er ret simpelt, men en favorit der har hængt ved. Den smager dig stadig bedst når min mor laver den til mig – og meget af det har nok også med minderne at gøre ❤️

 144. Tillykke med bogen! En af mine yndlingsgrøntsager er græskar – bagt i ovnen og så brugt i fx tærter eller til gnocchi.

 145. Svært spørgsmål – for der er jo så mange, vidunderlige grøntsager derude. Både de forårssprøde sager og de efterårstunge. Jeg elsker grønne asparges, der lige har kysset en grill, jeg elsker nærmest alt med svampe, og så er jeg tosset med grønkål – særligt i salater, græskar (gerne ovnbagt i en varm salat), rødbeder og meget andet. 🙂

 146. Guleroden – helt simpelt, vendt i olivenolie, citron, salt og peber, tilberedt i ovnen.
  Derfor har jeg brug for at vinde din flotte bog, så jeg kan blive inspireret til nyt fra den grønne verden ???

 147. Min yndlingsgrøntsag er broccoli. Enten i wok eller i en helt klassisk 90’er broccolisalat. SÅ bliver det ikke bedre. Ellers er jeg også glad for spinat, som jeg inddrager i meget af min madlavning

 148. Min yndlingsgrøntsag må være sød kartoffel! Lækrere bliver det ikke, end lige at skære sådan en bandit i stave, krydre med krydderier og ind i ovnen med den. MUM!

 149. Kære Emma.
  Stort tillykke med bogen, den ser SÅ fin ud.
  Min yndlingsgrøntsag er tomat. Stegt, bagt, konserveret, pureret, konserveret, tørret eller blot frisk – den har så meget smag og giver altid retter den der lækre umamismag 🙂

 150. Min yndlingsgrøntsag er blomkål! Jeg elsker den rå, bagt, stegt, dampet, most til en sovs, men skal jeg vælge er ovnbagt blomkål nok favoritten. Blåmkålen får sådan en dejlig smag efter at have hygget sig i ovnen 🙂

 151. Græskar!! Vendt i olie og lidt salt – og så ind i ovnen og blive dejlig ristet! 🙂
  Tillykke med din nye fine bog!

 152. Jeg er vild med spidskål. Den fungere så godt frisk, skåret i tynde strimler i salaten. Eller i ovnen/på grillen til sommer med olie og salt 🙂 Tillykke med din nye udgivelse!

 153. STORT tillykke med din nye smukke bog.
  Det er jo vildt svært at vælge sin yndlings grøntsag!
  Men jeg ELSKER sød kartoffel. Man kan jo gøre alt med en sød kartoffel, men min favorit måde er dog at lave den om til fritter. Hvem elsker ikke sød katoffel fritter?? 😉

 154. Kære Emma,
  Sikke en smuk bog du har skabt, den ser ud til at være fuld af inspiration! Og TAK for dit fine svar på min mail. 🙂 Hvis jeg skal vælge en grønsag må det være asparges – i hvert fald når de er i sæson og man kan få dem økologiske. Asparges ristet på panden med hvidløg er et sikkert hit. Rigtig god dag til dig herfra <3

 155. Jeg elsker tomater! De kan bruges til og på alt 🙂 særligt elsker jeg varme tomater, bagt i ovnen eller på grillen om sommeren! Mmh…ville nogle gange ønske at jeg boede i Sydeuropa hvor den dejlige røde grøntsag smager noget bedre og af en del mere end dem vi har herhjemme!

 156. Sikke dog en smuk bog, den glæder jeg mig til at få fingrene i til samlingen af dine andre skønne bøger, der bruges flittigt. Jeg synes netop du er så dygtig til ikke bare at lave gode opskrifter, men også til at inspirere mig til selv at finde på, alt efter hvad der er i mit køleskab. Her har jeg fundet, at blomkål faktisk må være en favorit, da det er så lækkert friskt i en salat, ovnbagt med olivenolie eller som blomkålsris 🙂 Tillykke med bogen!

 157. Først og fremmest stort tillykke med udgivelsen af den smukke bog!!
  Jeg er ellevild med noget så simpelt som friske danske asparges på grill<3 det er bare totalt indbegrebet af dansk sommer og hygge på terressen i forårssolen for! Jeg tilbereder dem ved først kort at koge dem, men kun indtil vandet kommer op at koge, så tager jeg dem straks af, og ligger dem i en foliebakke, hælder lidt jomfruolivenolie over og drysser med salt og peber samt revet parmesanost .- og så på grillen:D

 158. Jeg er tosset med tomater. De solmodne af slagsen på stilk. Elsker duften af dem, når jeg udvælger dem hos grønthandleren! Tomatsalat med mozzarella, basilikum, rødløg og en god olie-/eddikedressing er især en favorit. Tillykke med din nye bog! Jeg glæder mig til at få fingre i den, så den kan gøre dine andre udgivelser selskab i min kogebogsreol – og så jeg kan få mere inspiration til den daglige madlavning 🙂 Jeg er i øvrigt vild med, at du har inddelt bogen efter årstider, så man kan følge sæsonerne!

 159. Den er svær! Men må siges blomkål – kogt, bagt eller i din opskrift på risotto 😀
  Tillykke med nyeste skud på bogstammen 🙂

 160. Uh, den er svær.. Der er mange lækre grøntsager! Men min absolutte favorit må være en rød peber. Den har jeg altid i køleskabet og er super anvendelig i mange madretter, og ikke mindst som sprød snack alene! Mums 🙂
  Jeg krydser virkelig fingre for, at jeg vinder din kogebog! Vi er kørt ret fast i hverdagsretter, så det kunne være lækkert med lidt ny inspiration her til sommer.

 161. Ej en lækker giveaway! Jeg håber virkelig på at vinde – har dine to andre kogebøger, så det ville være perfekt at fuldende samlingen 🙂 Min yndlings grøntsag er asparges, og jeg elsker elsker elsker at grille dem – også med lidt bacon om, hvis man er rigtig dirty.

 162. Jeg elsker hokkaido! Det smager helt fantastisk, hvis man vender det i lidt mel og olie og bager det i ovnen.

 163. Åh, der er så mange lækre grøntsager – men jeg tror, at min yndlings lige pt er den grønne asparges (Måske det har noget med sommersæsonen at gøre?). Faktisk kunne jeg ikke lide asparges indtil for et par år siden, hvor jeg smagte den grønne igen – og MUMS. Lige pt foretrækker jeg den allermest klassisk: Et bundt af 3 asparges viklet med bacon, drysset med lidt salt og peber – og grillet. Noget af det bedste jeg ved!

 164. Helt klart gulerødder – billig og lækker og så mange måder at tilberede på, hvilket er lækkert når man er på SU. Lige fortiden synes jeg gulerodsfritter er virkelig lækkert, søde kogte gulerødder er virkelig også lækkert og den klassiske til madpakken er også en sikker vinder ☺️

 165. Min yndlingsgrøntsag er uden tvivl græskar!! Jeg kunne spise det hver dag i månedsvis – og gerne flere gange om dagen 🙂 Det er en så alsidig grøntsag, som kan bruges på tusind måder, lige fra som græskarfritter, suppe, mos, skåret ud i skiver som sandwichbrød eller pizzabund og så min ultimative favorit: i vafler!! Bare kog græskarret og mos det med æg og lidt mel/fiberhusk og vand/mælk, og så kan man tilsætte krydderier alt efter, om man vil have søde eller salte vafler 🙂 Mums mums mums 🙂

 166. Jeg elsker søde kartofler bagt i ovnen med lidt olivenolie, hvidløg og timian. Desuden elsker jeg spidskål på grillen en dejlig sommeraften 😀

 167. For nogen lyder det måske lidt kedeligt, men jeg elsker rå gulerødder. Jeg spiser det hver eneste dag, og jeg nyder dem lige meget hver dag ?

 168. Jeg er helt vild med broccoli, og jeg spiser det flere gange om ugen. Der er noget ved smagen, som jeg aldrig bliver træt af 🙂 Her i april og maj har min go-to ret været dampet broccoli i en salat med fetaost, radiser og lidt andet godt fra køleskabet 🙂

 169. Din nye bog ser så fin ud! Som vegetar kunne jeg virkelig godt bruge lidt mere inspiration til de grønne retter. Jeg er vild med aubergine! I dag vil jeg stege dem og komme dem i en sandwich til at spise udenfor 🙂

 170. Elsker grønsager og din bog ser såååå fantastisk ud så vil virkelig gerne kigge mere i den!
  Jeg elsker majskolber, både store dem af og rå putte dem i en salsa med gode sommer tomater og chili eller selvfølgelig grillet med krydder smør!
  Krydser fingre for at vinde din bog!

 171. Jeg kan (måske) lige nå at deltage. Min favorit grøntsag er helt sikkert blomkål. Elsker det frisk i salat, bagt med lækre krydderier, som “blomkålsris”, en alternativ pizzabund eller den gode gamle klassiker med et helt dampet blomkål. Det er lækkert i alle afskygninger 😉

 172. Der er så mange skønne grøntsager! Men jeg elsker kartofler i alle afskygninger! Kartofler i ovnen, i salater, på rugbrød, som tærtebund, som mos, nye kartofler, bagekartofler you name it – det er skønt!

 173. Har lige fået en ny yndlingsgrøntsag: Butternutsquash. Den har en super lækker og samtidig lidt eksotisk smag, i hvertfald hvis man kommer fra Jylland 😉

 174. Ved ikke om jeg lige kan nå at være med på falderebet :b
  Min favorit grøntsag må næsten være en tomat. Der er adskillige muligheder. Min favorit er nok at bage dem længe nok i ovnen, med krydderier oven på, og de nærmest smager som soltørrede tomater 😉

 175. Elsker dine bøger! De er så smukke og fyldt med en masse god stemning. Min yndlingsgrøntsag må være hokkaido græskarren i den bagte form. Kan virkelig ikke få nok af den ?

 176. Min ultimate grøntsag er porrer, men der findes mange lækre grøntsager……
  Tillykke med bogen, den er virkelig flot og tiltalende.

Skriv en kommentar