Morgenmøde

I min kop… en hindbær-latte med maca, kardemomme og vanilje.

Mødelokale… mit lille kontor, der trænger til en grundig oprydning. Her er fyldt med kasser med min nye kogebog, ting til goodiebagsene og små bambusskåle til smagsprøverne. 

Møde-outfit… yogatights, en basis tee og futsko. Og lige om snart skal håret op i en knold og forklædet på. 

Dagens agenda…  Jeg skal have gjort alt klar til i morgen, hvor jeg afholder workshop og bogreception. Først skal jeg et smut på torvemarkedet for at købe blomster til bordene og de sidste småting, og så skal resten af dagen bruges på at bage, snitte og hakke, men heldigvis kommer verdens bedste Ida og hjælper mig i køkkenet ♥  

Dagens to-do’s…
* Forbered smagsprøver
* Indkøb
* Skriv kort
* Pak goodiebags

Jeg er taknemmelig for…
* at jeg har så mange gode mennesker omkring mig, der altid er klar med en hjælpende hånd 

* mine nye negle! Det er min nye yndlings-selvforkælelse at få pæn Shellac på hver 3. uge.
*  alle de utrolig søde beskeder og mails, jeg har modtaget de sidste uger. Jeg sætter så utrolig meget pris på jer, og det gør mig så glad, at I får noget ud af følge med.
* mine søstre. Det skriver jeg vist ofte på min taknemmelighedsliste, men jeg sætter så uendeligt meget pris på dem.

Jeg tænker på…
* akupressur. Jeg er begyndt at massere forskellige punkter hver aften, og det er helt skørt, så effektivt det er. Jeg finder meget inspiration hos Katrine Birk, som jeg tidligere har interviewet til mit podcast.
* at have tillid til universet. I går havde jeg en lærerig oplevelse, hvor (jeg troede) noget var gået helt galt, men det viste sig, at det faktisk nærmere var en ‘blessing in disguise’ . Ofte er det, der tyder skidt faktisk en gave eller en endnu bedre løsning, vi ikke selv ville have kunne komme på. Og det er nemt at se bagefter – men øvelsen er at have tillid, selv når det ser mørkt ud.
* at jeg allerede savner Simon, der er i USA med tegnestuen. Jeg ville ønske, han kunne være med i morgen! 

Jeg glæder mig til…
* at afholde kogebogsreception i morgen. Kom kom kom!
* at det hele er overstået i morgen, hæhæ. Kender I det? Man glæder sig både til, at det står på, men også til følelsen man har i kroppen efter sådan en begivenhedsrig dag.
* at Sims kommer hjem igen. Med nyt yogatøj til mig fra Lululemon forhåbentlig 😉 


 

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hindbær-latte! Er det noget man må få en opskrift på? For det lyder helt vildt lækkert 🙂
    P.s. Stort tillykke med din nye bog!

Skriv en kommentar