Video: Emmas bogklub #1


Jeg har glædet mig totalt meget til i dag! Først og fremmest fordi, Simon og jeg skal nusse rundt ude i kolonihaven og på date i aften (jeg inviterer, og han ved stadig ikke, hvad vi skal). Men også fordi, jeg vil dele den første video i en ny serie på min YouTube-kanal: Emmas bogklub! 
Et af de hyppigeste spørgsmål, jeg modtager, er, hvor I kan finde mere information om de emner, jeg deler her på bloggen og i mit podcast. Personlig udvikling, spiritualitet, feminin/maskulin energi, meditation, månen, den kvindlige cyklus – hvor i alverden starter man, hvis man er nysgerrig og gerne vil vide mere om alt det, der ikke ligefrem er på skolepensumet?
Netop dét spørgsmål vil jeg forsøge at svare på i min lille “bogklub”, hvor jeg vil dele nogle af de bøger, der har inspireret mig aller mest, og på en eller anden måde ændret mit perspektiv og den måde, jeg lever mit liv på. Der er altså tale om “Emma-agtig literatur” og altså ikke klassiske romaner og skønlitteratur (som jeg ellers også nyder som godnat-læsning). Nogle af bøgerne er klassikere, som flere af jer nok kender, og nogle af dem er nye favoritter, så jeg håber, der både vil være noget jer alle, ligegyldigt hvor belæste I er indenfor “hokus-pokus genren” 😉

{ NÆVNT I VIDEOEN }
Indeholder reklamelinks
Earth is hiring af Peta Kelly
The New Way to Live, Lead, Earn and Give for Millennials and Anyone who gives a sh*t
Womancode af Alisa Vitti
Perfect Your Cycle, Amplify Your Fertility, Supercharge Your Sex Drive, and Become a Power Source
The Power of Now (Nuets kraft) af Ekhart Tolle
A Guide to Spiritual Enlightenment


 

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Så dejligt med nogle boganbefalinger:-) Jeg har lige hørt The Secret, som du tidligere har talt om, og jeg synes det var SÅ god. Har du en anbefaling til hvad jeg kan læse, hvis jeg gerne vil dykke mere ned i law of attraction?

Skriv en kommentar