Grøntsagsglæde – Et kig i min nye kogebog (video)

Nu er det en uge siden, at min nye kogebog Grøntsagsglæde landede på hylderne hos boghandlere over hele landet. Det har været så skønt endelige at kunne dele resultatet af de sidste 1,5 års arbejde med jer, og jeg er meget beæret over alle de søde ord, kogebogen allerede har fået med på vejen. Det er altid mega spændende, når man pludselig skal dele sit hjertebarn med hele verden, men jeg er simpelthen så stolt over resultatet og håber sådan, at kogebogen kommer til at være en fast følgesvend i jeres køkken.
I dag vil jer dele en video med jer, hvor I kan få et endnu bedre indblik i, hvad Grøntsagsglæde har at byde på. Jeg fortæller, hvordan bogen er opbygget, hvad I kan forvente af de forskellige kapitler, og så deler jeg også lidt klip fra min bogreception sidste søndag.

Bestil dit eksemplar af Grøntsagsglæde lige her (reklame)


 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Tillykke med den fine kogebog! 🙂 Jeg modtog min i går, og vi spiste din BBQ-skål til aftensmad – som i øvrigt var SÅ lækker. Det må være et tegn på, at jeg nok skal blive rigtig glad for bogen :-).

    1. Tak, Sarah 🙂 Så dejligt at høre, at kogebogen er i brug! Håber du vil finde en masse favoritter!

Skriv en kommentar