Video // Hverdagsvlog: møder, mindfulness og mojitos


I torsdags tog jeg mit kamera med mig rundt hele dagen, og det kom der denne lille video ud af. Jeg håber, at I vil hygge jer med den som en rar lørdags-pause ♥

Jeg synes, det er så hyggeligt filme små klip og dokumentere min hverdag, og jeg forestiller mig sommetider, hvordan det mon bliver for Emma 30-40-70 år at kigge tilbage på. Tænker I nogensinde på det? Hvad jeres fremtidige selv vil tænke om det liv, I lever lige nu, og hvad de mon vil tænke, hvis de scrollede igennem jeres Instagramfeed?
Anyway! Det er vist nok filosofiske spørgsmål her fra morgenstuden. Nu vil Simon og jeg tage ud og drikke en morgenkaffe i Latinerkvarteret, inden vi skal på torvet om købe planter til køkkenhaven ude i koloen. I dag bliver en god dag, kan jeg mærke 🙂
Kram!


 

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Åh Emma, du er så skøn og sød og ligeså er dine vlogs! Finder din ro og umiddelbarhed så inspirerende, og vil meget gerne høre mere om dig og Simons lille ritual 🙂 Knus og god pinse

  2. Jeg tænker nogle gange på, hvor længe jeg kommer til at bruge instagram – vil jeg stadig være aktiv derpå om 5 år? Om 10, 20, 30 år? Jeg tænker, at det må være så sjovt at kigge tilbage på mit feed, når jeg er blevet ældre, fordi det ikke kun er billeder, men også små captions med tanker og ord.
    Kram fra Mette
    P.s. Glæder mig til podcast-episoden med Helse Matilde!!

  3. Dejlig vlog! Det er skisme inspirerende at følge dig, og du er altså lidt af et forbillede! Bliv endelig ved med at være så nærværende, nede på jorden og gennemrar som du virker til at være 😀

Skriv en kommentar