Hverdagsvlog: Fra Århus til København

Glædelig søndag, søde venner ♥
Vi har brugt det meste af weekenden hos min familie i Skive, nu er jeg landet i sofaen i Århus igen – helt fyldt op med forældre-søster-bedsteforældre-kærlighed. Det har været den rareste lille tur, efter en uge, hvor jeg føler, jeg har været her, der og alle vegne, og hvor der er sket en masse rent arbejdsmæssigt. I mandags tog jeg eksempelvis et smut i København, da jeg havde møder fra tidlig tirsdag morgen, og jeg besluttede mig for at forevige dagen på film. Det var egentlig ikke fordi, der skete det helt vilde, men jeg håber, I vil hygge jer med at følge mig i toget, på kaffedate, i verdens fineste AirBnB og i YO (både i Århus og København, simpelthen!).
Klem,
Emma

11 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jeg har længe haft et ønske om at prøve yoga, men synes der efterhånden er så mange forskellige hold, at jeg har svært ved at finde ud af, hvad der vil være et godt sted at starte..
  Jeg har en idé om, at man kan vælge om det skal være roligt/meditativt eller mere hård core træning og jeg er nok mest til det første -hvad vil du anbefale?
  Og så må jeg lige høre om du kan lokkes til at smide et link til den airbnb du boede i -det ser dejlig hyggeligt og lyst ud.
  Mange hilsener Louise

  1. hej du .-)
   jeg vil helt sikkert anbefale dig at prøve et begynder-hold som en start. Det tilbyder de fleste steder, og det kan være en god måde lige at blive introduceret til de forskellige stillinger. Ellers er yin-yoga fantastisk for mere restorativ yoga og ellers elsker jeg både vinyasa eller klassisk ashtanga, når der godt må komme lidt sved på panden.
   AirBnb’en finder du her: https://www.airbnb.dk/rooms/17103315
   KH

 2. Hej Emma 🙂
  Super fin blog du har. Dit mad ser altid fantastisk ud. Du er altid naturlig at se på, hvilket jeg godt kan lide. Hvad bruger du af mærker af Concealer og til bryn? Nu hvor du tilfældigvis viser din lille make-up rutine 😊 Jeg må prøve sådan en kakao også..
  Mvh Stine

  1. hej Stine 🙂 tak, hvor er du sød. Jeg bruger en concealer fra maybelline og en øjenbrynspensel fra Depend 🙂
   KH

 3. Yay en surprise-vlog! 😄 Så hyggelig, så smuk og så sød. Er vild med dine vlogs 😘
  Hvad er cermonial kakao? Det har jeg aldrig hørt om før. Men alt med chokolade kan aldrig være helt skidt 😘

  1. hvor er du sød, julie. Tak <3
   Du skal næsten prøve at google det - det kræver lidt en længere forklaring, og den tænker jeg, jeg kommer med i et blogpost snart :-*

Skriv en kommentar