Links I like #Week24

Links markeret med * er reklame

1) “Den, der lever stille*” står på øverst på min sommerferie-læseliste.
2) Mig hver gang jeg lægger vasketøj sammen
3) Er vild med rød her til sommer, og især denne her pæne nederdel*
4) Liv på Mars? 
5) En anden bog til læselisten. Jeg synes, at den her* virker spændende.
6) Jeg er helt forelsket i denne her smukke (igen røde) sommersag*
Den sidste uge på EmmaMartiny.dk…
… I fik opskriften på den skønneste Vitello tonnato måltidssalat 
… og en lun og lækker dhal med gule ærter, nye kartofler og paneer-ost.
… Katrine og jeg spurgte jer, hvornår vi egentlig er sunde nok?
… Jeg delte små ting fra ugen, der gik
… og seje Caroline Fibæk gæstede Martiny Podcast.


6 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Ej Emma! Du skal så meget læse “Den der lever stille”. Fantastisk (og skræmmende) bog, skrevet på en levende og sprogligt nuanceret måde. Den vil du så meget elske 🙂 Det er klart den bedste bog, jeg har læst længe.

  2. Jeg færddiggjorde ‘Den der lever stille i går’ efter tre dages læsning (og det er en mobbedreng). SÅ god, så rørende!

  3. Hej Emma. Jeg har fulgt med herinde i noget tid nu, og jeg elsker dit inspirerende univers, hvor der bliver ved med at dukke spændende ting op. Tak for det.
    Og så vil jeg bare lige rose dit layout. Hold nu op hvor er det rart at læse en blog hvor der ikke popper reklamer op overalt. Det er virkelig et kæmpe plus. Og derudover er det jo også bare et lækkert layout generelt du har. God weekend 🙂

Skriv en kommentar