Små ting

{ Arbejde på LYNfabrikken og planlægning i min Atelier Aarhus kalender }

{ Løbetur ved Brabrandsøen i bagende sol – smukt og varmt! }

{ Vi har skudt masser af skønne sensommeropskrifter i studiet. Her rugbrød med spinathummus, figner og halloumi }

{ Lørdag var jeg til vinyasa workshop i YO med min søster }

{ Bubbel waffles! Man er vel blogger 😉 }

{ Søndag trak jeg stikket og tog Simon med på GLAD, der serverer en af byens bedste morgenmadsbræt }

{ Lunende curry med masser af grønt – perfekt til en regnvejrsdag }

Sidste uge var både travl og god. Fyldt med lange arbejdsdage og mange hyggelige timer i photostudiet. Med alverdens aftaler i hverdagene og en weekend uden de store planer. Som jeg fortalte i sidste uge, er der ekstra meget på min tallerken i øjeblikket, men jeg synes faktisk, at jeg formår at planlægge mig fra den værste stress. Sådan nogenlunde, altså 😉
Denne uge kører videre i samme spor med to photoshoots, en dag med videooptagelser og ellers en masse computertid. Men jeg skal også have lavet negle, til fødselsdag hos en god veninde, og ud spise fint med Simon. Vi skal fejre, at han har fået arbejde efter sommer – og det er ikke i Århus. Der er altså nok at snakke om og tænkte på, men alt er vel, og i det hele taget går jeg bare og grubler til den store guldmedalje for tiden. Især navnepiller jeg over mit eget arbejdsliv, og hvor jeg lægger min energi, og så tænker jeg på det der store projekt, som jeg (på rigtig irriterende blogger-facon, øv, jeg ved det godt) har snakket om det sidste år. Det er endnu en af grundene til, at dagene flyver afsted, for det lader til, at startskudet snart lyder, og det er simpelthen bare død spændende. Mere om det snart – håber jeg!
Anyways. Jeg må hellere få pakket sammen. Vi skal i photostudiet i dag og skyde en sag til Spis Bedre, og jeg glæder mig til en kreativ og spændende arbejdsdag.
God mandag, folkens ♥


 

8 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hvor lyder det spændende med Simons nye job! Stort tillykke til ham. Og endnu mere spændende bliver det at høre, hvad der venter dig. Jeg vil glæde mig til at høre om dine tanker, planer og ønsker for din egen (og jeres) fremtid.

Skriv en kommentar