Video: 3 helsefavoritter & opskrift på varm kakao

Glædelig lørdag, venner ♥
I dag er det tid til anden video i min lille serie om mine såkaldte ‘helsefavoritter’. Her snakker jeg om produkter, man kan finde i helsekosten, og som ofte vil have sundhedsgavnlige effekter. I ved, at jeg er lidt af en helse-nørd, og I spørger ofte ind til mine køb, så jeg tænkte, det kunne være skægt at dele nogle af mine absolutte favoritter.

Læs mere: Video // 3 helsefavoritter

I denne video deler jeg tre produkter, der kan bruges til at lave den lækreste, sunde kop varm kakao. I kan se hvor nemt det er i slutningen af videoen, hvor jeg deler opskriften.

{ NÆVNT I VIDEOEN }
Indeholder reklamelinks
1 ♥ Collagen-pulver
Smagsneutralt kosttilskud, der tilføjer protein og øger produktionen af kollagen i kroppen. Collagen er blandt andet godt for fordøjelsen og knogler samt hud, hår og negle. Jeg køber den smagsneutrale variant fra iHerb (læs min guide til siden her) og kan også anbefale denne med kokos og vaniljesmag.
2 ♥ Raw kakaopulver
Kakao har en opkvikkende effekt, og så indeholder det en stor mængde af et plantekemikalie, der er medvirkende til at give en følelse af lykke og opstemthed, og som øger koncentrationen. Samtidig har kakao et utrolig højt indhold af mineraler og antioxidanter – ja faktisk har rå og uforarbejdet kakao den højeste antioxidantværdi af alle verdens fødevarer!
3 ♥ Oatly iKaffe havremælk
Havredrik, som kan skummes og som smager helt fantastisk i kaffen. Klart den lækreste plantemælk på markedet, hvis I spørger mig. Læs mere om havremælkens ingredienser på Oatlys hjemmeside

10 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Årh Emma, du har det smukkeste hår! (Meget apropos videoen, hehe).
  Og hvor ser den kakao lækker ud 😋

 2. Tak for endnu en inspirerende helse-video 🙂
  Apropos collagen-pulver, så vil jeg blot tippe dig og alle jer andre om Amino Marine Collagen powder fra Feel Iceland. Det laves oppe på Island udelukkende af skinnet fra de fisk som fanges i det nordlige Atlanterhav, så udover at være en glimrende proteinkilde så har man også lige tanket op med alle “omegaerne”. Jeg har selv en tør og eksemramt hud, så for mig er det win-win. Og nej, det smager ikke af fisk 😉

  1. Det var bare så lidt, søde Mette 🙂 Jeg har også prøvet collagen fra Feel Iceland, og det var fremragende – dog ret dyrt, synes jeg.

 3. Lige et lille tip: Amazon DE har ofte også kosttilskud til rigtig gode priser, så det kunne være et alternativ til iHerb til at købe nogle ting 🙂

 4. Hej Emma <3 Fin video, som altid!
  Jeg har længe kigget på at bestille Collagen, men jeg må indrømme, jeg ikke tør, at bestille det over Iherb af hensyn til told. Derfor har jeg prøvet, at søge mig frem til andre hjemmesider som har denne slags/form for collagen, men det er ikke lykkes mig at finde. Kender du andre hjemmesider eller steder hvor det er muligt at købe det?
  Knus Line
  Læs mere

  1. Hej søde du 🙂 Tak! Jeg er ret sikker på, at du også kan få collagenpulver i Matas faktisk 🙂

Skriv en kommentar