Juli // Frem & tilbage


Som jeg skrev i mit sidste månedlige tilbageblik, stod juni på Arbejde med stort A. Jeg brugte frygtelig mange timer i køkkenet, og endnu flere bag computeren, og jeg tror ærligt talt aldrig, jeg har haft så mange deadlines på så kort tid. Eksamensperiode og bachelorskrivning go home, jeg siger det bare.

LÆS OGSÅ: Juni // Frem & tilbage

Travlheden skyldes alene spændende opgaver, og jeg har egentlig har været ved godt mod hele tiden, for jeg synes jo – hånden på hjertet – at jeg har det bedre job i verden. Og så er jeg drøn stolt af det, jeg har leveret. Men travlheden har også sat sine spor, og især mit spejlbillede sladrer, for størrelsen på mine bryster og min bagdel svinder altid, når arbejdsmængden stiger. Og jeg savner altså lidt mere fylde begge steder 😉 Derfor glæder jeg mig meget til denne juli, hvor jeg går på ferie og skal tanke op på kærlighed, rosé, ro og stracciatella. Det bliver godt til mig ♥

LÆS OGSÅ: Maj // Frem & tilbage

Nedenfor har jeg samlet et tilbageblik på, hvordan min juli 2017 så ud, og nederst finder I en lille liste over, hvad jeg ser frem til den næste måned. Hvordan ser jeres liste ud denne måned? Del endelig  i kommentarfeltet.
 

Sidste juli…


… var jeg i USA med min familie, hvor vi blandt andet besøgte Washington
… lavede jeg sort dahl med belugalinser

… vandrede vi i smukke Ithaca

… fik I opskriften på den lækreste og fantastisk fine figen caprese

… sendte jeg et postkort fra Green Mountains

… fik I opskriften på en skøn og sommerlig salat med søde kartofler og jordbær

legede jeg rundt i sandet med min søster i Maine

… delte jeg en treretters grillmenu i videoform

… nød jeg at tilbringe en masse kvalitetstid med min familie

… delte jeg opskriften på linsekebab med en fyldig salat med perlespelt.

forelskede jeg mig fuldstændig i NYC <3

… delte jeg opskriften på de lækreste morgenmadscookies

… gik jeg en tur i regnvejret med sødeste Mia
… fik I min opskrift på lakselasagne

… havde jeg købt et nyt forklæde med hjem fra USA

… inviterede jeg til morgenmøde

Denne juli glæder jeg mig til…

… at besøge Malmø for første gang sammen med Simon.
… at løbe en tur ud i Riis Skov og tage en dukkert.
… at bruge en masse tid i kolonihaven.
… at sætte min mail på auto-respond og gå på ferie.
… at læse en masse gode bøger.
… at spise pil-sel-rejer og drikke rosé ved VinDanmark på havnen.
… at lære mere om ceremonial cacao.
… at besøge Berlin og tilbringe hele to uger i en af mine yndlingsbyer.
… at lave mad fra køkkenhaven i kolonihaven. Snart kan jeg høste squash og tomater!
… at nyde en masse kvalitetstid sammen med Simon, inden han flytter efter sommer.

Hvad glæder I jer til denne måned? 

8 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma,
  Denne her kommentar er helt off-topic: Jeg tænkte på om du ville dele dine tips til at håndtere en lidt dårlig fordøjelse og til at håndtere problemer med maven 🙂
  Tak for en god blog!

  1. Hej Sarah
   Åh lige for tiden er det vist mig, der godt kunne bruge nogle gode råd, hæhæ 😉 Men jo, det er klart noget, jeg gerne vil skrive om på et tidspunkt.
   KH

 2. Jeg kan virkelig godt lide disse tilbageblik. Det er så hyggeligt. Og skønt med altid inspirerende billeder.
  I denne måned glæder jeg mig til at få pulsen ned, nå at blive lidt rastløs, sove længe og nusse om mig selv. Ferie er virkelig tiltrængt, og hvor bliver det dejligt.

 3. Ah, is <3 Masser af det! Min kæreste er begyndt at lave det selv og det er virkelig virkelig lækkert..
  Juli står i baby-tegn hos os, da jeg har termin i slutningen af måneden. Vi har boet i kolonihaven den sidste måneds tid – fordi det er smadder hyggeligt og fordi der er et renoveringsprojekt i gang hjemme i ejendommen. De bør være færdige i morgen, fingers crossed, så vi rykker tilbage i weekenden og skal gøre rent og bygge rede til den helt store guldmedalje! Når dét er ordnet går jeg tilbage til isspiseri, lur i skyggen, gode bøger og badeture i havet – indtil at jeg føder på et tidspunkt x)
  God tur til Berlin!

  1. Hej Ida <3
   Kan han ikke lige give Simon et kursus? 😉
   Hvor bliver det spændende med et nyt lille familiemedlem. Masser og god energi og kærlighed jeres vej - det er simpelthen så magisk 🙂

 4. Så dejlige billeder 🙂 Og fine ting på juli-listen i år også! Jeg har allerede haft mine to ugers ferie i denne omgang og er tilbage på arbejdet, men derfor er der jo stadig ting at glæde sig til 🙂 Bla. at besøge min mor i kolonihaven, søndags-frokost-grille hos min far med hele familien, til børnefødselsdag og fejre min venindes søde datters første leveår, lave masser af pesto af hjemmedyrket basilikum, rydde ud i tøj og ting derhjemme så der bliver bedre plads til at kæresten snart flytter ind…Og så glæder jeg mig stadig over vejret (selv om det er liiige hedt nok), så jeg kan nyde en masse rosé og is 😉
  PS – den røde kjole fra billedet i Washington – hvor er den fra? (Ja, jeg ved godt billedet er et år gammelt, men den er bare så fin, og med den perfekte røde farve altså 🙂

  1. Tak, søde Sidsel! 🙂 Åh, det lyder også til, at din Juli er rar. Sikke mange skønne sommerplaner, selvom ferien egentlig officielt er ovre.
   Kjolen er fra New Lily. De laver bare de fineste ting, så mon ikke de har noget i år også, du vil synes om 🙂

Skriv en kommentar