Links I like #Week29


1) Så fantastisk smukt.
2) Jeg har jo allerede den her i sort* men bliver nok nødt til at eje den her fine farve* også.
3) Kender I mærket Faithfull*? Jeg er helt vild med deres ting. Fx den her eller den her eller den her*
4) Is Instagram changing the way we design the world?
5) 31 date-night idéer
6) Jeg drømmer lidt om at eje den her, men Stories har faktisk et pænt budget-bud.
Den sidste uge på EmmaMartiny.dk…
… I fik opskriften på den lækreste sommersalat med laks & butterbean-dip,
… og jeg delte små ting fra ugen, der gik.
… Vi lavede en videodagbog og guide til skønne Malmø,
… og så inviterede jeg til morgenmøde.


 

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma
    Ja, Instagram har kæmpe indflydelse på, hvordan vi designer verden. Ligesom Instagram har enormt stor indflydelse på, hvordan vi designer vores sociale liv og hvordan vi er “alene” med os selv.
    Det er sørgeligt.

    1. Ja, det er på mange måder sørgeligt. Eller i hvert fald skræmmende. Og jeg tror faktisk, at det på virker os mere, end vi selv lige er bevidste om..

  2. Ja, og det der med at dele øjeblikket for at sætte pris på nuet, “indfange” det – jeg køber den ikke. Vi fjerner os selv fra at være der, hvor vi er. At være helt i tingene, Nuet kan man ikke på den måde indfange. Man skal være der. Det har kunsten altid beskæftiget sig med. Den dobbelthed. Og i dag rykker det sig så stærkt, at “almindelige” mennesker (ikke-kunstnere) næsten ikke kan forestille sig tilstedeværelsen uden repræsentationen. Og derfor sidder en masse mennesker og arbejder hårdt på, hvordan man kan gøre repræsentationen smukkere, bedre, vildere, så flere kan komme og dele repræsentationen, og med udgangspunkt i dén jagt forsvinder stedets særlige stedsspecificitet. Vi finder en enorm tryghed i at kunne vise andre, at vi er det rigtige “sted”. Problemet er bare, at du ikke er på stedet, du er i rummets repræsentation, fordi du ikke forbinder dig kropsligt og affektivt til omgivelserne. Kameraet, mobiltelefonen, Instagram sættes nemlig højere end dét.
    At bevæge sig væk fra den overflade, at begynde at bevæge sig på stedet og at lade sig bevæge af stedet, kræver mod og en insisteren på fastholdelse, en erkendelse af, at vi lider afsavn.

Skriv en kommentar