Min makeup-rutine


Jeg tror sjældent, der går en dag, uden at jeg modtager spørgsmål omkring min makeup-rutine. Hvilke produkter, jeg anbefaler, hvordan jeg bruger dem, hvor jeg køber dem og så videre og så videre… Og hey! Tak! Det er jo et kæmpe kompliment, for det må betyde, at jeg gør ét eller andet rigtigt, når jeg sætter mig foran mit lille spejl hver morgen. Derfor tænkte jeg, det var på tide, at jeg fik delt alle mine (ikke så hemmelige) hemmeligheder og filmet en video til jer.
Videoen kan I finde på min IGTV. Tryk på det lille ikon inde på min Instagram-profil @emmamartiny, og så kommer I direkte til videoen. Nedenfor kan I finde links til alle produkter, og så er spørgsmål naturligvis mere end velkomne i kommentarfeltet ♥
{ NÆVNTE PRODUKTER }
Indeholder reklamelinks
Alteya Organics Rosewater
Rosa kvarts faceroller
Maybelline Fit Me Concealer
Benefit Cha Cha tint
Depend Eyebrow Pen
Rimmel london brow this way
Miild bronzing pudder
Shishedo øjenvippebukker
Løwén Volume mascara

 

19 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma!
  Din makeuprutine giver super inspiration og dejligt med nogle tips👍🏼 men jeg oplever at benefit tinten giver mega tørre læber.. gør den også det ved dig?🤔

 2. Hej Emma 😊
  Super skønt med en makeup-rutine video. Du er altid så smuk!
  Jeg er nysgerrig på, hvad grunden er til, at du bruger rosenvand først?
  Derudover har jeg, så sent som i sidste uge, overvejet at købe Benefits tint, fordi jeg har set dig bruge den, men jeg synes alligevel, da jeg stod med produktet i hånden, at det virker meget kunstigt og som knap så rent et produkt. Hvad er dine tanker om det og har du stødt på nogle produkter, som kan nærme sig, men som er renere? 😊

  1. Hej Mathilde 🙂 Du er sød, er du <3
   Jeg bruger rosenvand, fordi det beroliger min hud og virker som en form for skintonic 🙂
   Altså jeg ville helt sikkert foretrække kun at bruge øko og naturlige produkter, men samtidig skal produkterne også bare fungere. Så indtil jeg finder et produkt, der fungerer lige så godt, kommer jeg nok ikke til at skifte tinten ud 🙂

 3. Hej Emma
  Jeg kender godt det med at sværge til sine favoritter og ikke rigtigt stole på, at andre produkter kan gøre det bedre 😉 Du nævner, du gerne vil finde en concealer uden alt muligt halløj i. Jeg har selv prøvet mig frem, og jeg er faldet for Nilens Jord Liquid Concealer. Den fås også i en variant med to ender, hvor den ene ende er med en flydende og den anden med en fast concealer-pen. Jeg har også tidligere været rigtig glad for Elizabeth Ardens Ceramide Lift and and Firm. Den har en dejlig cremet og luftig konsistens, men er desværre ikke så “ren” ingrediensmæssigt … 😊
  Knus Anne

  1. Hej du <3
   Jeg har også tidligere brugt concealeren fra Nilens Jord, men læser man ingredienslisten på deres produkter, er de faktisk slet ikke så "rene", som man skulle tro, når man ser indpakningen. Og så synes jeg bare, at den jeg bruger nu, er meget bedre 🙂

   1. Jeg kan stadig ikke se ikonet nogen steder, så jeg tænkte, at man nok skal have en profil. Ellers må jeg have briller, det er selvfølgelig også en mulighed.

 4. Hej
  Jeg kan ikke finde ud af, hvor jeg kan se videoen. Skal man mon have en instagramprofil for at se din IGTV? Det har jeg nemlig ikke 🙂

 5. Hej søde Emma! Skønt at se dig lege med IGTV! Jeg er lidt nysgerrig på, hvordan du bruger din faceroller – måske en idé til din næste film/story 😉
  God sommer! Kh Mette

 6. Hej Emma.
  Jeg har virkelig problemer med at få Chacha tint af fingrene efter, at jeg har taget det på – lige meget hvad jeg bruger! Hvordan får du det af?
  God sommer!

Skriv en kommentar