Min uge i outfitsJeg har simpelthen glædet mig så meget til at dele det her blogpost med jer. I efterspørger jo ofte mere inspiration på modefronten, og fordi jeg er lidt af en people-pleaser, får I her ikke bare ét men hele syv outfits. Hvad, jeg har haft på, i løbet af en hel uge.
Som jeg har nævnt tidligere, har jeg for nyligt givet min garderobe lidt af en upgrade, og nedenfor kan I se nogle af de ting, jeg har tilføjet. De fleste ting, kan stadig kan fåes i butikkerne, så jeg håber, dette blogpost vil være god inspiration, hvis jeres sommergarderobe også trænger til et lille ansigtsløft ♥
Og hey! Jeg er nysgerrig! Hvilket outfit synes I bedst om? Alle sættene er jo meget “Emma”, så jeg har lidt svært ved at vælge, men jeg er særligt glad for den her kjole, og buksedragten her har jeg simpelthen brugt så meget den sidste måneds tid.

Kjole: Free People
Hårspænde: &Copenhagen
Øreringe: &Copenhagen
Sko: Jeffrey Cambell


Kjole: Moves by Minimum
Halskæde: Phil Bang
Solbriller: Kaibosh
Øreringe: &Copenhagen
Sandaler: Birkenstock


Buksedragt: ASOS
Sandaler: Birkenstock
Hat: Vintage

Buksedragt: Selected
Taske: Acne
Øreringe: &Copenhagen
Tørklæde: &Copenhagen
Sandaler: Birkenstock


Kjole: ASOS
Tørklæde: Vintage
Øreringe: Vintage
Sandaler: Birkenstock


Buksedragt: &OtherStories
Hårspænde: &Copenhagen
Øreringe: Månesten

Sko: Jeffrey Cambell


Top: ASOS
Nederdel: ASOS – find lignende her
Øreringe: &Copenhagen
Sandaler: Birkenstock


 

20 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Sikke mange fine outfits 😊 Jeg kan især godt lige buksedragterne fra & Other Stories og Selected – den sidste har jeg også kig på; de har den ikke i min nærmeste Selected-butik, og jeg synes det er svært at købe buksedragter online (der er alt for mange steder de skal passe), så måske skulle jeg lave en lille sommerferieudflugt til anden butik 😉

  1. Hej Gitte 🙂 Jeg synes faktisk, at denim buksedragen er ret tilforladelig, da den sidder forholdsvist løst og så strammer man den ind i taljen. Så hvis jeg var dig, ville jeg give den et skud. Jeg er i hvert fald vildt glad for min 🙂

 2. Der var tasken jo, den er SÅ lækker! 😀 Og hvor ser du godt ud! Buksedragten fra Selected og “halskluden”, synes jeg er ekstra fint. Knus

 3. Ååh noget fint tøj du har på 😍 tak for masser af god inspiration 👍 mit yndlingsoutfit er nok asos-buksedragten, og så elsker jeg også modellen, du har dine hvide birkenstock i 😊

  1. Tak, Emma! 🙂 De hvide Birkenstock er mine favoritter her om sommeren – de er super rare at have på, og jeg kan gå og gå og gå i dem (hvilket jeg ikke kan på samme måde med den anden model, der ikke sidder helt så godt fast på foden). Den anden dag gik Simon og jeg en lang tur på 20 km, og jeg havde slet ikke ondt i fødderne efter 🙂

 4. Så fin!!! Hvilken strl har du ASOS buksedragten (den beige) i?? Synes buksedragter er vildt svære, og jeg er tilmed ret høj, så vil gerne sikre mig, den ikke stumper på den helt fjollede måde hvis jeg bestiller den hjem 😀

 5. Hvor er det bare nogle fine sommersager ❤️ jeg elsker også jumpsuits og må simpelthen eje den sandfarvede. Må man spørge hvordan den er i størrelsen? Synes altid det er så svært når man ikke kan prøve det på 🙈

  1. Den er også bare så fin 🙂 Jeg synes, den er helt standard i størrelsen. Jeg har en 36, og det plejer jeg også at bruge 🙂

 6. Alle dine outfits klæder dig så godt, og især din hvide kjole med blå print fra Moves er virkelig fin! Toppen fra ASOS på det sidste billede, har jeg lige selv bestilt hjem 🙉

  1. Tak søde Anne! 🙂 Du blive så glad for toppen. Den er især god på varme sommerdage, fordi den er så let i stoffet 🙂

 7. Smilie, smukke Emma. Har du fået farvet hår?
  Generelt har du jo så fint tøj, og jet elsker, hvordan du altid lige dresser det op med smykker, hat, fine læber og lignende. Mine yndligs her må være denimdragten og den sandfarvede buksedragt. Jeg har altid så svært ved at finde buksedragter, der passer, da jeg har kooorte ben, men det ser jo så fint ud 😉

  1. Hej Nicoline 🙂 Yes, jeg har fået lavet lyse striber. Eller “surfer-hår” som Simon kalder det, hæhæ 🙂

Skriv en kommentar