Pyntesyge


Jeg er ramt af et slemt tilfælde af pyntesyge i øjeblikket. Eller mere end sædvanligt nok nærmere 😉 Store øreringe, hårspænder, glimmersokker og andet lir, der gør det lidt sjovere at klæde sig på om morgenen, og som får mig til at smile, når jeg ser mig selv i spejlet.
Måske I også er blevet smittet? Jeg modtager i hvert fald mange spørgsmål til alt mit pynt, når jeg deler videoer og selfies på Instagram, og derfor tænkte jeg, det var på sin plads også at dele links til nogle af favoritterne her på bloggen.

*Reklame-links*
Hårspænde
Øreringe 40 mm
Øreringe med snoning 40 mm
iPhone cover
Lotus halskæde
Glimmersokker
Tørklæde


Den fine lotushalskæde har jeg fået foræret af Freja, som ejer Pihl Bang Jewelry. Med halskæden sendte hun et lille kort, hvor hun beskrev meningen bag lotussymbolet. Se lige, så fint:

LOTUS
Blomsten vokser i dynd og mudret vand. Den har en lang tyk stilk, der bærer dens knop op gennem mørket, op til vandoverfladen, hvor den springer ud i uovertruffen skønhed. Den åbner sig og spreder sine slanke tungeformede kronblade ud om morgenen for solen (oplysning, indsigt og lys) og lukker dem om aftenen ved mørket (refleksion og beskyttelse).
Lotus har betydningen af det lille lys i mørket – om håbet, fightervilje og det aldrig at give op, uanset hvor stor modstanden er – om rejsen gennem livskriser til vigtige erkendelser. Lotusblomsten er et symbol på det ubegrænsede potentiale. Det står for fornyelse, transformation og nye begyndelser.

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar