Små ting

{ Take-away fra Faour – deres falafler var formidable }

{ Jeg fik to fornemme gaver i sidste uge: Øreringe fra Duelig og en kimono fra Sissel Edelbo }

{ Kimonoen havde jeg på, da Simon og jeg købte en kaffe og tulrede ud i kolonihaven }

{ Dét her har jeg spist tre gange til frokost den sidste uge. En stor (de er seriøst kæmpe! Og det er nice! hæhæ) salat fra Café Glad }

{ Besøg af sødeste Mia, der blev forkælet med den her middag efter en lang dag på shoot }

{ Der er de lækreste mirabellaer nede ved Brabrandsøen i øjeblikket }

{ Her brugte jeg en dag i sidste uge på et hemmeligt photoshoot }
  { Weekendstemning. Avis, kaffe og morgenmad på vej }

Sidste uge var på samme tid super effektiv og rigtig sommerrar. Jeg fik afsluttet et par større arbejdsopgaver, fik sat min e-mail på auto-reply (endelig!) og krydset de sidste ting af min to-do-liste. Mestendels, imens jeg slikkede sol på et tæppe i kolonihaven. Det er helt vildt, så meget glæde vi har haft af haven i år, og jeg har virkelig stornydt at kunne bruge den som mit lille arbejdsrefugium her de sidste uger. For selvom jeg har måtte holde tungen lige i munden og tilbringe ekstra timer foran computeren inden ferien, så har det faktisk ikke været så værst endda, når det har kunne foregå i et grønt kontor.
Udover at jeg har brugt timevis i koloen, er der også sket håndfuld spændende og små-hemmelige ting på det sidste. Ting, som jeg har mega meget lyst til at dele alt om, men hvor jeg bliver nødt til at være (irriterende) tys-tys om detaljerne lidt endnu. Jeg kán dog fortælle, at jeg i sidste uge tilbragte en hel dag på et gods iført de smukkeste brudekjoler, OG at Mette og jeg har modtaget de første eksemplarer af 2019-udgaven af Atelier Aarhus-kalenderen. Billeder af mig som prinsesse-brud får I godt nok først at se, når de kommer i magasinet Bruden efter nytår, men kalenderen, dén går der ikke længe, før jeg kan dele billeder af. Og jeg siger jer, den er blevet SÅ smuk.
Det var alt for mig denne mandag. Jeg håber, I nyder det skønne vejr lige så meget som jeg, og at I får den bedste start på ugen ♥


 

5 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Altså det her er mine absolut yndlingsindlæg!
    Og brudekjoler lyder da både spændende og skægt 😉

  2. Smukke billeder 🙂 Og så spændende med nye projekter – glæder mig til at se begge dele! Sikke nogle fine gaver også, hvem der dog bare fik en kimono fra SE – de er SÅ smukke, altså! Øreringene er også fine, og jeg gik straks ind og fulgte hende på insta, da jeg så billedet hehe. Hvor er solbrillerne, du har på på samme billede, fra? God ferie, og god uge 🙂

  3. Ih jeg glæder mig så meget til at se fine brude billeder af dig, kan kun forestille mig de er blevet super flotte 😀

Skriv en kommentar