Morgenmøde

Links markeret med * er reklame

I min kop… Chai matcha. Den her variant fra GreenGoddess* er simpelthen så lækker.

Omgivelser… Jeg har slået lejr ved spisebordet, selvom jeg egentlig prøver at undgå, at det forvandler sig til et permanent skrivebord. Men stuen er fyldt med blomster, og her er det rareste morgenlys, så det bliver dagens kontor.

Møde-outfit… En lang og blød maxikjole. Såden en sag, der både kunne gå for at være nattøj og festkjole, og altså lige noget for mig.

Dagens agenda… Lige om snart vil jeg tage på en lille velvære-tur i svømmeren. Rolig svømning og en god tur i saunaen, hvor jeg giver kroppen gua sha massage*. Resten af dagen står på arbejde – både af den praktiske og den professionelle slags – efterfulgt af venindehygge.

Dagens to-do’s…
* Vaske tøj.
* Scanne bilag.
* Skrive tekst til webshop

Jeg er taknemmelig for…
* Mit forhold til mine søstre. Det har jeg vist skrevet mange gange før, men nu hvor jeg lige har været på en lille tur med Johanne, bliver jeg endnu en gang mindet om, hvor heldig jeg er.
* at jeg efter en periode med mange maveproblemer (og surprise – lidt for meget stress) endelig er ved at være ovenpå igen.
* at jeg hver dag har så meget frihed til at gøre det, der føles rigtigt og rart. At jeg kan tage lige præcis det tøj på, jeg har lyst til. At jeg kan høre den musik, der får mig til at smile. Bevæge mig på en måde, der gør mig glad. Spise den mad, som min krop og sjæl beder om. Omgive mig med mennesker, der løfter mig, og som jeg holder af.

Jeg tænker på…
* at bede om hjælp. Meget apropos det her blogindlæg. Siden Simon er flyttet, er det gået op for mig, hvor meget han plejer at sørge for herhjemme (og så så man lige mig, der sommetider har brokket mig over, at jeg klarer ALT… Not true, hæhæ). Nu skal jeg finde ud af, hvad jeg har lyst til at klare selv, og hvad jeg skal bede om/hyre hjælp til.
* Vagsusnerven. Jeg vil forsøge at lave dette flow fra dygtige Anna dagligt, og se om det har nogen effekt, når min mave driller. Mon nogle af jer har erfaringer?
* at stole på skæbnen, og at universet (eller gud eller hvad, man nu kalder det) vil mig det bedste. Jeg fik nogle rigtig ærgerlige nyheder i går, og dem skal jeg lige bruge dagen her på at tygge på, men mit hjerte fortæller mig, at alt er vel, så jeg prøver at stole på, at det er fordi, skæbnen gemmer på noget endnu bedre ude i fremtiden.

Jeg glæder mig til…
* at skulle til Berlin. Jeg skal på et spændende kursus, og så skal jeg selvfølgelig besøge Simon.
* at Ida og jeg skal lave mad til Malene (mama YO) og Jacobs bryllup næste weekend.
* at tage hul på alt det spændende, min praktikant Anne og jeg har planlagt. I kan godt glæde jer! ♥


 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar