Små ting

{ Blomsterpresning på en søndag }

{ Honningkagebagning til en juleserie til Spis Bedre }

{ Konfekt en masse i photostudiet }

{ Kakao og tæppe i sofaen – det er nu helt OK med mig, at temperaturen er faldet lidt }

 { Kontoret har været rykket til Café Glad hele 3 gange den sidste uges tid. Deres morgenmad er tip-top! }

{ Frokost på Café Folkeven med min nye praktikant Anne og fotograf William }

{ Udsigten på min morgengåtur omkring Brabrandsøen }

Sidste uge var det for alvor ‘back to reality’ efter sommerferien. Og man må sige, at hverdagen startede med et brag med 3 dages photoshoot, en 11-timers lang arbejdsdag, og jeg ved ikke hvor mange timers kamp foran computeren i forsøget på at nå til bunds i min indbakke. Men det lykkedes! Og denne mandag har jeg endelig fornemmelsen af, at jeg styr på mit liv igen, hæhæ 🙂
Resten af 2018 har jeg en ny praktikant, søde Anne, som kommer fra Kommunikationsuddannelsen på Journalisthøjskolen (som jeg jo selv afsluttede tilbage i januar). Hun startede også sidste mandag, og det var noget af et program, jeg bød hende den første uge, så denne mandag har det været rart, at vi kunne sætte os ned i ro og mag. Anne skal I nok få lov til at hilse på inden længe, og jeg glæder mig også til at præsentere jer for, hvad vi har i støbeskeen for det næste halve år.
Noget andet, jeg lige vil huske at nævne for jer, er, at I bør hoppe over på Atelier Aarhus’ Instagram profil og følge med. Mette og jeg arbejder på lanceringen af næste års Atelier Aarhus kalender, og jeg siger jer: 2019-udgaven er blevet SÅ smuk! Den næste tid vil vi dele små glimt fra designprocessen og fortælle om, hvordan vi har optimeret produktet, så I forhåbentlig kan få endnu mere ud af jeres kalenderbog næste år. Hvis I er interesserede i at få fingrene i et eksemplar af kalenderen, vil jeg anbefale jer at skrive jer op til vores nyhedsbrev lige her, hvor vi kommer til at dele detaljerne for, hvornår vi åbner op for bestillinger, inden længe. De sidste to år har vi meldt udsolgt ret hurtigt, så det er en god idé at sidde klar på dagen, hvis man vil sikre sig et eksemplar.
Og nu skal det ikke lyde som om, det er arbejde det hele herhjemme! Selvom der godt nok var lidt fart på sidste uge, bød dagene også på rare ting som yoga, søsterhygge, kaffe med mine forældre og gåture med gode veninder. Simon er jo flyttet til Berlin, og jeg skal liiige vende mig til det. Men som I nok kan forestille jer, kæmper jeg ikke ligefrem med at få tiden til at gå, og så har jeg så mange søde og omsorgsfulde mennesker omkring mig, at jeg nærmest ikke har opdaget, at jeg bor alene 😉
Min dag i dag har allerede budt på to møder, og nu vil jeg hoppe i svømmeren med min søster, Johanne. Bevægelse, sauna og søstertid er lige, hvad jeg trænger til, denne mandag.
Jeg håber også, I har fået en fremragende start på ugen. Hvad har I på programmet for tiden? Del endelig i kommentarfeltet – det er så hyggeligt ♥


 

16 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jeg er så enig med dig i, at det er skønt, at temperaturen er dalet lidt. Men jeg er også et efterårsmenneske, hvis jeg skulle vælge 😉
  Min uge står på rusuge, så der er for alvor også fart over feltet!

 2. Jeg glæder mig til at se den nye kalender, er sikker på den er så fin! Og meget apropos, så glæder jeg mig også til at vende tilbage til min egen som et symbol på, at sommerferien (som nu mest har været en arbejdsferie) er ovre, og hverdagen med studie og mere struktur venter – det ser jeg meget frem til, for den trives jeg nu bedst i 🙂
  Hav en dejlig uge, Emma!

  1. Jeg har haft det lige præcis på samme måde. Det er helt rart at tage hul på hverdagen igen 🙂
   God uge til dig også, søde Caroline <3

 3. NØØØJ hvor ser det konfekt bare ualmindeligt indbydende ud ! Please fortæl så snart man kan få fingrene i opskrifterne !
  P.s. det kunne være så fedt hvis man kunne subscribe sig på kommentarfeltet når man har kommenteret. Ellers ender det ofte med jeg ikke får set svaret…

 4. Hej skønne Emma!
  Jeg glæder mig til at se mere af den nye kalender! Er pt ved at presse blomster i 2017-udgaven 😉
  God dag <3

 5. Ej hvor lyder det hele egentligt rart, hverdag med fuld drøn på, er nu også skønt!
  Jeg er lidt nysgerrig omkring din blomsterpresning, først og fremmest hvordan du gør det, men endnu mere hvad du bruger de pressede blomster til?
  Kram

  1. Hej Linea 🙂 Jeg lægger bare blomsterne i nogle store tunge bøger, så de tørrer fladt. Så bruger jeg dem til malerier, fødselsdagskort og lignende 🙂

 6. Hej Emma. Jeg overvejer at tage sådan en prøveuge i Yo, for at se om det er noget for mig. Jeg har jo læst godt om det herinde. 🙂 I den forbindelse vil jeg høre om der er nogle særlige hold og/eller instruktører du kan anbefale? Der er jo helt vildt meget at vælge imellem!

  1. Hej Ida 🙂 Åh DO IT! Det er virkelig et skønt sted med så god energi. Jeg ved ikke, om du er mest til yoga eller mere “fitness-agtige” hold? Så er det nok lidt nemmere for mig at anbefale noget, du vil synes om 🙂

    1. Du skal helt sikkert prøve Lisbets power vinyasa og Hatha yoga med Polina. Og så synes jeg barre er så skægt! 🙂

 7. Hej Emma
  Er vild med den kop du holder i hænderne på billedet “kakao og tæppe i sofaen…..”, kan du oplyse hvor den kommer fra?
  Dbh Sanne

Skriv en kommentar