Vlog: En dag i fotostudiet


Glædelig søndag, søde mennsker ♥
Her efter sommerferien har jeg glædet mig til at få lavet en masse video-indhold til jer. Derfor har jeg teamet op med en rar og dygtig ung mand ved navn William, som vil hjælpe mig med at producere YouTube-videoer, som I kan hygge jer med hver søndag.
I dag starter vi med at dele lidt ‘behind the scenes’ fra min hverdag. De sidste uger har jeg tilbragt halvdelen af min arbejdsuge i fotostudiet, hvor vi blandt andet har skudt opgaver for Femina, Spis Bedre og Lidl. Der har været fart på, men jeg elsker dagene i fotostudiet – både fordi, de er en god afveksling til tiden foran computerskærmen, fordi jeg nyder at stå i køkkenet og at foodstyle, og fordi jeg har verdens bedste team, hvis selskab jeg virkelig nyder.
Jeg håber, I synes om videoen, og at I får verdens bedste søndag. Send endelig respons og/eller video-idéer min vej i kommentarfeltet – jeres inputs er altid værdsat!

8 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Også en glædelig søndag til dig, søde Emma! 💕 Tak for en skøn video, det lader jo til, du er omgivet af virkelig dejlige mennesker i din hverdag 😌 Mine yndlingsvideoer er alle former for vlogs, de er bare så smadder hyggelige! Og helse-videoer. Men det er du jo i forvejen god til at lave 😄

  2. Helt vildt god video, hvor man virkelig kan fornemme processen og stemningen! Jeg ville også lige høre, hvor den lækre striktrøje er fra, som du har på sidst i videoen? 🙂

  3. Hvor fungerer det fint med en fotograf, der har tid til at fange nogle af de små øjeblikke. Og hvor ser du professionel ud i et køkken 😉

    1. haha, tak, Nicoline! 🙂 Jeg er dog sikker på, at en uddannet kok ville ryste på hovedet over mange af mine teknikker 😉

Skriv en kommentar