IGTV: Favoritter fra august

Det er evigheder siden, jeg sidst delte en favoritvideo, men efter en forlænget sommerpause, er konceptet endelig retur. Denne gang foregår det dog ovre på IGTV, Instagrams nye videomedie, og jeg er spændt på at høre, hvad I tænker om det. Personligt er jeg selv fan af IGTV til de kortere og mere ‘low key’ videoer, fordi det gør det nemt at se dem på en smartphone, når man eksempelvis lige har 10 minutter i bussen, men jeg vil meget gerne høre jeres mening: Skal favoritvideoerne på IGTV eller YouTube?

{ Se mine favoritter fra august på IGTV lige her }

 I videoen deler jeg en god håndfuld ting, jeg har synes ekstra godt om den sidste tid, og som er en anbefaling værdig. Alt fra svømmeture, massage med krystalsten og pæne (budgetvenlige) solbriller. Videoen kan I finde lige her og links til alt, jeg anbefaler i videoen, har jeg listet nedenfor.

{ Nævnt i videoen }
Indeholder reklamelinks
Speedo badedragt
Gua Sha sten
Jojobaolie
Solbriller fra Bernard

11 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma. Som altid gode og lækre favoritter. Tak for det. Jeg har et spg til gua sha stenen – hvad er forskellen på at bruge den og tørbørste?

 2. Hej Emma.
  Sikke nogle fine ting, du deler. Jeg får sådan lyst til at genoptage svømningen med min veninde – nok også mest pga saunaen 🙂
  Mht at dele dine videoer på Youtube eller IGTV, så har jeg et ønske om, at det er på Youtube. Jeg har slettet min Instagram app, da det er en værre tidsrøver for mig, så jeg bruger kun Instagram på min computer. Her har jeg endnu ikke afluret, hvordan jeg ser IGTV uden linket fra din blog. Jeg kan (naturligvis) ikke swipe på din story, så det er heller ikke en mulighed. Men altså, om du linker til den ene eller anden platform fra din blog, er jo underordnet. Bare jeg kan se dine videoer, så er jeg glad. Jeg finder nemlig så meget god inspiration, så tusind tak for det 🙂
  Bedste hilsner Pernille

 3. Hej Emma 😊
  Jeg er ikke særlig stor fan af IGTV og dets opsætning, så jeg foretrækker YouTube, da jeg også kan lave biblioteker der (eller kan jeg også det på IGTV?) 😃

 4. Jeg kan ikke se videoerne på IGTV (og har ikke en Instagram-profil), så jeg foretrækker også youtube. Dog ser jeg kun videoer om mad og oplevelser (fordi jeg ikke køber nye “ting” alligevel), så hvis det er for besværligt at lægge dem på youtube, undværer jeg naturligvis bare video-delen.
  Rigtig god dag!

 5. Hov, nu virker det sørme. Jeg har oplevet en gang eller to herinde, at linket ikke har sendt mig direkte til videoen, men nu virker det. Jeg kan dog bedre lide opsætningen på youtube, men så længe der er adgang for “alle”, synes jeg bare, du skal gøre det, du føler mest for!

 6. Jeg er meget glad for dine videoer. De er så fine og inspirerende. Jeg foretrækker klart YouTube fremfor IGTV.
  Kh Signe

 7. Jeg kan virkelig godt lide at se dine videoer, men jeg får dem aldrig set, når de ligger på instagram. Derfor er jeg også mere til youtube 🙂

 8. Yay 👌🏻👏🏻 Et lækkert øko beautyprodukt uden nasty hormonforstyrrende og miljøbelastende stoffer 🙏🏻💗 Flere af dem tak 👏🏻🙏🏻 Kh fra en helsesøster til en helsesøster 😂😉

 9. Super god og inspirerende video. Jeg holder dog med de andre – jeg er også helt klart mest fan af Youtube frem for IGTV 😉 Jeg tjekker ikke så tit IGTV, men jeg er ret meget på Youtube, så derfor vil jeg helt klart foretrække dine videoer der <3

Skriv en kommentar