Links I like #Week39

Links markeret med * er reklame

1) Følger I med på Facebook? I går delte vi en how-to video på fish’n’chips a la Emma.
2) Jeg vil bage det her lækre krydrede boghvedebrød i weekenden.
3) Den her* med en læderjakke over og støvler til. Pænt!
4) Den her fine blazer* har jeg et rigtig godt øje til
5) Virkelig fine bryllupsinvitationer (og nej – vi skal ikke giftes lige foreløbig, hæhæ)
6) Comedy Wildlife Photography Awards. Hæhæ.
Den sidste uge på EmmaMartiny.dk…
… Jeg delte små ting fra den sidste uges tid
… og fortalte om, hvad der sker i mit hovede (og hjerte og mave) fortiden til et morgenmøde.
… I fik opskriften på en smækker-lækker salat med hasselback-butternut
… og jeg lavede en videoguide, hvor I kan se, hvor nemt det er at lave hjemmelavet nøddesmør.
… Jeg tog jer med rundt på Århus’ bedste arbejdscaféer
… og så gav jeg jer en guidet tour i den nye Atelier Aarhus-kalender.


 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma – tak for nogle altid sjove, inspirerende og anderledes sager fra nettet 🙂 tænkte på om du har nogle tips og trick ift vandring. Drømmer om at gå hærvejen men hvordan starter man ? Bare gå og trappe op ? Husker du skrevet om emnet men kan ik lige finde noget om at træne sig op til at vandre ? Knus god weekend og tillykke med den flotte 2019 kalender

    1. Hej heidi 🙂 Jeg ved ikke, om jeg har så mange ekspert-tips, hæhæ 🙂 Jeg vil dog klart anbefale dig at trappe op og gå længere ture, før du går afsted. Gerne på +20 km, så du ved, hvordan det føles i benene. Husk også at gå dine vandresko til. Alt, man kan gøre for at undgå vabler, er klogt, hæhæ 🙂

Skriv en kommentar