Morgenmøde

links markeret med * er reklame

Dagens kontor… Vores køkken og stue, der snart forvandles til et lille fotostudie.

I min kop… En mættende morgen-matcha med collagen og masser af gode fedtstoffer. Ro i maven og energi til øverste etage.

Møde-outfit… Yndlingsbukserne fra Weekday* og en ny strik fra Moves.

Dagens agenda… Jeg er lige kommet ud af badet efter en tidlig løbetur med Mads. Snart ringer Anne på døren, og så har vi et hurtigt morgenmøde, inden vi skal filme videocontent med William resten af dagen. I aften får jeg besøg af to barndomsveninder, og dét glæder jeg mig til!

Dagens to-do’s…
* Vask sportstøj
* Test opskrift på morgenbrød
* Lav facebook-invitation
* Afsend Atelier Aarhus-kalenderbøger

Jeg er taknemmelig for…
* at mine forældre har købt sommerhus. Og at det endda er lige udenfor Århus, gør det kun endnu bedre!

* at Simon og jeg er så sikre på hinanden (og begge så tilpas udramatiske), at langdistanceforhold ikke er så slemt, som man sommetider hører.
* at jeg er omgivet med seje damer, der inspirerer og løfter hinanden.
* at I, der følger mig her og på de sociale medier, er så interesserede, når jeg nørder nye emner og svinger ned af nye veje. Det motiverer mig til at vokse og udvikle mig.

Jeg tænker på…
* hvordan jeg bedst formidler og deler ud af det, jeg lærte på træningen i Berlin.
* min efterårsgarderobe! Jeg tror, jeg vil hive mine søstre med på en lille shoppetur i weekenden, for jeg trænger til noget ny inspiration.
* hvor fantastisk fin og magisk fuldmånen var, da jeg vågnede kl. alt for tidligt i morges.

* at tage med Anne på en inspirations- og arbejdstur her i efteråret, hvor vi kan fordybe os i nogle af de projekter, der kræver og fortjener det.

Jeg glæder mig til…
* at besøge Simon i Berlin igen.
* at samle nogle af de skønneste kvinder i mit liv til kakao ceremoni
* at kunne bruge Atelier Aarhus 2019-kalenderen!
* at få besøg af min søster Kirstine i weekenden


 

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Det lyder som om, du har en rigtig produktiv, men dejlig dag i vente søde Emma! 🙂
  Jeg håber du på et tidspunkt vil fortælle mere om din træning i Berlin. Jeg synes din holistiske tilgang til livet er vildt interessant, hvilket må skyldes min egen fascination heraf. Jeg håber virkeligt, som jeg også har nævnt på Instagram, at du i fremtiden vil holde kakao-ceremonier. Jeg vil i hvert fald frygtelig gerne deltage!
  Min dag byder på undervisning fra 8-16, så når jeg kommer hjem, er der ikke meget af dagen tilbage. Jeg tænker det resterende skal bruges på at gå tur i parken med min hund, lave aftensmad og selvforkælelse i form af ansigtsmaske, tørbøstning, hårmakse og et langt bad 🙂

  1. Hej søde du <3 Det kan du tro, jeg havde mig 🙂
   Jeg tror helt sikkert, jeg kommer til at holde kakao-ceremonier i fremtiden. Nu har jeg først og fremmest planlagt en semi-privat en af slagsen for en gruppe af mine veninder i oktober, og det bliver virkelig spændende 🙂
   Det lyder til, at du har haft den rareste aften <3

 2. Hej Emma! Fint indlæg 🙂 Beklager på forhånd over mit tossede spørgsmål haha.. Men jeg har tænkt på, hvordan det mon gik med dit hundeforslag i din boligforening? Jeg bor selv i en forening hvor dyr ikke er tilladt, og føler måske det er en lost case på forhånd. Håber selvfølgelig det gik godt for dig, og egentlig bare mega sejt at du rent faktisk tager det op 😄

  1. Hej søde Simone 🙂 Haha, det gik ikke helt så godt. Der var 25 stemmer for og 35 (meget hidsige haha) stemmer imod. Det bliver vist svært at få gennemført 😉

 3. Ih, hvor jeg elsker disse indlæg. Savner din podcast vældig meget og glæder mig til, at du forehåbentligt er klar til at dele igen til foråret. Manglende podcast giver vitterligt en lang gåtur mindre om ugen her hos mig – din podcast kan med andre ord sige at være sundhedsfremmende. Det kan da noget! 😅✌🏻

  1. Hej søde du <3 Jeg glæder mig også til at tage podcastet op igen, men pauserne er tiltrængte, hæhæ. Det kræver meget energi at dele på den måde, så lige nu nyder jeg at have trukket stikket lidt 😉

Skriv en kommentar