Små ting

{ yndlingsløbetur ved Brabrandsøen inden en skør uge }

{ perfekt efterårstemperatur = strik og sandaler }

{ smukke, smukke Berlin }

  { cacao ceremoni <3 }

{ Sims og en næsten tom kaffekop } 

Wauw for en uge! Den startede med to dages roadtrip på både Jylland, Fyn og Sjælland, hvor jeg filmede en kampagne med Karolines køkken. Og så tog jeg ellers til Berlin, selvfølgelig for at besøge Simon, men også fordi, jeg var tilmeldt noget så hokus-pokus-skønt som fire dages træning i ceremoniel cacao.
‘Sacred Cacao Ceremony Facilitator’ kan jeg nu kalde mig (og jeg har sørme fået diplom og alting, hæhæ) efter fire intense og utrolig lærerige dage. Det var virkelig en fuldstændig fantastisk oplevelse. Både for mig personligt, men også fordi, det har vækket noget i mig og på en eller anden måde forbundet prikkerne mellem mange af de emner, der har draget mig så meget de sidste par år. Det er svært at sætte ord på, men det føles som om, det kun er starten af en vej, jeg bliver nødt til følge. Men hvordan og hvorledes dét skal ske, aner jeg ikke, så den næste tid skal bruges på at fordøje det hele. Og så er jeg sikker på, at jeg kommer til at dele det med jer alle på en eller anden måde, når tiden er til det.
I dag er min sidste her i Berlin for denne gang, og lige nu sidder jeg i køkkenet i Simons lejlighed i Schöneberg – et område, jeg først nu har fået øjnene op for, selvom jeg har besøgt byen mange (mange) gange før. Planen er derfor, at jeg skal have en rundvisning i Simons nye hood, og så vil vi leje scootere og køre rundt mellem nogle af vores gamle yndlingssteder i byen. Det bliver så dejligt med en fridag med mit yndlingsmenneske i en af mine yndlingsbyer, så jeg rigtig kan få ladet op, inden det går løs med launch af Atelier Aarhus 2019-kalenderen i morgen.
Hav en rar mandag, søde mennesker. Masser af gode tanker herfra ♥


 

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Det lyder som en helt fortryllende uge, du har haft. Glæder mig til din launch i morgen,og skal selvfølgelig have endnu en udgave, af jeres smukke smukke kalender 😊

Skriv en kommentar