Et kig i Atelier Aarhus 2019-kalenderen (video)

Har I mon fået fat på jeres Atelier Aarhus kalender til 2019? Hvis ikke, deler jeg i dag en video på min IGTV-kanal, hvor I kan få et kig ind i kalenderen og se, om den kunne være noget for jer.

I videoen giver jeg en guidet tour i 2019-kalenderen og fortæller om, hvordan jeg bruger designet på en måde, der passer til min hverdag og mine behov.

{ SE VIDEOEN PÅ IGTV HER }

Det fantastiske ved kalenderen er netop, at der ikke er en ‘rigtig’ måde at bruge den på. I designprocessen har vi netop fokus på, at den skal kunne tilpasses individuelle behov – lige meget om man (som jeg) mest bruger den som en dagbog til refleksioner og til at sætte intentioner, om man har behov for at tracke fremgang og sætte mål, eller om man har brug for en hjælpende hånd til at holde styr på aftaler, lektier, legeaftaler, træning, madplan, arbejde (…)
Ligegyldigt hvad, er vores håb, at kalenderen vil være et redskab til at skabe mere balance i jeres hverdag, og at I vil bruge den til at finde flere tidslommer, der kan fyldes med ting, der betyder noget for netop jer.

{ BESØG ATELIER AARHUS WEBSHOP }

Mette og jeg er simpelthen så stolte over 2019-kalenderen, og det er SÅ VILDT, at så mange allerede har købt deres eksemplar. Salget er gået over al forventning, hurtigere end nogensinde, og det har været fantastisk med alle jeres positive tilbagemeldinger. Tak for dem og tak for jer ♥

Husk, at kalenderen kun produceres i et limited oplag, og at vi derfor har udsolgt, når lageret er tømt. Hvis du vil eje et eksemplar eller er nysgerrig efter at se flere billeder, kan du klikke dig ind på vores webshop lige her.


 

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Mit eksemplar af kalenderen er ankommet i dag. Hvor er den fin. Jeg kan rigtig godt lide det enkle design og jeg glæder mig til at tage den i brug og forme indholdets mange muligheder til mit brug.

  2. Har netop bestilt min igår! Glæder mig sådan til at få den brugt <3
    Tusind tak for en super skøn og inspirerende blog, som bringer meget godt. Mange af dine opskrifter har kommet mig til gode of det er så dejligt, at få indhold af varierende grad når man klikker herind!
    TAK for en skøn blog Emma, du gør det simpelthen så godt! Bliv endelig ved. Hav en dejlig søndag 😊

Skriv en kommentar