Favoritter fra september (IGTV)


Det er blevet tid til endnu en favoritvideo, så i går fandt jeg en blandet stak anbefalelsesværdige ting frem og optog en lille IGTV-video til jer. Helt low-key og i ét take, så I må lige bære over med mig og mine små ordfumlerier 😉

{ Se mine favoritter fra september på IGTV lige her }

 I videoen deler jeg, hvad jeg har synes ekstra godt om den sidste måned, og som jeg synes fortjener en anbefaling. Det er gode efterårshits som lune striktøjer og et fugtserum og evige favoritter såsom min kalender og pæn keramik. Videoen kan I finde lige her og links til alt, jeg anbefaler i videoen, har jeg listet nedenfor.
{ Nævnt i videoen }
Indeholder reklamelinks
Striktøjer fra Moves by Minimum 
Atelier Aarhus 2019-kalender
Evolve Hyaluronic Serum
Align Pant og Train Time Shorts fra Lululemon
Keramik fra Marianne Hansen
Julemarked i Ridehuset i Århus
D. 30. november – 6. december


 

5 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Jeg skal da vist lige kigge efter Lululemon, når jeg skal til Berlin i slutningen af måneden 😍 og så tænkte jeg på, om du har nogle anbefalinger til Berlin? Gode cafeer og kaffe? Synes altid du poster så mange lækre ting på IG, så gad godt at gå lidt i dine fodspor i Berlin 😉

    1. Dét skal du! 🙂
      Jeg arbejder på en Berlin-guide, så forhåbentligt kan jeg nå at have den færdig, inden du skal afsted :-*

      1. Jeg krydser fingre! Indtil videre har jeg gemt alle dine opslag fra caféer i Berlin i en samling på instagram <3

  2. Lululemon er jo helt fantastisk! Jeg har også lige købt ny løbejakke derfra. Jeg har næsten lyst til at gå med den 🙂

Skriv en kommentar