Mine intentioner for oktober (video)


Denne søndag har jeg en rigtig hyggevideo til jer. Sådan en video, hvor jeg simpelthen bliver nødt til at opfordre jer til at lave en kop te og placere jer under et tæppe, før I trykker play 😉
I Atelier Aarhus 2019-kalenderen har vi lavet det, jeg kalder en ‘intentionsside’. Her kan man hver måned reflektere over sin hverdag, sætte mål og intentioner samt udfylde felterne FOKUS, MERE, MINDRE, NOTER og en månedlig TO-DO.
Jeg har simpelthen ikke kunne vente med at tage intentionssiden i brug. Derfor har jeg snydt ved at hapse en 2019-kalender, hvor jeg vil udfylde oktober, november og december, selvom jeg må ‘nøjes’ med min 2018-kalender i det daglige indtil nytår.

I videoen viser jeg, hvordan jeg udfylder intentionssiden (lige nu – hvem ved, måske det kommer til at ændre sig), og fortæller om, hvad jeg har på programmet for oktober. Hvad mit fokus er, hvad jeg ønsker mere og mindre af, hvad jeg glæder mig til, og hvad jeg gerne vil opnå, inden måneden er omme.
Jeg håber, videoen kan inspirere jer til at gøre jer nogle af de samme tanker. Hvis I synes om formatet, må I meget gerne give den en ‘tommel op’ eller skrive en kommentar nedenfor – så ved jeg, om det er noget, jeg skal gøre til et fast månedligt indslag 🙂

{ NÆVNT I VIDEOEN }
indeholder reklame
Atelier Aarhus 2019-kalender
“Jorden synger” af Annette Høst


{ Find Atelier Aarhus 2019-kalenderen her }


17 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Rigtig hyggelig video. Og jeg bliver simpelthen inspireret til at begynde at “reflektere” lidt igen. Noget jeg ellers ikke rigtig har haft tid til ovenpå en hæsblæsende studiestart 😉

 2. Virkelig dejlig video! Meget inspirerende, jeg er helt tænksom og rolig nu. Perfekt til en god solskins søndag 🙂 Flere af dem!
  Jeg kom til at tænke på – du har flere gange nævnt hvordan kontoret roder! Har du overvejet om du overhovedet har brug for det? Nu du tager så meget ud og arbejder, kan den plads måske udnyttes bedre. Feks meditations, hekse, kvinde, Emma hule? Jeg drømmer om at få ‘mit eget værelse’ igen! Bor sammen med min kæreste og vores datter i en to værelses lejlighed, men drømmer om at flytte i hus på et tidspunkt. Min kæreste og jeg har begge et stort behov for at lade op alene og have vores eget space. Det kunne være den videste luksus at have sit eget værelse – nu hvor I har pladsen til det, og at Simon alligevel bor i Berlin?
  God søndag 🙂

 3. Dejlig og inspirerende video – jeg bliver nød til at eje jeres kalender!
  Det vil være fantastisk med lignende videoer i fremtiden. God søndag.

 4. Sikke en dejlig video – jeg stemmer klart for, at det bliver et månedligt indslag 🙂 er meget inspireret af din måde at planlægge på og reflektere over din hverdag. Det er helt sikkert noget, jeg kan lære meget af, så jeg kan få lidt mere ro i min ret kaotiske hverdag pt, så jeg glæder mig til at tage min Atelier Aarhus kalender i brug i 2019 <3

 5. Jeg ville helt sikkert følge med i dine videoer om hvordan du udfylder kalenderen 🙂 Jeg elsker din rolige tilgang til tingene. Jeg har for første gang købt kalenderen, og glæder mig til at komme i gang med den, men mangler lidt inspiration!! Så jeg er klart med på sidelinjen..
  God søndag.

 6. Kære Emma
  Jeg har svært ved at få jeres atelieraarhus-hjemmeside til at fungere. Kan fx ikke få lov til at købe kalenderen :/ Det er som om at knapperne ikke virker. Håber du kan hjælpe, fordi jeg vil gerne købe kalenderen 🙂

 7. Dejlig video, og inspirerende – jeg glæder mig nu endnu mere til at tage min kalender i brug. Tror faktisk jeg “kopierer” de reflektionspunkter over i min dagbog og starter med det samme 😊 Det ville være så skønt med et månedligt indslag med dette! 👍

  1. Hej Sidsel 🙂 Mange tak! Jeg glæder mig også til 2019, så kan rigtig kan bruge kalenderen hver dag 🙂

 8. Hej Emma. Jeg nyder, at følge alle dine videoer. Men især denne var meget inspirerende … Og nu kan jeg næsten heller ikke vente med at tage den smukke Atelier Aarhus kalender i brug 🙂 Jeg vil glæde mig til, at se flere videoer med dette format 🙂

 9. Fin, fin, fin og hyggelig video!
  Den type video må du, for min skyld, meget gerne gøre til en fast tradition. Jeg vil elske at følge med i dine månedsintentioner og blive inspireret af dem (:
  Go’ oktober <3
  PS! Kalenderen er på vej til mig og jeg glæder mig meget til at modtage den. Jeg vil helt sikkert gøre det til en fast tradition af udfylde månedens intentioner.

   1. Det er jeg sikker på, at jeg gør! <3
    Jeg har modtaget den. Og den er så smuk og indbydende – det er jo en god start! Nu kan 2019 bare komme an (:

Skriv en kommentar