Nem quinoasalat

REKLAME
nem quinoasalat

Hvad serverer man til …. ?

Dét er et spørgsmål, jeg får rigtig, rigtig ofte. Og i dag får I et fremragede bud på et svar – nemlig opskriften på en simpel og fyldig quinoasalat, der passer perfekt som tilbehør til det meste.

Quinoasalat

 
Tilbehør til 2 personer
i alt 10 min

Ingredienser

  • 150 g spinat
  • 2 dåser quinoa eller 120 g kogt quinoa
  • 1 stor håndfuld blandede krydderurter, fx persille, koriander, mynte
  • skal og saft af 1/2 citron
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt & friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Hak spinaten, og bland det med quinoa i en skål. Hak krydderurterne, og riv skallen af citronen. Vend det i salaten sammen med citronsaft, olivenolie, salt og peber, og servér. 

Find flere opskrifter i samme kategori

Nem quinoasalat

En nem quinoasalat er fremragende som basis salat, hvor du kan tilsætte alverdens ekstra tilbehør, du har lyst til. Prøv eksempelvis bagte grøntsager, soltørrede tomater, kikærter eller ost.

I basisopskriften på nem quinoa salat mikser jeg quinoa med spinat, masser af friske krydderurter, olivenolie og citrus. Det er en drøn god kombination, der passer til stort set alt, uden at salaten tager for meget opmærksomhed.

 

Simpel og fyldig salat som tilbehør

Prøv eksempelvis at servere salaten som tilbehør til en curry, hvor den er mere frisk, grøn og spændende, end hvis man blot spiser quinoa som tilbehør. Og hvis du har rester af salaten dagen efter, kan den let forvandles til en lækker frokostsalat med lidt ekstra grønt, sprøde nødder og måske et æg eller to, røget laks eller kikærter.

 

 

Video med opskrift på nem quinoasalat

Opskriften er lavet i samarbejde med Bonduelle, der laver de små smarte dåser med quinoa. De har startet kanalen IG MAD TV på Instagram, hvor jeg sammen med andre madglade bloggere deler opskrifter med linser, bælgfrugter og majs.

Se videoen til opskriften på quinoasalat her. 

Shop the post

- reklamelinks

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar