November // Frem & tilbage

Åh, november. Så bittersød. Lige pludselig er det mørkt, både når vi tager afsted om morgenen og allerede inden, vi kommer hjem igen. Og selvom det både er hyggeligt og rart, fordi det pludselig er lovligt at prioritere sofahygge og pakke sig ind i uld, er det også lidt vanskeligere at holde humøret højt og blikket lyst, når alt bliver koldere og mørkere for hver dag, der går.

LÆS OGSÅ: Oktober // Frem & tilbage

Når jeg ser tilbage på november sidste år, må jeg dog klappe mig selv på skulderen. For hvor var jeg altså god til at skrue op for hyggebarometeret og gøre mere af det, jeg ved, gør mig godt. Også selvom jeg sad midt i bachelorskrivningen og var mere bundet til skrivebordet end normalt. Jeg lavede blandt andet denne video, hvor jeg delte 10 ting, der gjorde mig glad, og når jeg ser den, mindes jeg om, at jeg skal være lige så god til at værdsætte alle de små ting denne vinter.

LÆS OGSÅ: September // Frem & tilbage

Hvor sidste november bød på en ret rutinepræget hverdag, komme den næste måned til at gøre præcist det modsatte. Når jeg kigger i kalenderen, er der flere dage, hvor jeg er på farten end hjemme i Århus, og det er både skønt men også lidt too much.
I denne uge tager jeg til København (med et lille stop i Odense), hvor jeg har et par dage med møder og hyggelige kaffeaftaler. Og så er det ellers videre til Paris, hvor min praktikant Anna og jeg skal på inspirations- og fordybelsestur. Vi har et stort projekt, vi skal arbejde på, så vi tager lidt væk fra hverdagen i forsøget på at finde tid og ro til at gå i dybden. Og vi forestiller os, at man kan arbejde super-duper effektivt på parisiske cafeer, tanket op med croissanter og café au lait.
Fra Paris er det videre til Berlin, hvor jeg vil gøre Simon et visit, inden jeg vender snuden mod Århus igen. Så jeg tager lige København-Paris-Berlin på små to uger, og selvom jeg bliver en liiille smule forpustet ved tanken (og slår mig selv i hovedet over mangel på realitetssans og planlægningsevne), glæder jeg mig samtidig til hvert stop på min lille efterårs-tour 

Hvordan byder jeres november på? Del endelig  i kommentarfeltet.

Sidste november…


… jeg delte tips til god morgenmad i København

… var Simon og jeg på kærestetur til KBH, og jeg snuppede en løbetur om søerne

… fik I opskriften på en virkelig lækker lun quinoasalat med fetadip

nød jeg efteråret og den smukke udsigt i Riisskov.

… delte jeg ting 10, der kan gøre en weekend endnu hyggeligere

… fik I opkriften på en cremet, vegansk cashewdip

… lavede jeg en lyn-hurtig ret med blomkål og torsk


… skrev jeg om meal prep og delte en opskrift på en frokostsalat til flere dage


… boede min søde søster hjemme hos os


… indrettede vi vores nye soveværelse… inviterede jeg jer til morgenmøde


… begyndte jeg så småt at gå i jule-modus


… skrev jeg om min yndlingskeramik fra Marianne Hansen


… delte jeg en video om Atelier Aarhus 2018-kalenderen


… lavede jeg lækre, krydrede kyllingefrikadeller med en fyldig salat


… skrev jeg om yoga og gode, grønne vaner
… lavede jeg den lækreste vinterrisotto med pastinak, æble og hasselnødder

Denne november glæder jeg mig til…

… at spise frokost med søde Maria i Odense
… at bloggens nye design går live!
… et par dage i København med møder og veninde-hygge
… at drikke masser af den her lækre kakao med reishi 
… fordybelsetid og croissanter i Paris
… at fejre min søster Johannes fødselsdag i sommerhuset
… at udfylde intentionssiden i min Atelier Aarhus-kalender
… at besøge Simon i Berlin, hvor der forhåbentlig begynder at være lidt julestemning
… at pakke min ind i den her bamsebløde, pastelblå strik (reklamelink)
… at dykke mere ned i min yogapraksis. Min krop craver tid på måtten over løb for tiden, og det får den lov til
… at læse den her, som Mie (nej, jeg er ikke gravid, men det er spændende og relevant læsning for alle) (reklamelink)

Hvad glæder I jer til denne måned? 


 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar