Links I like #Week45

1) Er du også omstillingsparat og i stand til at have mange bolde i luften på én gang?

2) Min yndlings-pilatesunderviser Lotte afholder dette retreat, og jeg gad godt afsted. Lyder SÅ skønt.

3) Olivenolie til stegning?

4) Den her kjole gad jeg altså godt eje.

5) Mange spørger til min jumpsuit. Den er udsolgt, men her er en, der ligner på en prik.

6) Den her nemme pastaret kommer på menuen herhjemme i aften.

Den sidste uge på EmmaMariny.dk…

… Jeg bød jer indenfor i mit nye webhjem,
… og delte små ting fra både Berlin, Paris og København.
… I fik opskriften på en grøn pizza,
… og en grøn og super simpel smoothie.
… Jeg lavede en video om sund take-away i Århus
… og tog jer med på mor-datter-tur til Vestkysten.

1 kommentar
Vis alle kommentarer
 1. Wow! Den artikel om autister på arbejdsmarkedet og omstillingsparathed er bare virkelig interessant!

  Jeg har selv været igennem et længere stress forløb, og mange af de ting han nævner i artiklen, kan jeg genkende fra min gamle arbejdsplads.
  Jeg var arbejdsmiljørepræsentant og vi havde et helt team i virksomheden der hed changemanagement. Min leder bad mig gå foran ved forandringer og altid være den der viste de andre hvordan vi var omstillingsparate, for som arbejdsmiljørep skulle man være en rollemodel og ikke stille spørgsmål. Hvis jeg udtrykte min bekymring eller selv sagde min mening, så gik jeg ikke foran som det gode eksempel i forandringerne.
  HR partnerne i firmaet var ikke til for at skabe et godt miljø i virksomheddn men en støtte for lederne om at føre deres ting ud i livet. En kollega et andet sted i virksomheden gik til HR fordi hun følte sig mobbet – de hjalp hende med at sætte et CV op og sagde det måske var på tide at finde et nyt job.
  Da jeg gik ned med stress blev jeg bedt om at tænke hvad jeg egentlig ville med mit liv. Efter 3 ugers sygemelding synes de en fratrædelsesordning var på plads.

  Den her debat om at få kanariefugle/autister ind på arbejdsmarkedet er bare så vigtig, for alles ve og vel. Ikke kun autisternes. Også for resten af arbejdsmarkedet med et stigende antal stress sygemeldte.

  Tak, fordi du, også, bringer dette samtaleemne op!

Skriv en kommentar