Vi ses lige straks

En lille servicemeddelelse fra mig til jer: Vi arbejder på højtryk for at opdatere bloggen med et nyt (toplækkert!) design. Og for at undgå, at teknikken kommer til at drille, kommer der til at være stille her på siden, indtil vi åbner dørene til alt det nye i næste uge.

Det er en større ombygning, og vores to-do-liste inden launch er… lad os bare sige lang (på over 400 punker). For at gøre processen lidt sjovere, er Anne og jeg er taget på “arbejdslejr” i Paris, hvor vi i dag er tjekket ind i en drønhyggelig AirBnb i et af mine yndlingskvarterer. Hvis I har lyst til at følge med på turen, kan I kigge forbi Instagram lige her. Der bliver forhåbentlig lidt tid til at opleve byen også, og så kommer vi uden tvivl til at udforske udvalget af arbejdsvenlige caféer til fulde.

Vi ses herinde lige straks. Og I kan godt glæde jer! Det bliver SÅ godt ♥

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar