Glædelig jul (video & give-away)

Søde venner, rigtig glædelig jul ♥

I videoen ovenfor har jeg lavet en lille julehilsen til jer, og så er der en konkurrence, I kan deltage i ovre på min YouTube-kanal.

Som I måske har kunne fornemme hist og her på de sociale medier, at jeg ikke har været helt ovenpå den sidste uge. Jeg har været rigtig godt gammeldages snotforkølet, og det resulterede i, at jeg måtte strege en del i min kalender for at blive under dynen. Blandt andet et radiobesøg, et par halv-vigtige møder og diverse julehyggelige planer. Øv!

Heldigvis er jeg ved at være ovenpå igen, lige i tid til juleaften, men stilheden fortsætter nok delvist online til en gang efter nytår. Jeg vil nemlig holde fri og stornyde juleferien med Simon, vores familier og gode venner. Og jeg tænker, at I nok har travlt med at gøre det samme med dem, I holder aller mest af 🙂

Rigtig glædelig jul!

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Rigtig glædelig jul til dig også, søde Emma! Håber du nyder den i stor stil med masser af ro og nærvær og selvfølgelig hygge med din familie ☺️🎄

  2. Først og fremmest glædelig jul til dig og dine <3 Jeg er vild med dine opskrifter og bruger dem ofte. Fik til min fødselsdag i sommers din seneste kogebog, som jeg virkelig er blevet inspireret af – særligt måden hvorpå du bruger årstidens grøntsager men også de mange lækre dressinger. Så også lige et tak for det.

    Fordi jeg er så vilde med din kogekunst, vil jeg gerne se endnu flere videoer med netop dette. Og måske noget om, hvordan du finder på dine mange opskrifter? Og gerne endnu mere om lækker og semi-hurtig aftensmad, det savner jeg i en nogen gange lidt for travl hverdag…

    God ferie 🙂

Skriv en kommentar