Kakao ceremoni i Århus

Kære alle 💛

Jeg vil så gerne dele min nye kærlighed til ceremoniel kakao med jer. Derfor afholder jeg to ceremonier i Århus omkring nytår, hvor vi samles i de skønne lokaler i YO Studios.

I har mulighed for at købe billet til følgende datoer:

Cacao ceremony / New Years intention & Meditation

D. 30. december kl 17.00 – 19.00
Køb din billet her

Cacao morning ceremony

D. 6. januar kl 08.00 – 09.30
Køb din billet her

Hvad skal der ske?

Vi samles i cirkel i de smukke, lyse lokaler i YO, hvor jeg har forberedt et lille alter. Efter en kort introduktion, vil vi dele vores intentioner med ceremonien. Når vi har drukket kakaoen, vil vi (måske) opleve dens effekt, imens jeg guider os gennem en meditation. Det er helt og aldeles ukompliceret og ufarligt (også selvom man aldrig har prøvet at meditere før).

De to ceremonier vil have forskellige temaer, som vi arbejder med under meditationen. Disse kan du læse mere om under de enkelte begivenheder på Facebook.

Efter ceremonien deler vi vores oplevelse med hinanden (hvis vi har lyst), inden vi lukker cirklen og går hver til sit.

Hvorfor kakao?

Kakaoplanten er i årtusinder blevet brugt som plantemedicin og til spirituelle ceremonier, og det er ikke uden grund, at kakao i adskillige kulturer har været anset for “gudernes føde”.

Kakaoen siges at have en særlig evne til at åbne hjertet, til både at afslappe os og fylde os med energi, så vi kan gå dybere og åbne op på samme tid.

Virkningen skyldes kakaoens særlige næringsindhold. I sin rå form er kakao sprængfyldt med antioxidanter og magnesium (faktisk i en højere koncentration end nogen anden råvare), og så indeholder kakaofrø de stimulerende stoffer koffein (som vi kender fra kaffe) og theobromin, hvilket giver et serotonin- og dopamin-boost. Kakaofrø inderholder også PEA, der er det signalstof, vores hjerne udskiller, når vi er forelskede, og som gør det nemmere for os at fokusere, og så øger kakao desuden hjernens blodgennemstrømning med 30-40 procent. Alt dette kan tilsammen resultere i følelsen af at lille (og helt ufarligt) “buzz”, hvor man føler sig rolig og opløftet på samme tid.

Til cermonien skal vi drikke den rå og næringsrige kakao sødet med en smule kokossukker. Hvordan man oplever kakaoens virkning er helt individuel, og det er forskelligt fra gang til gang, så det bedste er at skrue forventningerne ned og give slip.


Ses vi? 💛

9 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Blot en lille afklaring 🙂

    I indlægget her skriver du d. 30 januar.
    I linket til YO studios står der d. 30. december?

  2. Åh, det lyder dejligt. Håber det bliver to helt fantastiske oplevelser for dig. Og – koooom til Københaaaavn 🙂 🙂

Skriv en kommentar