Små ting

Lørdagskaffe og lidt opskriftsredigering på Altura
Fødselsdagsbrownie
Søde, søde damer
På min fødselsdag inviterede jeg til juleklip og -hygge
William hjalp mig med at filme videoguides om gua sha massage til jer

 

Du kan stadig nå at vinde en måneds gratis træning i YO lige her

Glædelig mandag, søde mennesker ♥

Jeg er lige kommet hjem fra en hyggelig og kold gåtur med Mia, og nu har jeg placeret mig med laptoppen og en kop te i sofaen. Forhåbentlig får jeg varmen tilbage i fingrene af at skrive dette blogpost 😉

Det meste af dagen i dag har jeg brugt hos Julie i Silkeborg sammen med flok seje damer. Der skal meget til at lokke Simon og jeg fra Århus, men jeg må indrømme, at Julies fine hus og udsigten til den smukke natur ved søerne faktisk tiltalter mig lidt… Måske vi ender på en villavej dér engang, når vi bliver rigtigt ‘voksne’? Who knows, hæhæ. Eller måske vi bare bliver i en lejlighed i Århus C eller flytter ud i koloen 😉

Apropos Simon, så må jeg indrømme, at jeg glæder mig mest til jul, fordi han kommer hjem, end selve juleaften. Det bliver såsåså rart at holde ferie sammen, og jeg går rundt og tripper for, at NU må det altså gerne blive fredag. Men først har jeg lige en godt proppet arbejdsuge, der skal veloverståes. Jeg skal blandt andet i photostudiet i morgen, en tur i radioen for at lave mad (hedder det så et radio-køkken? Jeg ved ikke lige heeelt, hvad jeg skal forvente, haha) og så skal jeg have lavet årsregnskab og sende en masse Atelier Aarhus-kalendere, så de kan nå at lande under juletræer rundt i hele landet.

God uge til jer alle og også rigtig god julieferie, når I når så langt.

Kram,
Emma

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Dejlige billeder! 🙂
    Håber du havde en skøn fødselsdag 🙂

    Hvor er konkurrencen om træning i YO Studios? Der er vist ikke noget link? Og det vil jeg da gerne vinde hehe! 🙂

    Rigtig glædelig jul til dig og dine 🙂

  2. Hej Emma. Skønt indlæg som altid 🙂 Jeg er meget interesseret i business-delen og dig som (super sej) forretningskvinde. Jeg tænkte på, hvad er egentlig den største indtægtskilde i hele din forretning? Og hvilke opgaver i din forretning er du mest glad for at lave – hvor det føles mindst som arbejde og mest som fornøjelse? Spørger af ren nysgerrighed og fordi jeg synes du er super inspirerende! 🙂

Skriv en kommentar