Morgenmøde

 

I min kop… en americano

Mødelokale… Lagkagehuset. Kommer her godt nok meget sjældent, men det passede lige med, hvor jeg skal videre. 

Møde-outfit… en sort silkenederdel og en blød hvid stik

I mine høretelefoner… Solange

Dagens agenda… Jeg har lige en times tid foran computeren, inden jeg bliver hentet af Mette. Vi skal lave årsregnskab for Atelier Aarhus, og hele dagen er sat af til det, for om det tager 2 eller 8 timer, er svært at sige. I aften skal jeg et smut i YO og danse ved barren og forberede mad til et photoshoot. Og så når Simon og jeg nok også et halvt afsnit af Babylon Berlin 😉 

Dagens to-do’s…
* Atelier Aarhus årsregnskab
* Omdirigér domæne
* Bilag for december
* Nyhedsbrev
* Redigér opskrifter
* Forbered photoshoot

Jeg er taknemmelig for…
* Det smukke lys, der var ind over Århus her til morgen
* den dejligste juleferie med Simon.
* den skæggeste nytårsaften med de sødeste folk. 
* at jeg er blevet meget bedre til at passe på og prioritere mig selv.

Jeg tænker på…
* Hvad 2019 mon kommer til at byde på. Der er nogle spændende ting på tapet rent arbejdsmæssigt men også en hel del ‘blank space’.
* Mit podcast. Den første episode af fjerde sæson kommer op på lørdag, og jeg glæder mig sådan til at tage hul på det igen.
* Bryn! Jeg fik ordnet mine bryn hos Silenda i går, og det gør jo en verden til forskel!

Jeg glæder mig til…
* at besøge Simon i Berlin næsten hele januar.
* at en flok søde venner joiner os til en weekend i min anden yndlingsby.
* at færdiggøre et større projekt, jeg har arbejdet på i over et halvt år.
* at holde kakao ceremoni i YO på søndag. Der er vist stadig et par enkelte ledige pladser, hvis du er nysgerrig.

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma. Jeg synes, de her indlæg er så hyggelige! Så tak for dem. Nu du nævner podcasten, så kom jeg til at tænke på, at du på et tidspunkt teasede et eller andet projekt. Tror det var i den sæson, der var i 2017. Kan du huske, hvad det var? På forhånd tak 🙂 Kh Amalie

  2. Godt nytår, Emma! 😊
    Det er altid hyggeligt at læse dine små og korte Morgenmøde-indlæg. Jeg glæder mig til at lytte til fjerde sæson af din podcast – yay! ❤️

  3. Godt nytår! Ihhh hvor jeg glæder mig til at din podcast kommer op og køre igen! Jeg har først nyligt fundet den, så jeg har stadig afsnit til gode, men blev helt ked ved tanke om at nå til bunden – det når jeg jo så heldigvis ikke lige foreløbig yay <3

Skriv en kommentar